Summer Holidays! Ντύσου ανάλογα με τον προορισμό των διακοπών σου!

Η στιγμή που περιμένεις εδώ και καιρό έφτασε και είσαι έτοιμη να αποδράσεις για τις διακοπές σου σε κάποιο νησί. Φυσικά όμως θέλεις να είσαι πάντα καλοντυμένη και stylish σε κάθε σου δραστηριότητα.

Για αυτό λοιπόν η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα έκανε έρευνα αγοράς και σου προτείνει ρούχα και αξεσουάρ ώστε να ρίξεις μια ματιά πριν βγεις για shopping! Το μόνο που έχεις να αποφασίσεις είναι τον ιδανικό προορισμό για σένα.

Εσύ που θα πας διακοπές λοιπόν; Κάπου κοσμοπολίτικα ή κάπου πιο εναλλακτικά;

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες ώστε να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας!

/
Aν το κοσμοπολίτικο στιλ της Σαντορίνης είναι αυτό που επιλέγεις για φέτος, αναζήτησε κομψά κομμάτια σε καθαρές γραμμές και ουδέτερα χρώματα. Ολοκλήρωσε τα looks σου με αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως μια μεγάλη τσάντα από καμβά και πλατφόρμες από σχοινί ή φελλό αλλά και με λαμπερά minimal κοσμήματα.

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Printed tops και φορέματα, μαγιό με fun μοτίβα, t-shirts, flip-flops σε έντονα χρώματα και stylish γυαλιά ηλίου σε neon αποχρώσεις για σένα που επιλέγεις την Πάρο (ή κάτι ανάλογο) για τις διακοπές σου!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Aν ο προορισμός σου είναι η εναλλακτική Αμοργός, επίλεξε ένα boho look με αέρινες γραμμές και ethnic μοτίβα. Φρόντισε να βάλεις στη βαλίτσα σου χαλαρά φορέματα και ευκολοφόρετα playsuits, απόφυγε τα flamorous κοσμήματα, ενώ προτίμησε minimal αξεσουάρ για όλες τις ώρες!

Κάνε κλικ επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More