Q&A: Απαντάμε στις στιλιστικές απορίες σου!

Ποιες είναι οι τάσεις της νέας σεζόν; Πως μπορείς να φορέσεις τα ρούχα που επέλεξες με τον καλύτερο τρόπο; Είναι σωστή η στιλιστική επιλογή που έχεις κάνει; Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE αναλαμβάνουν να σου δώσουν όλες τις απαντήσεις.

Αν θέλεις κι εσύ να ρωτήσεις ο,τιδήποτε σε σχέση με τη μόδα, επικοινώνησε στέλνοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr!

Ερώτηση
Καλησπέρα, έχω αγοράσει αυτό το φόρεμα για ένα γάμο που έχω 11 Ιουλίου. Θέλω να μου πείτε με τι παπούτσια και αξεσουάρ να το συνδυάσω. Έχω πέδιλα ασημί με στράς, και πέδιλα nude πάλι με στρας.
Ευχαριστώ.

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/dress.jpg

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα σου είναι πάρα πολύ ωραίο αλλα τα παπούτσια που έχεις δεν ταιριάζουν με αυτο το στιλ ,θα σου στείλουμε φωτό να δεις τι παπούτσι ταιριάζει με αυτο το φόρεμα και θα τα βρεις παντού σε όλες τις οικονομικές αλυσίδες

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/1486001105_1_1_1.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/2610001197_1_1_1.jpg

Ερώτηση
Γεια σας! Αγόρασα ένα ζευγάρι πέδιλα και ήθελα να ρωτήσω καταρχάς αν σας αρέσουν και με τι θα μπορούσα να τα συνδυάσω??? Σας επισυνάπτω φωτογραφία..(αν γίνεται θα προτιμούσα να μη δημοσιευθεί η φωτογραφία)
Ευχαριστώ!!!!!

Απάντηση
Φίλη μας τα πέδιλα σου δεν είναι μια χαρα και μπορείς να τα φορέσεις με ολόσωμα σορτσάκια αν σου ταιριάζουν, με floral φορέματα, φούστες σε a-line γραμμή αλλά και με παντελόνες. Απόφυγε φούστες και φορέματα, midi στενά παντελόνια και skinny jeans.

Ερώτηση
Γειά σας και συγχαρητήρια για την υπέροχη στήλη σας. Παντρεύεται ο αδερφός μου τέλη Ιουνίου και χρειάζομαι άμεσα τη βοήθειά σας. Σκέφτομαι να αγοράσω το παρακάτω φόρεμα που σας επισυνάπτω. Είμαι 1.65, 60 κιλά με σωματότυπο μήλο και ξανθοχάλκινα μαλλιά. Θα μου ταίριαζε; Με τι μαλλιά, αξεσουάρ και παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω; Ανυπομονώ για τις πολύτιμες συμβουλές σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/2015-06-09

Απάντηση
Φίλη μας το φόρεμα που σου αρέσει είναι πολύ εντυπωσιακό και θέλει πολύ καλές αναλογίες. Καλό θα ήταν να το δοκιμάσεις βασικά και να δεις πως σου πέφτει. Μπορείς επισης να βγαλεις μία φωτο και να μας την στείλεις για αν σε συμβουλέψουμε σε αξεσουάρ, μαλλιά, παπούτσια εφόσον σου ταιριάζει και σε κολακεύει.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι 27 χρόνων και 54 κιλά. Τέλος του μήνα θα παντρέψω την κολλητή μου. Θα μπορούσατε να μου προτείνετε κάποιες ιδέες για το τι θα μπορούσα να φορέσω; Έχω βρει αυτό εδώ το φόρεμα σε κοραλοκόκκινο χρώμα αλλά δεν είμαι σίγουρη αν είναι κατάλληλο για το γάμο. Με τι θα μπορούσα να το συνδυάσω? Σας ευχαριστώ!

