Παντελόνια, t-shirts, sneakers: Τα πιο hot items της αγοράς για το ανοιξιάτικό σου shopping!

Η μόδα της άνοιξης επιβάλει το χρώμα! Αισιόδοξες, έντονες αποχρώσεις έρχονται για να ανεβάσουν τη διάθεσή μας και φυσικά το στιλ.

Παντελόνι, t-shirt και sneakers: 3 βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας με άπειρες παραλλαγές. Ποια στιλ όμως αποτελούν τα “must haves” της νέας σεζόν;

Η fashion editor του Tlife Σοφία Σούζα αναλαμβάνει για άλλη μια φορά να σε κατατοπίσει με μια επιλογή από τα πιο fashionable κομμάτια της αγοράς όπως και με πολλά χρήσιμα styling tips για να τα φορέσεις με τον καλύτερο τρόπο!

KANE “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Πάντα λέμε ναι σε ένα t-shirt. Φρέσκαρε λοιπόν την γκαρνταρόμπα σου με ένα καινούριο και συνδύασε το με τα jeans σου και sneakers αλλά και με φούστες ή φορέματα και ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα.

KANE “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ


Skinny, cropped, ψηλόμεσα, με prints ή χωρίς, αυτή η σεζόν σου δίνει πραγματικά πολλές επιλογές σε παντελόνια. Διάλεξε αυτά που σε εκφράζουν και ταιριάζουν στο σωματότυπο σου!

KANE “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Tο sporty στιλ είναι οn trend και αυτή τη σεζόν κι αν κάτι είναι το απόλυτο must- have για την άνοιξη αυτό είναι τα sneakers! Σε συνδυασμό με φούστες, παντελόνια ή σορτς είναι η πιο hot επιλογή που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή σε παπούτσια και εδώ θα βρεις τα ωραιότερα της αγοράς.

KANE “ΚΛΙΚ” ΕΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

Read More

And More