Smart Buy! Πώς μπορείς να αποκτήσεις τα πανάκριβα catwalk looks με λιγότερο από 130 ευρώ

Το στιλ δεν είναι θέμα χρημάτων! Ποτέ δεν ήταν! Το στιλ της κάθε γυναίκας διαμορφώνεται από την άποψή της απέναντι στον εαυτό της και απέναντι στη μόδα! Δεν είναι απαραίτητο να ξοδεύεις υπέρογκα ποσά καθε σεζόν για να ανανεώνεις την γκαρνταρόμπα σου! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μελετάς τις προτάσεις των σχεδιαστών, να μαθαίνεις τους νέους κανόνες styling και να προσαρμόζεις τα νέα κομμάτια στην προσωπικότητά σου!

Σκοπός της πασαρέλας δεν είναι να σε κάνει φερέφωνό της και να δημιουργήσει “στρατιωτάκια” που μιμούνται άκριτα τις οδηγίες της. Σκοπός της είναι να σου δώσει ιδέες για το πως θα φορέσεις τις τάσεις, για το πως θα τις κάνεις μέρος της καθημερινότητάς σου. Εμείς σου προτείνουμε τρόπους να φέρεις τα νέα trends στα μέτρα σου, τα οικονομικά και τα στιλιστικά! “Κομματιάζουμε” τα πιο εντυπωσιακά looks και σου δείχνουμε τρόπους για να τα κάνεις δικά σου με πολύ λιγότερα χρήματα μιας και τις περισσότερες φορές τα catwalk look κοστίζουν χιλιάδες ευρώ.

O Tommy Hilfiger δίνει έμφαση στις μονόχρωμες καμπαρντίνες που μπορούν να φορεθούν είτε με σορτς και μίνι φούστες, είτε σαν φορέματα από μόνες τους.

Ο οίκος Gucci προτείνει safari look με ethnic πινελιές. Εστιάζει σε total white looks σε συνδυασμό με τα χρώματα του καφέ και του κονιάκ.

O οίκος Dsquared2 προτείνει ανδρόγυνα σύνολα με έμφαση στα παπούτσια τύπου oxford, στα oversized τζιν, ανασηκωμένα πάνω από τον αστράγαλο και φυσικά τις unisex καπαρντίνες.

Ο οίκος D&G προτείνει ανοιξιάτικο πικ-νικ με φαρδιές τζιν παντελόνες, ρομαντικά καρό πουκάμισα, πλατφόρμες και φλοράλ τσάντες!


Εάν η ταινία Πίνα Μπάους 3D σε έχει επηρεάσει σε στιλιστικό επίπεδο, πάρε έμπνευση από το catwalk του οίκου Chloe με εφαρμοστά τοπ, μίντι μπαλαρίνες κάτω από το γόνατο και παούτσια μπαλαρίνες!

Ο οίκος Ralph Lauren προτείνει faw west glam μέσα από μίνι, loose φορέματα, γιλέκα με κρόσια και πλατφόρμες από φυσικά υλικά!

Ο οίκος Blumarine παίζει με τα animal prints και τις έντονες, θηλυκές αποχρώσεις όπως το ροζ! Κεντρικό ρόλο βέβαια παίζουν και τα αξεσουάρ όπως κοσμήματα σε χρυσό και δετά ψηλοτάκουνα σε καφέ!

Read More

And More