“Είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο…”, “Ορκίζομαι και παίρνω πτυχίο…”. Το TLIFE απαντάει στις ερωτήσεις σου…

H στήλη αυτή είναι αφιερωμένη σε όλα τα κορίτσια εκεί έξω που θα ήθελαν σε μία κρίσιμη στιλιστικά στιγμή τους να έχουν μία δεύτερη γνώμη. Πόσο σημαντική, σχεδόν καθοριστική είναι αυτή η δεύτερη άποψη αφού δεν είναι λίγες οι φορές που κάθεσαι μπροστά στη ντουλάπα σου νιώθοντας πως πνίγεσαι όχι από τα πολλά ρούχα αλλά από αυτό το γυναικείο συναίσθημα του ‘δεν ξέρω τι να βάλω’!

Η Χριστίνα και η Σοφία απαντούν σε όλα όσα μπορεί να σε δυσκολεύουν, προβληματίζουν, ενδιαφέρουν να μάθεις και μπορείς πολύ εύκολα να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλοντας την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr κι εμείς θα σου απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.


Lanvin

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για τις συμβουλές σας. Ονομάζομαι Έλλη και χρειάζομαι τη βοήθειά σας. Την Κυριακή είμαι καλεσμένη σε ένα γάμο και είμαι πολύ προβληματισμένη για το τι θα φορέσω. Είμαι 22 χρονών και θέλω να φορέσω κάτι μοντέρνο -σικ και όχι πολύ επίσημο. Να προτιμήσω ένα φόρεμα μαύρο στενό πάνω και σε γραμμή Α κάτω; Αν όχι μαύρο τότε τι χρώμα; Και κυρίως αυτήν την περίοδο τι παπούτσι μπορούμε να φορέσουμε; Ποια είναι η γνώμη σας; Τι μου προτείνετε να φορέσω; Σας ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Δήμητρα! Μου αρέσει πολύ η επιλογή του φορέματός σου. Μείνε λοιπόν σταθερή σε αυτή και φόρεσε στο λαιμό σου ένα εντυπωσιακό κολιέ με έντονα χρώματα. Από τα χρώματα που θα έχει το κολιέ σου διάλεξε ένα και κράτησε τσάντα φάκελο στην απόχρωση αυτή. Τώρα όσον αφορά στα παπούτσια μπορείς να επιλέξεις από πέδιλα σε μαύρο χρώμα, peep toes ή ακόμη και ankle boots. Ελπίζω να περάσεις πολύ καλά!

Φιλάκια


Chloe

Ερώτηση:
Γεια σας! Θα φορέσω σε ένα γάμο μπλε ρουά φόρεμα με φούξια ζώνη σατέν και μπλε γόβα (δέρμα με λουστρίνι). Τι χρώμα τσαντάκι να κρατήσω και τι αξεσουάρ μου προτείνετε; Ευχαριστώ πολύ

Απάντηση:
Γεια σου και εσένα Χριστίνα. Aν γίνεται καλό θα ήταν να αποφύγεις την φούξια ζώνη,θα δείξεις πιο chic αν βάλεις μία ζώνη σε nude απόχρωση ή σε γκρι ανοιχτό και ίδιο χρώμα clutch!Kαλά να περάσεις!

Φιλάκια


Yves Saint Laurent

Ερώτηση:

Καλημέρα! Θέλω να φορέσω μαύρη ολόσωμη φόρμα σε γάμο με παπούτσι nude. Θα μπορούσα να συνδυάσω από πάνω κυπαρισσί-πράσινο σακάκι κοντό τύπου μπολερό; Δεν θα ήθελα να επιλέξω μαύρο σακάκι για να μην είναι πολύ σκούρο το ντύσιμο.

Απάντηση:
Σοφάκι γεια σου! Ναι φυσικά και μπορείς να το επιλέξεις. Είναι σωστό, κομψό κι αν το συνδυάσεις με χρυσά αξεσουάρ θα δώσεις extra glamorous πινελιές που είναι πολύ επίκαιρα στη φετινή μόδα.

Φιλάκια


Dior

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Εγώ και οι φίλες μου θέλουμε να σας συγχαρούμε για τα υπέροχα θέματα μόδας που κάνετε και μας βοηθάτε ώστε να είμαστε σωστά ενημερωμένες. Έχουμε δύο απορίες και θα θέλαμε αν μπορείτε να φτιάξετε σχετικά άρθρα το ένα αφορά στο ποιες είναι οι νέες τάσεις στις τσάντες, καθημερινές και βραδινές, και το άλλο στις κάπες, που τις λατρεύουμε, και θα θέλαμε να πάρουμε ιδέες για το πώς μπορούν να φορεθούν. Ευχαριστούμε εκ των προτέρων… Και περιμένουμε να ενημερωθούμε σύντομα για να ξεκινήσουμε τις αγορές μας

Απάντηση:
Γεια σου Ευαγγελία! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ, εσένα αλλά και τα υπόλοιπα κορίτσια της παρέας για τα όμορφα λόγια! Φυσικά και θα κάνουμε θέματα όπου αναλυτικά θα δώσουμε tips και ιδέες για το πως να φορέσουμε τις κάπες φέτος και για να σας δώσω μία μικρή γεύση μπορείτε πολύ εύκολα να μεταμορφώσετε το σακάκι σας σε κάπα ρίχνοντας το στους ώμους. Τώρα όσον αφορά τις τσάντες οι μεγάλες παραμένουν ενώ τα clutch αντικαθιστούν οι κομψοί φάκελοι με φερμουάρ από πάνω.

Stay tuned!! Πολλά φιλιά σε όλες!


