Jackets, παλτό & γούνες: Τα πιο hot πανωφόρια της σεζόν για να διαλέξεις!

Το πανωφόρι είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Γιατί; Πρέπει να σε κρατήσει ζεστή, να σε προστατεύσει από τον αέρα, τη βροχή και άλλες κακές καιρικές συνθήκες και να σε κάνει να δείχνεις καταπληκτική. Αρκετά πράγματα για να ζητήσεις από ένα μόνο κομμάτι!

Γι’ αυτό το χειμώνα φρόντισε να βεβαιωθείς ότι είσαι εφοδιασμένη με πολλά παλτό και jackets, έτσι ώστε να είσαι καλά προετοιμασμένη. Eυτυχώς φέτος η μόδα σου δίνει πάρα πολλές επιλογές για να επενδύσεις.

H fashion editor του TLIFE, Σοφία Σούζα για να σε βοηθήσει να διαλέξεις, συγκέντρωσε για σένα τις πιο fashion επιλογές που θα μεταμορφώσουν τα χειμερινά σου looks για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.


Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Minimal ή διακοσμημένα με γούνινες ή δερμάτινες λεπτομέρειες, τα ωραιότερα jackets της σεζόν είναι εδώ για να φρεσκάρουν την γκαρνταρόμπα σου και να ολοκλήρωσουν με στιλ και το πιο απλό, καθημερινό σου outfit.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Σε ουδέτερη ή έντονη απόχρωση, με γιακά ή χωρίς, ladylike ή boyish είναι μόνο μερικά από τα στιλ που θα βρεις σε παλτό φέτος στην αγορά για να διαλέξεις το ύφος που ταιριάζει στο δικό σου look!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Οι faux-furs είναι μια από τα πιο hot trends της σεζόν. Eπέλεξέ τη στο χρώμα και μήκος που προτιμάς και συνδύασέ τη με κολάν ή jeans, t-shirt και sneakers το πρωί και για τις βραδινές σου εμφανίσεις αντικατέστησέ τα με ψηλοτάκουνα ankle boots ή γόβες.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More