“Τι να φορέσω και πως;” Τα κορίτσια της μόδας του TLIFE απαντάνε στις στιλιστικές απορίες σου

Εσύ μας ρωτάς κι εμείς φροντίζουμε το συντομότερο δυνατό να σου έχουμε την καλύτερη πρόταση ώστε να είσαι ντυμένη και σύμφωνα με τις τάσεις της μόδας αλλά και με ό,τι ταιριάζει καλύτερα σε εσένα!

Όποια ερώτηση και αν έχεις μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE στέλνοντας την στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό εμείς θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση
Γεια σας, το όνομά μου είναι Αναστασία είμαι 15 χρόνων και την άλλη εβδομάδα θα γίνει ενα πάρτι και δεν ξέρω τι να φορέσω… Θέλω κάτι που να ταιριάζει με το μπλε μου δερμάτινο αλλά δεν ξέρω τι. Βοηθήστε με!!!!!

Απάντηση
Aναστασία, το μπλε σου δερμάτινο δεν νομίζουμε να το φορέσεις στο πάρτι που θα γίνει την άλλη εβδομάδα γιατί θα έχει 38 βαθμούς. Για την ηλικία σου ωραίο θα ήταν κάποιο playsuit ή ένα ωραίο girly φόρεμα με flat shoes ανάλαφρα μαλλιά και ωραίο χρώμα στα χείλη. Δες και μερικές φωτό να εμπνευστείς.

//

Ερώτηση
Κορίτσια βοήθεια!!! Τον άλλο μήνα γίνομαι νονά..αγόρασα λοιπόν ένα δαντελένιο προς το μπεζ φόρεμα, με μανίκι ως τον αγκώνα και ταμπά πλατφόρμες με χρυσή αλυσιδίτσα γύρω..τι αξεσουάρ να βάλω?? Θα ταίριαζαν μακριά σκουλαρίκια σε ροζ χρυσό ή καλύτερα σε χρυσό??

Απάντηση
Φίλη μας με ένα δαντελένιο φόρεμα σε πρωινή εκδήλωση απόφυγε κοσμήματα καλύτερα αφού θα το επιβαρύνουν χωρίς λόγο. Φρόντισε να έχεις ωραία μαλλιά και μακιγιάζ και το αποτέλεσμα θα είναι πολύ chic.

Ερώτηση
Γειααα σας!!! Ανδρομέδα, ετών 22 !! Γίνομαι κουμπάρα τον άλλο μήνα και δεν έχω ιδέα ούτε τι να φορέσω ούτε τι μαλλί να κάνω ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. Πε-λα-γώ-νω. Αν σας βοηθάει, είμαι 1.70 και 57 κιλά!

Απάντηση
Ανδρομέδα καταρχήν σκέψου τι θες να βάλεις, τι σου παει για να είσαι ωραία και άνετη εκεινη την ημέρα, φόρεμα- παντελόνα με κάποιο τοπ- μία ολόσωμη φόρμα- κάποια maxi φούστα? Αφού λοιπόν αποφασίσεις θα πρέπει να αρχίσεις να δοκιμάσεις κάποια ρούχα, να πας λίγο στα μαγαζιά για να να βρεις αυτό που θα βάλεις εκεινη την ημέρα. Αφού λοιπόν κάνεις μία πρώτη βόλτα μπορούμε να ξαναμιλήσουμε και να σε βοηθήσουμε να καταλήξεις.

Ερώτηση
Γεια σας! Θα ήθελα να ρωτήσω τα κόκκινα jeans με τι T-shirt και sneakers/σταράκια ταιριάζουν;

Απάντηση
Φίλη μας τα κόκκινα jeans τώρα το καλοκαίρι είναι ωραία με απλά μονόχρωμα (λευκό, μαύρο, γκρι ) tank tops ή με μαρινιέρες, Απόφυγε καλύτερα κοντομάνικα με στάμπες ή πολύχρωμα. Βεβαίως και συνδυάζονται με sneakers απλά φρόντισε να είναι σε ένα basic χρώμα λευκό μπεζ ή ανοιχτό γκρι.

Ερώτηση
Κορίτσια ειναι εύκολο να μου πείτε τι μάρκα είναι το σακάκι αυτό και που μπορώ να το βρω; Ευχαριστωωω

/

Απάντηση
Φίλη μας το jacket που φοράει η Μαίρη είναι La Martina- μπορείς να πας στο Golden Hall που έχει κατάστημα και να ρωτήσεις

Ερώτηση
Καλημερα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Τον Οκτώβριο παντρεύομαι και έχω μπερδευτεί γιατί θέλω διάφορα πράγματα αλλά σίγουρα όχι να φαίνομαι σαν λατέρνα! Το νυφικό μου είναι δαντελένιο, στενό, σε ίσια γραμμή, με χαμηλό V μπροστά και πίσω και μακριά μανίκια. Τι κοσμήματα να βάλω;;; Τα μαλλιά μου θέλω να τα αφήσω κάτω σε στιλ beach waves γιατί μου αρέσει το boho look και σκεφτόμουν να βάλω και κάποιου είδους στέκα/στεφανάκι. Μήπως θα είμαι υπερβολική;;; Επίσης, τι εναλλακτικά παπούτσια θα μπορούσα να βάλω;; Δε μου αρέσουν τα κλασικά νυφικά παπούτσια!
Ευχαριστώ, Μαρία

Απάντηση
Φίλη μας με το νυφικό σου το οποίο ακούγεται πολύ ωραίο όπως το περιγράφεις, δεν χρειάζεται να βάλεις κοσμήματα εφόσον έχει εντυπωσιακό cut και μπροστά και πίσω και εφόσον θέλεις να αφήσεις τα μαλλιά σου κάτω είναι πολύ fresh έτσι σκέτο. Τώρα στα μαλλιά τα στεφανάκια αν ο γάμος δεν είναι σε κάποια παραλία δεν ”κολλάνε” με το look οπότε κάνε το χτένισμα που σου αρέσει και μην προσθέσεις κάτι. Σε παπούτσι δεν χρειάζεται να δεις κάτι απο την bridal σειρά των καταστημάτων που θα επισκεφτείς, διάλεξε ένα ωραίο ψηλοτάκουνο εντυπωσιακό αλλα σταθερό πέδιλο και αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα μπορείς να συνδυάσεις κάποιο σε μεταλλιζέ απόχρωση. Πάντως έχεις αρκετό καιρό ακόμη οπότε αν θες μπορούμε να τα ξαναπούμε αφού κάνεις μία πρώτη έρευνα.

Read More

And More