Elie Saab

Ερώτηση:
Γεια σας!!! Ορκίζομαι τον Νοέμβριο μιας και παίρνω πτυχίο και θα ήθελα τη στιλιστική συμβουλή σας γιατί δυσκολεύομαι να αποφασίσω. Είμαι 1,68 και κοντά στα 55 κιλά, με αρκετά μεγάλη περιφέρεια για τον σωματότυπό μου και με λεπτά πόδια. Σκεφτόμουν κάτι στο στιλ ψηλόμεσης φούστας ή ψηλόμεσου παντελονιού με ένα πουκάμισο, ίσως και με σακάκι από πάνω, αλλά με αγχώνουν αυτές οι επιλογές καθώς επίσης και η επιλογή του παπουτσιού και των αξεσουάρ.

Απάντηση:
Γεια σου Βούλα! Aυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική και το ζητούμενο είναι να την χαρείς και να την θυμάσαι.Εμείς θα σου προτείνουμε να βάλεις κάτι άνετο και στιλάτο.Η επιλογή παντελονιού ή φούστας ( ανάλογα ποιο φοράς πιο άνετα και σου πάει και πιο πολύ) με ένα ωραίο πουκάμισο ( μεταξωτό ή με κάποια ωραία print) είναι πολύ chic επιλογή για εκείνη την μέρα.Οι κλασικές γόβες είναι το σωστό παπούτσι και μία shoudler bag small size ότι πρέπει για να έχεις τα χέρια σου ελεύθερα .Καλή επιτυχία
Φιλάκια


Versace

Ερώτηση:
Γεια σας! Είμαι από Κύπρο και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Αυτό το μήνα έχω ένα συγγενικό μου γάμο και έχω διαλέξει ένα μαύρο φόρεμα με ένα χρυσό ζιπ στην πλάτη το οποίο είναι λίγο πιο πάνω από το γόνατο. Το έχω συνδυάσει με φούξια καστόρινες γόβες. Στη μέση χρειάζεται μια ζώνη και δεν ξέρω σε τη χρώμα: να διαλέξω μαύρη ή φούξια; Και τι χρώμα σε τσάντα φάκελο; Θα το συνδυάσω με χρυσά αξεσουάρ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Απάντηση:
Γειά σου Δήμτρα! Σίγουρα μαύρη ζώνη και μαύρο clutch!Απλά τέλεια.
Φιλάκια


Gucci

Ερώτηση:
Καλημέρα! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: πρόκειται να πάω σε γάμο αρχές Νοέμβρη και βρήκα στην ντουλάπα της μαμάς -κατά τύχη- ένα φανταστικό κατά τη γνώμη μου, φόρεμα βελούδινο, μπορντό προς κερασί, με λεπτή τιράντα, μέχρι το γόνατο στενό. Το φόρεσε στο γάμο της πριν 30 χρόνια και φέτος πρέπει να είναι in fashion αν δεν κάνω λάθος. Είμαι 29, 1.60. Είναι κατάλληλο για την ηλικία και την περίσταση, εποχή; Αν ναι, με τι αξεσουάρ και μαλλιά (σκέφτομαι πλεξίδα σε τριαντάφυλλο). Ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Γιώτα. Πολύ μας αρέσει που ξετρύπωσες ένα μικρό θησαυρό μέσα από την ντουλάπα της μαμάς σου. Πολύ σωστά σκέφτηκες να το φορέσεις γιατί ναι, είναι in fashion και το μήκος και η γραμμή είναι άψογα – μπράβο στη μαμά! Λοιπόν έχεις δύο επιλογές είτε να το συνδυάσεις με ένα κομψό και ψηλό ζευγάρι πέδιλα και να κάνεις κόκκινο πεντικιούρ και να κρατήσεις χρυσό clutch είτε να επιλέξεις ένα κλασικό μαύρο ζευγάρι γόβες.

Να περάσεις τέλεια και είμαι σίγουρη πως θα ξεχωρίσεις! Φιλιά

Ερώτηση:
Γεια σας. Είμαι 18 χρόνων πολύ αδύνατη και το δυνατό μου σημείο είναι τα ποδιά μου. Έχω αγοράσει ένα χρυσό σορτς με παγιέτες -αυτό: με τι τοπ να το συνδυάσω κ με τι γόβες; Ευχαριστώ πολύ!! φωτοοοοοο

Απάντηση:
Γεια σου Κατερινάκι! Το σορτσάκι αυτό είναι πολύ εντυπωσιακό και θα σου πρότεινα να το συνδυάσεις με λευκό ή μαύρο t-shirt σε λίγο πιο loose γραμμή ενώ για παπούτσια ένα ζευγάρι αρβυλάκια σε μαύρη απόχρωση και ένα δερμάτινο ή τζιν jacket θα του δώσουν αυτόματα έντονο χαρακτήρα.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας. Σε λίγες μέρες ορκίζεται το αγόρι μου κ δεν ξέρω τι να φορέσω. Δεν θέλω να φορέσω ψηλά παπούτσια. Αν βάλω μπαλαρίνες θα είναι πολύ πρόχειρο; Έχω ένα μαύρο φόρεμα που θα φορέσω. Τι χρώμα μπαλαρίνες να πάρω; Ευχαριστώ πολύ…

Απάντηση:
Γεια σου Γεωργία! Επέλεξε ένα ζευγάρι κλασικές δερμάτινες μπαλαρίνες που πολλές φορές έχουν είτε φιόγκο είτε κορδονάκι στην όψη τους και θα δεις πόσο κομψή θα είσαι.

Φιλιά πολλά

Read More

And More