Τ-shirts, πουκάμισα και πλεκτά! Γιατί τίποτα δεν γίνεται χωρίς το σωστό top…

Τα παντελόνια λίγο ή πολύ έχουν συγκεκριμένο στιλ και με την εναλλαγή διαφορετικών τοπ μπορείς αμέσως να σκηνοθετήσεις μία νέα γραμμή ή ένα άλλο ύφος στο ντύσιμό σου. Οι μπλούζες ή αλλιώς τα τοπ έχουν την ικανότητα να μεταμορφώσουν με μία κίνηση όλο σου το στιλ. Ένα πουκάμισο αμέσως το κάνει πιο smart, ένα t-shirt πιο casual κι ένα πουλόβερ πιο cool. Η διάθεσή σου λοιπόν μπορεί εύκολα να αποτυπωθεί μέσα από την επιλογή του τοπ σου…

Η εποχή που τα περίεργα τοπ ήταν στην επικαιρότητα έφυγε. Φέτος τα ίσια, τελείως απλά πουκάμισα σε βαμβακερή, μεταξωτή αλλά και militaire γραμμή έρχονται να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι. Ανάλογη δυναμική έχουν και τα πουλόβερ που παραμένουν cool σε μονοχρωμία αλλά και με prints που δίνουν έντονο στιλ. Φυσικά τα -tshirs δεν θα μπορούσαν να λείπουν με χρώματα γήινα και το γκρι να είναι η πρώτη και βασικότερη επιλογή. Η fashion editor, Σοφία Σούζα βγήκε στα μαγαζιά και σου βρήκε όλα όσα κυκλοφορούν εκεί έξω ώστε να ξέρεις από πριν που να βρεις αυτό που ψάχνεις.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…

/
Το πουκάμισο είναι ένα κομμάτι διαχρονικά κλασικό που ό,τι κι αν έρθει και φύγει από τη μόδα αυτό θα παραμείνει δυναμικά στο παιχνίδι. Φέτος βάλε το militaire στη ζωή σου, τα πουκάμισα με prints αλλά και τα μονόχρωμα χυτά υφάσματα. Το καρό με ρέγουλα. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις τις επιλογές στα πουκάμισα.

/
Τα πουλόβερ φέτος είναι ένα από τα πιο βασικά κομμάτια και μπορείς να τα βρεις σε πολύ λιτή γραμμή και μονοχρωμία αλλά και σε έντονα prints που θα δώσουν μία πιο ρετρό διάσταση στο στιλ σου. Τόλμησε τα prints με ζώα και δοκίμασε να τα συνδυάσεις με καλά υφασμάτινα παντελόνια μετατρέποντας το casual σε έξυπνο ντύσιμο.

/
Πάντα υπάρχει χώρος στην ντουλάπα για μερικά ακόμη t-shirts. Αγόρασε κάποια με μοδάτα prints και έξυπνα logos. Μπορείς πάλι να δεις την casual αυτή επιλογή με άλλο μάτι και να συνδυάσεις το μακό σου με υφασμάτινα ψηλόμεσα παντελόνια αλλά και δερμάτινες pencil φούστες. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία να δεις όλα τα t-shirts.

Read More

And More