Eίσαι καλεσμένη σε γάμο; Οι πιο fashion προτάσεις για να βρεις τι θα φορέσεις!

Είσαι καλεσμένη σε γάμο και αν δεν είσαι της τελευταίας στιγμής που σε αυτήν τη περίπτωση φοράς ό,τι έχεις στην ντουλάπα σου, η fashion editor Σοφία Σούζα σου δίνει τις καλύτερες επιλογές για να πάρεις ιδέες πριν βγεις για shopping.

Είτε είσαι κορίτσι που αγαπάει τα φορέματα ή τις φούστες η Σοφία σου προτείνει κομμάτια σε πολλά διαφορετικά στιλ και χρώματα ώστε να επιλέξεις. Ακόμα όμως και αν αναζητάς κάτι εναλλακτικό όπως μια ολόσωμη φόρμα εδώ θα βρεις τις πιο stylish προτάσεις όπως και πολλές ιδέες και tips για εντυπωσιακά looks.

Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Θέλεις να αναδείξεις τη θηλυκότητα σου; Τότε ένα sexy φόρεμα είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσεις. Η Σοφία σου προτείνει δύο διαφορετικούς τύπους φορέματος και πολλές ιδέες για συνδυασμούς για να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις προτάσεις της Σοφίας…

/
Mια άλλη σωστή επιλογή αν θέλεις να αναδείξεις τα πόδια σου είναι μια ωραία φούστα. Διάλεξε μια fullskirt ή μια σε pencil γραμμή ανάλογα με το σωματότυπό σου και ταίριαξε την με απλά tops και εντυπωσιακά αξεσουάρ. Η Σοφία σου δίνει όλα τα στιλιστικά tips που χρειάζεσαι.


Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις τις προτάσεις της…


Αν προτιμάς τα one-piece looks και θέλεις κάτι διαφορετικό, τότε μια ολόσωμη φόρμα είναι η τέλεια επιλογή για σένα, αφού είναι άνετη αλλά και πολύ stylish. Διάλεξε την σε minimal στιλ και συνδύασε την με ψηλοτάκουνα πέδιλα και λαμπερά κοσμήματα.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More