Μίνι φορέματα, φούστες και σορτς: Τα πιο sexy items της αγοράς για το φθινοπωρινό σου shopping!

Νέα σεζόν και η τέλεια δικαιολογία για shopping! Tα φθινοπωρινά fashion items έχουν ήδη φτάσει στα μαγαζιά και εφόσον η εποχή απαιτεί ανανέωση, η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα για ακόμα μια φορά συγκέντρωσε τρία κομμάτια της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν είναι άλλα από τα μίνι φορέματα, τις μίνι φούστες και τα σορτς για να φρεσκάρεις το look σου με τον πιο sexy και stylish τρόπο!

Αποκάλυψε τα πόδια σου λοιπόν με στιλ…

Κάνε κλικ επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις προτάσεις που έχει η Σοφία για σένα!

/
Μονόχρωμα ή με patterns, minimal ή με ιδιαίτερα κοψίματα, τα ωραιότερα μίνι φορέματα της αγοράς είναι εδώ για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο στιλ και το budget σου. Συνδύασέ το με ελαφριά πανωφόρια και ολοκλήρωσε τα looks σου με flat shoes το πρωί και με sexy ψηλοτάκουνες γόβες στις βραδινές σου εμφανίσεις.


Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Σε Α-line ή στενή γραμμή, μονόχρωμη ή με prints είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε μίνι φούστα φέτος στην αγορά. Βρες αυτήν που σου ταιριάζει και ταίριαξέ την με κλειστά tops ή πουκάμισα για να ισορροπήσεις τα looks σου.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
To ότι κρυώνει ο καιρός δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αποχωριστείς τα σορτς -σε περίπτωση που τα αγαπάς και το επιτρέπει φυσικά ο σωματότυπός σου. Ταίριαξέ τα με sneakers ή loafers το πρωί και με booties το βράδυ.

Κάνε “κλικ” πάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More