CHEAP & CHIC! Καλοκαιρινά ψώνια με 20, 30 και 50 ευρώ…

Βγήκα βόλτα στα μαγαζιά και θέλω να σου πω πως όσο ζεσταίνει ο καιρός τόσο η ανάγκη για αγορές μεγαλώνει… Μάλλον είναι ανάλογη με τη θερμοκρασία αφού ξαφνικά ανοίγεις την ντουλάπα κι όλα σου τα ρούχα μοιάζουν τόσο παλιά.

Τέτοιες εποχές όμως τις επιλογές ορίζει το μπάτζετ. Πρέπει να δείξεις αυτοσυγκράτηση, να μην παρασυρθείς, αλλά και να διατηρήσεις παράλληλα το στιλ σου ενημερωμένο. Η αγορά έχει φροντίσει για τα πάντα. Κι όποια ψάχνει… βρίσκει.
Μην κουράζεσαι όμως. Κάναμε εμείς την έρευνα αγοράς και σε ενημερώνουμε αναλόγως…

Το στιλ άλλωστε δεν είναι θέμα χρημάτων, αλλά θέμα καλού γούστου και έξυπνων συνδυασμών.

Με σκεπτικό όχι την σπατάλη αλλά την γυναικεία ανάγκη για ανανέωση μέσα από μικροαγορές η fashion editor, Σοφία Σούζα επέλεξε για σένα (και για μένα) ρούχα και αξεσουάρ με 20, 30 και 50 ευρώ.

Κάνε “κλικ” πάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές.

/

Αν θέλεις κάποια βασικά κομμάτια όπως σαγιονάρες, μαγιό και λιγάκι να αναβαθμίσεις το στιλ σου για την παραλία κράτησε τα λεφτά σου για να πας διακοπές και ανανεώσου με ρούχα και αξεσουάρ που κοστίζουν εώς 20 ευρώ. Για να δεις τις επιλογές κάνε κλικ στη φωτογραφία.

/
Αν σκοπός σου είναι να πάρεις κάποια ρούχα που θα σου αναπτερώσουν το ηθικό με 30 ευρώ μπορείς να φορέσεις φορέματα, παντελόνες, φούστες και σανδάλια με βάση τις τάσεις της μόδας. Κάνε κλικ εστη φωτογραφία για να δεις τις επιλογές.

/
Αν το αντέχει η τσέπη σου με 50 ευρώ μπορείς να αποκτήσεις ρούχα, αξεσουάρ και μαγιό που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αυτά που βλέπεις στις μεγάλες πασαρέλες. Κάνε κλικ επάνω στη φωτογραφία για να δεις όλα τα στιλάτα κομμάτια που επέλεξε η Σοφία για σένα!

Read More

And More