Τα κορίτσια του TLIFE αναλαμβάνουν το δικό σου styling και απαντούν στις ερωτήσεις σου

Έχεις απορίες για κάποια επίσημη εμφάνιση; Θέλεις να γνωρίζεις πως θα συνδυάσεις τέλεια τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Οι fashion editors του Τlife παίρνουν καθημερινά τα mail σου κι αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν στο προσωπικό σου styling!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου δώσετε τα φωτα σας. Τέλος Μαίου βαφτίζω την κόρη μου σε μοναστήρι. Τι να φορέσω? Πιθανόν παντελόνι απαγορεύεται. Επίσης, δεν μπορώ να φορέσω ψηλά τακούνια. Ειμαι μελαχρινή, 1,72 κ κανονικό βάρος…τι χρώμα να επιλέξω για τα ρούχα, τα αξεσουάρ και πως να φτιάξω τα μαλλιά μου? Περιμένω την απάντηση σας για να βγω για ψώνια…

Απάντηση
Φίλη μας λόγω της τοποθεσίας θα πρέπει όλα να είναι απλά και κομψά οπότε θα βάλεις σίγουρα ένα φόρεμα σε maxi μήκος και χρώμα όχι πολύ έντονο π.χ. στην απόχρωση της πούδρας ή κάποιο παστέλ. Σε κόσμημα ίσως κάποια λεπτά χρυσά βραχιόλια ή κομψά χρυσά σκουλαρίκια ενώ σε παπούτσι το πιο σωστό είναι σανδάλια μεταλλιζέ.Tα μαλλιά σου ή θα τα αφήσεις κάτω με ένα χαλαρό σπάσιμο χωρίς λακ μπουκλες ή θα κάνεις μία επιμελώς ατημέλητη πλάγια χαλάσμένη κοτσίδα ενώ στο μακιγιάζ οι τόνοι θα είναι ”ήσυχοι” επίσης. Δες και κάποιες φωτό.

//

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να αλλάξω την εμφάνισή μου και θα ήθελα κάποιες συμβουλές. Ευχαριστώ, Aνθή.

Απάντηση
Ανθή θα πρέπει να έρθεις να τα πούμε από κοντά. Μπορείς να λάβεις μέρος στο makeover που κάνουμε και ειδικοί θα σου δώσουν συμβουλές για μαλλιά- μακιγάζ και στιλ ρούχων που σου πάνε, μπες στην σελίδα fashion του Τlife, πήγαινε στην στήλη makeover και δήλωσε συμμετοχή. Σε περιμένουμε!

Ερώτηση
Γεια σας.Θα ήθελα να μου προτείνετε 1-2 σύνολα για ένα γάμο που έχω αρχές Μαΐου. Είμαι 22 χρονών αδύνατη με ύψος 1,70 και έχω απλό νεανικό στιλ. Δεν συμπαθώ ιδιαίτερα τα φορέματα αν και ξέρω ότι θα ήταν η πιο εύκολη λύση. Σας ευχαριστώ πολύ . Ελένη Π.

Απάντηση
Φίλη μας για τον γάμο που έχεις να πας θα σου δώσουμε 2 εναλλακτικές εκτός από φόρεμα. Η πρώτη είναι η zip cullote που φέτος είναι τεράστια τάση και θα βρεις παντού, συνδυασμένη με ένα cropped top και πέδιλα. Μετά μία ολόσωμη φόρμα που επίσης ειναι πολύ chic για τον γάμο και επίσης θα βρεις εύκολα παντού. Σου στέλνουμε και 2 look να εμνευστείς.

//

Eρώτηση
Καλησπέρα, πήρα πρόσφατα μια πολύ γλυκιά ροζ-σομόν φούστα. Σκέφτομαι να τη φορέσω με ένα μαύρο see-through πουκάμισο το οποίο έχει σχεδιάκια στο χρώμα της φούστας και μαύρη γόβα. Προβληματίζομαι όμως για το πανωφόρι. Εχω ένα σομόν σακάκι το οποίο έχει πιο σκούρα απόχρωση απ’ της φούστας (η φούστα ίσως θεωρείται ένα απλό ροζ παστέλ). Θα είναι σωστή επιλογή; Ευχαριστώ πολύ 🙂

Απάντηση
Φίλη μας το πανοφώρι που σκέφτεσαι δεν είναι σωστό, καλύτερα να αποφύγεις να το φορέσεις. Αν δεν κρυώνεις μην φορέσεις καθόλου πανωφόρι αλλιώς ένα κλασικό καμπαρντινάκι που θα το αποχωριστείς αμέσως μόλις φτάσεις στον προορισμό σου, είναι οk.

