Styling Magic Tips: Πώς να κρύψεις τις ατέλειες!

Όλες, μα όλες… έχουμε ατέλειες. Το θέμα είναι πώς να τις καλύψουμε. Και σε αυτό βοηθάει η fashion editor του ΤLIFE! Αν έχεις κι άλλες απορίες στείλε e-mail στο styling@tlife.gr

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ…
Θετική σκέψη…
Boobylicious! Για εσένα τα πράγματα είναι ευχάριστα αφού είσαι από αυτές που τους ταιριάζουν τα περισσότερα ρούχα.
Οπτικό εφέ: Αν θέλεις να δώσεις έμφαση στο ντεκολτέ προτίμησε τοπ με ντραπάρισμα, φορέματα αρχοαιοελληνικού ύφους, έντονα prints (art-leopard-floral), γούνινα γιλέκα ή ολόσωμες φόρμες με βαθύ V.
Απόφυγε… τα κρουαζέ σχέδια, τα στενά και τιραντέ φορέματα, τα συνθετικά κολλητά πουκάμισα.


AN ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ…
Θετική σκέψη…
Ανήκεις στα στ-ήθη και έθιμα της μεσογείου και στα αντρικά όνειρα.
Οπτικό εφέ: Το κλειδί είναι τα κρουαζέ φορέματα ή φορέματα σε στενή γραμμή με ένα νορμάλ ντεκολνέ -όχι αβυσαλέο-, μονόχρωμες μπλούζες (τα print προσθέτουν όγκο) με ωραίες λεπτές ζώνες, σακάκια σε 50s γραμμή ιδανικά για να αγκαλιάσουν στιλάτα τις καμπύλες σου.
Απόφυγε… Εάν το στήθος είναι πολύ μεγάλο μείνε μακρά από αμπίρ γραμμές σε φορέματα και δώσε βάση στην… γυμνή πλάτη ή στα ωραία πόδια ισορροπώντας το αποτέλεσμα.
Μην ξεχνάς ότι ένα ωραίο μπούστο είναι η έκθεση των αιώνιων αξιών.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ…
Θετική σκέψη…
Η περιφέρεια στον μαγικό κόσμο των αντρών λέγεται “ωραίες καμπύλες”.
Οπτικό εφέ… Προτίμησε τζιν σε ανδρική, ίσια γραμμή ή υφασμάτινα παντελόνια συνδυασμένα με μακριές μονόχρωμες ζακέτες, ωραίες κάπες που είναι σούπερ τάση και αγκαλιάζουν “διπλωματικά” τα δύσκολα σημεία σου. Για πιο επίσημες εμφανίσεις διάλεξε αμπίρ γραμμές στα φορέματα ή φορέματα σε γραμμή Α και τράβηξε τα βλέμματα… ψηλά φορώντας εντυπωσιακά κοντά κολιέ. Το σωστό ταγιέρ πρέπει να είναι αρκετά εφαρμοστό για να δείξει ότι είσαι γυναίκα και αρκετά ελεύθερο για να δείξει ότι είσαι κυρία.
Απόφυγε… Τα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα κοντά σακάκια.


ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΠΡΑΤΣΑΚΙΑ…
Θετική σκέψη…
Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες. Με λίγη γυμναστική όμως όλα διορθώνονται.
Οπτικό εφέ… Προτίμησε απλές γραμμές. Φόρεσε μαντήλια ή μακριά κολιέ με στόχο να τραβήξεις την προσοχή στο κέντρο του σώματος.
Απόφυγε… Τα αμάνικα, τελεία και παύλα! Αν θέλεις πολύ να φορέσεις κάτι με τιράντα ή αμάνικο ρίξε μία πασμίνα στα σημεία αυτά και “κλέψε” το αποτέλεσμα. Απόφυγε τα φουσκωτά μανίκια επίσης.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΑ…
Θετική σκέψη…
Το γέλιο είναι οι καλύτεροι κοιλιακοί.
Οπτικό εφέ… Προτίμησε ριχτές μπλούζες, αλλά όχι πολύ μακριές -κανονικά. Φούστες σε γραμμή Α με ψηλή μέση ή φορέματα σε ύφος 60s που έχουν ίσια γραμμή, μίνι. Μία ωραία και μοδάτη λύση είναι αέρινα τοπ σε παστέλ χρώματα, γιλέκο σε σκούρο χρώμα και στενό τζιν παντελόνι.
Απόφυγε… Χαμηλόμεσα παντελόνια, τα στενά και τα κοντά μπλουζάκια.

ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΛΑΙΜΟΣ ΣΟΥ…
Θετική σκέψη…
Μικρό το κακό.
Οπτικό εφέ… Τα ντεκολτέ στα ρούχα σου πρέπει να είναι μεσαίου βάθους. Κάνε παιχνίδι με διάφορα μαντήλια, πρόσεχε όμως να μην τα γυρίζεις πολλές φορές γύρω από το λαιμό γιατί θα προσθέσεις όγκο. Τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια είναι επίσης ένα δυνατό σου όπλο.
Απόφυγε… Το ζιβάγκο, τα τσόκερ, τα τεράστια ντεκολτέ.

Read More

And More