Καλοκαίρι 2015: Tα αξεσουάρ της σεζόν που θα αναβαθμίσουν το στιλ σου!

Αυτό το καλοκαίρι η μόδα επιβάλλει να παίξεις μαζί της χρησιμοποιώντας τα αξεσουάρ σε όλα σου τα σύνολα. Εντυπωσιακά κοσμήματα με έντονα χρώματα, καπέλα, και γυαλιά ηλίου έρχονται για να ολοκληρώσουν και δώσουν ενδιαφέρον σε κάθε σου look.

Για αυτό η fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και επέλεξε τα ωραιότερα κομμάτια της αγοράς ώστε να ενημερωθείς σωστά και να βρεις εκείνα που σε εκφράζουν και ταιριάζουν στο στιλ και το budget σου…

Για να δεις όλες τις προτάσεις της κάνε κλικ επάνω στις εικόνες!

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/KAPELA/kapela.jpg
Το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ συνδεδεμένο άμεσα με το καλοκαίρι. Δες τα στιλ που κυριαρχούν αυτό το καλοκαίρι και εντόπισε αυτό που ταιριάζει στο δικό σου look!

Για να δεις όλες τις επιλογές σε καπέλα κάνε κλικ επάνω στην εικόνα…


Ειδικά το καλοκαίρι τα γυαλιά ηλίου είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ντυσίματος μας. Οι κοκκάλινοι σκελετοί και οι ζωηρές αποχρώσεις αποτελούν από τις πιο κομψές και stylish επιλογές για τη φετινή σεζόν και έρχονται για να συμπληρώσουν με στιλ το κάθε σου outfit.

Για να δεις τις επιλογές σε γυαλιά ηλίου κάνε κλικ εδώ

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/KREMASTRES/KOSMIMATA/kosmimata.jpg
Περίτεχνα κολιέ με πολύχρωμες πέτρες, εντυπωσιακά σκουλαρίκια, βραχιόλια και δαχτυλίδια από πρωτότυπα υλικά. Ο,τι ακριβώς χρειάζεσαι για να δώσεις λάμψη και ενδιαφέρον στα καλοκαιρινά σύνολα σου!

Για να δεις όλες τις επιλογές σε κοσμήματα κανε κλικ επάνω στην εικόνα!

Read More

And More