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/toi.png

Απάντηση
Φίλη μας αυτό που έχεις διαλέξει είναι πολύ ωραίο αλλα για τον γάμο αφού είσαι και κουμπάρα καλό θα ήταν να δεις κάτι άλλο. Αν οι αναλογίες σου το επιτρέπουν μπρορείς να βάλεις κάποιο ωραίο φόρεμα σε στενή γραμμή με ανοιχτή πλάτη αφού η κουμπάρα στην τελετή στέκεται με πλάτη και έτσι θα είσαι πολύ εντυπωσιακή. Επίσης κάτι σε mini γραμμή με έντονο χρώμα και ωραία αξεσουάρ θα ήταν μια καλή επιλογή-σου στέλνουμε και μερικές φωτό να πάρεις ιδέες.

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/63e2b1d15764b70597aa3f42acefac6c.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/28330-thickbox_default.jpg

Φόρεμα Tshopping.gr- Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας, είμαι 57 χρόνων και θα παντρευτώ για δεύτερη φορά. Δεν θέλω να φορέσω νυφικό, τι συνηθίζεται στην περίπτωση αυτή;

Απάντηση

Φίλη μας συγχαρητήρια για δεύτερη φορά! Σε αυτή την περίπτωση καλό θα ήταν να αποφύγεις όπως είπες κάποιο νυφικό με την κλασική του μορφή αλλά να βάλεις κάτι ανάμεσα σε φόρεμα και νυφικό. Μπορείς επιλέξεις ένα φόρεμα σε off white απόχρωση, όχι σε maxi αλλά σε midi γραμμή από δαντέλα ή μουσελίνα για μία δόση πολυτέλειας που είναι chic, και να δώσεις νυφική αίσθηση με κάποια αξεσουάρ π.χ. ένα ωραίο ζευγάρι γάντια, κάποιο λουλούδι διακριτικό στα μαλλιά σου. Γενικά αν θέλεις δώσε μας μερικές λεπτομέρειες όπως το μέρος που θα γίνει η τελετή, το πόσο μεγάλο event θα είναι, πότε θα γίνει και μπορούμε να τα ξαναπούμε.

src=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/88f69d09e63a773d0a88f4ca62b4b200.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/JUNE/19-6/574239_fr_xl.jpg

Ερώτηση
Γεια σας, έχω αυτό το φόρεμα και θα ήθελα να σας ρωτήσω πως να κάνω τα μαλλιά μου και τι μακιγιάζ να κάνω… θα γίνω νονά το καλοκαίρι! Είμαι 1,73 και 63 κιλά, καστανά μαλλιά και μάτια.
Υ.Γ.: το επάνω μέρος δεν ειναι κίτρινο είναι μπλε.
Ευχαριστώ!!!

Απάντηση
Φίλη μας με αυτό το φόρεμα και αφού είναι και καλοκαίρι μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου χαλαρά επάνω αλλά αν δεν σου πάνε έτσι, μπορείς να τα αφήσεις κάτω με ωραίους κυματισμούς χωρίς υπερβολές. Σε μακιγιάζ μπορείς να παίξεις με ένα ωραίο κοραλί κραγιόν σε ματ απόχρωση και λαμπερά χρώματα στα μάτια για ωραίο πρωινό look. Στο υπόλοιπο πρόσωπο κράτησε ωραία φυσική απόχρωση χωρις τερακότα ή λαμψεις. Σε αξεσουάρ τώρα μην βάλεις τίποτα στο λαιμό αφού εχει ντεκολτέ και αυτό το δέσιμο στο πλάι αλλά μπορείς να βάλεις μεγάλα κοκάλινα βραχιόλια μονόχρωμα στο χέρι.

Ερώτηση
Γεια σας. Σε λίγο καιρό είναι ο γάμος της αδερφής μου και έχω πάρει ένα γαλάζιο φόρεμα με δαντέλα απλό. Αλλά δεν ξέρω αν ταιριάζουνε τα λευκά παπούτσια και για κόσμημα αν θα μπορούσα να βάλω λευκό κολιέ με πέρλες.

Απάντηση
Φίλη μας με το φόρεμα σου τα λευκά παπούτσια ταιριάζουν σαν συνδυασμός σίγουρα. Τώρα για το κόσμημα αν ειναι κλειστό μπροστά απόφυγε να βάλεις κολιέ και φόρεσε κάτι στο χέρι. Αν έχει ντεκολτέ μπορείς άνετα να το φορέσεις.

Read More

And More