/

Ερώτηση
Ορκίζομαι αρχές Μαΐου και έχω αγοράσει ένα midi φόρεμα. Ίσια γραμμή, μήκος κάτω από το γόνατο, αμάνικο και χρώμα φούξια/ μελιτζανί. Σας το επισυνάπτω κιόλας. Έχω 1,68 ύψος, είμαι 52 κιλά και έχω καστανά μακριά μαλλιά. Για παπούτσια μου αρέσουν γόβες με μύτη αλλά δεν ξέρω τι χρώμα θα ήταν το κατάλληλο. Nude ή κάποιο χρώμα; Να φορέσω κάποιο statement κολιέ ή δεν ταιριάζει με την περίσταση; Θα ήθελα τη βοήθεια σας για παπούτσια, πανωφόρι και αξεσουάρ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις προτάσεις σας 🙂

/

Απάντηση
Φίλη μας πολύ ωραίo το φόρεμα σου. Θα το συνδυάσεις με μυτερές γόβες λευκές (μπορείς να βρεις παντού), έναν φάκελο σε άσπρο μαύρο και ένα ωραίο κολιέ στο λαιμό-σχετικά minimal. Σου στέλνουμε και φωτό να εμπνευστείς.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Έχω αγοράσει το φόρεμα που επισυνάπτω, φτάνει μέχρι το μέσο του μηρού. Θα ήθελα να μου πείτε αν ταιριάζει με πέδιλα ψηλά μαύρα απ’ αυτά που έχουν ένα πιάσιμο μπροστά στα δάχτυλα και ένα στον αστράγαλο (ελπίζω να καταλάβατε πως ειναι τα παπούτσια), για βραδινή έξοδο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Απάντηση
Φίλη μας με την λευκή δαντέλα αποφεύγουμε μαύρα αξεσουάρ γιατί ”ρίχνουν” το σύνολο. Το στιλ του παπουτσιού που μας περιγράφεις είναι οκ για το φόρεμα σου αλλά το χρώμα δεν ταιριάζει, θα του πήγαινε περισσότερο κάτι σε off white σε ταμπά αλλά και σε παστέλ απόχρωση.

Ερώτηση
Καλησπέρα!! Με λένε Ευαγγελία κ είμαι 24 χρόνων.
Αγόρασα πρόσφατα μια παντελόνα ψηλόμεση, μπλε ηλεκτρικ, η οποία καταλήγει σε cigarette γραμμή. Επίσης, έχω από πέρυσι πλατφόρμες με ψάθινο τακούνι και λουράκια σε μπλε ηλεκτρικ λίγο πιο σκούρο από την παντελόνα. Επειδή δεν έχω φορέσει ακόμα τις πλατφόρμες δε θα ήθελα να αγοράσω άλλο παπούτσι. Θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό το ντύσιμο. Α! Επίσης θα το συνδυάσω με στενό crop top σε υπόλευκο χρώμα.
Σας ευχαριστώ!!

Απάντηση
Φίλη μας αν το χρώμα της παντελόνας με της πλατφόρμας δεν σου φαίνεται λάθος τότε μπορείς να τα φορέσεις και μας αρεσει και η επιλογή του τοπ το κάνει πολύ νεανικο και ανοιξιάτικο, θα μπορούσες να δεις και την εκδοχή να αλλαξεις το παπούτσι με κάτι λίγο πιο επίσημο για την περίσταση πχ μία ωραία γόβα ή πέδιλα αυτό όμως εξαρταται κυρίως από το στυλ σου και πως θες αν είσαι εκείνη την ημέρα.

Read More

And More