Πώς θα είσαι sexy; Τι να κάνεις και τι όχι; Σχεδιαστές και στιλίστες σου δίνουν τα SOS!

Αν είσαι single… εκεί έξω στην πόλη υπάρχουν διάφορα πάρτυ για τους ελεύθερους. Αν είσαι in love κάτι θα έχεις κανονίσει με τον καλό σου. Όπως και να ‘χει, όλες οι περιπτώσεις συναντιούνται στο εξής ένα θέμα: ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ SEXY! Για να βρεις αγόρι -στην πρώτη περίπτωση, για να αφήσεις άφωνο το αγόρι σου -στη δεύτερη περίπτωση!

Style alert λοιπόν και επιστρατεύσαμε τους ειδικούς… Γιατί αυτοί γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Τι είναι σέξι λοιπόν και τι όχι; Τι να κάνεις και τι να αποφύγεις;

Έλληνες σχεδιαστές μόδας και στιλίστες σε συμβουλεύουν και σου προτείνουν λίγο πριν τη μεγάλη έξοδο. Πως θα πετύχεις το στόχο σου; Tι κάνει μία εμφάνιση και μία γυναίκα sexy, αλλά, και τι αποτελεί το μεγαλύτερο turn off;

Κοnstantinos Melis by Laskos

Το sexy δεν είναι εικόνα. Είναι state of mind.
Sexy είναι :
Ο τρόπος που ακουμπάς τα χείλη σου σε ένα ποτήρι κρασί….
Ο τρόπος που ισορροπείς πάνω σε ψηλοτάκουνες γόβες….
Ο τρόπος που ψυθιρίζεις στο αυτί του ένα ένοχο μυστικό….
Να καταφέρεις να τραβήξεις πολλά βλέμματα πάνω σου πηγαίνοντας στο ladies room ενός εστιατορίου…
Να δείχνεις αυτό που θέλεις κρατώντας το ταυτόχρονα κρυμμένο…
Το απόλυτο “turn off” είναι η διάθεση του να προκαλείς με κάθε τρόπο έναν άνδρα φορώντας όσο λιγότερα ρούχα!

Aλεξάνδρα Κατσαΐτη


Sexy είναι να μην προσπαθείς να είσαι sexy!
Να είσαι ο εαυτός σου να φοράς ένα ωραίο χαμόγελο και ένα κόκκινο κραγιόν.

Τώρα όσον αφορά την ημέρα του Αγ, Βαλεντίνου…
μακριά από στημένα ραντεβού! Καθίστε σπίτι, φτιάξτε μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα και σερβίρετέ τα σε χάρτινα πιάτα όπου έχετε γράψει κάτω “Σ’αγαπώ” και θα φανεί μόνο όταν αδειάσει το πιάτο… Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο!

Vrettos Vrettakos

Sexy είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα

Τη γυναικεία φυλαρέσκειά της κάποιες φορές αξίζει να την αφήνει γλυκά εκτεθημένη. Sexy είναι ο γυναικείος αισθησιασμός που αποπνέει μία κίνηση ή ένα βλέμμα. Sexy είναι ένα maxi εφαρμοστό φόρεμα με ένα ζευγάρι πανύψηλες γόβες, αέρινα μαλλιά, έντονα χείλη… μια καθαρόαιμη αυθεντική φυσικότητα χωρίς υπερβολές. Χωρίς καμουφλαρισμένες συνταγές.

Sexy είναι ένα μακρύ δαντελένιο φόρεμα ή ένα μακρύ body conscioys φόρεμα με ένα γλυκό βαθύ κόκκινο του κρασιού lipstick. Sexy είναι… συναίσθημα. Είναι έκφραση και όχι μια επιτηδευμένη εικόνα με πολύ υπερβολικά χτενισμένα μαλλιά, έντονο μακιγιάζ, βαθύ ντεκολτέ, πολλά κοψίματα ή έντονο μίνι. Αξίζει να δημιουργείς μυστήριο επιλέγοντας ένα στοιχείο κάθε φορά ώστε η αντρική φαντασία να ονειρεύεται και να εξερευνεί.

Η υπερβολή μπορεί να σε εκθέσει, να σε μειώσει και αντί για sexy να γίνεις πρόστυχη και καρικατούρα μίας sexy γυναίκας.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις γυναίκες που ζουν για να είναι ερωτευμένες. Που νιώθουν σέξυπνες κι όχι απλά sexy!

Στέλιος Κουδουνάρης

“Sexy” είναι τα ρούχα που είναι αρκετά ντυμένα!

Χωρίς να είναι προκλητικά ή πρόστυχα αποκαλύπτουν μόνο ένα σημείο του σώματος. Αυτό που είναι πιο ωραίο σε κάθε γυναίκα ξεχωριστά. Μπούστο, ώμοι, πλάτη ή πόδια. Η πλάτη είναι ένα σημείο που γοητεύει ιδιαίτερα τους άντρες.

Όσον αφορά στο τι πρέπει να προσέξεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου…

Πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουν τα χαζά, φθηνά και αντιαισθητικά εσώρουχα που είναι γεμάτες οι βιτρίνες αυτές τις μέρες… Ας προτιμήσουν κάτι πιο κομψό που να αφήνει περιθώρια στη φαντασία.

Erifilli

Sexy σίγουρα δεν είνα το προφανές!

Είναι κίνηση, είναι συναίσθημα που αναδεικνύεται μέσα από λόγια, κινήσεις και συναισθήματα. Είναι κάτι που περιπλανιέται στον αέρα. Δεν καλλιεργείται, γεννιέται.

Τι καταστρέφει όμως μία εμφάνιση…

Ό,τι σερβίρετε στο πιάτο είναι άνοστο.

Celebrity Skin

Sexy είναι να είσαι ο εαυτός σου!

Απλός, προσιτός, ευάλωτος… λίγο kinky, μα πάνω από όλα real! Να κρατάς ένα μυστήριο. Μία γυναίκα δεν χρειάζεται να γίνει φθηνή, ούτε fashion icon, ούτε κορίτσι της διπλανής πόρτας. Με ό,τι έχει ας ετοιμαστεί, ας κάνει ένα ωραίο αφρόλουτρο, ας φορέσει το καλύτερο χαμόγελό της και να έχει πάντα διάθεση για περιπέτεια.

Λάθος είνα η υπερ-προσπάθεια σε ό,τι κι αν κάνεις
Και για την συγκεκριμένη ημέρα απόφυγε τα τετριμμένα. Όχι πολύ make up, όχι πολύ δαντέλα, όχι πολύ βινύλ.

Οurania Kay

Το πιο sexy κομμάτι επάνω στη γυναίκα είναι η αύρα της και η σιγουριά που αποπνέει.

Μη φοράς οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο θεά από ότι πραγματικά είσαι. Sexy είναι οτιδήποτε δεν είναι υπερβολικό και φαίνεται φυσικό επάνω μας… ένας κατά λάθος ακάλυπτος ώμος, ένα χαλαρό πιάσιμο στα μαλλιά, ένα ωραίο κραγιόν.

Απόλυτο λάθος είναι ότι είναι sexy από μόνο του. Ένα ρούχο που κρεμασμένο φωνάζει “sexy” αποκλείεται να μην δείχνει πρόστυχο όταν φορεθεί!

Pericles Kondylatos

Το Sexy έχει να κάνει με attitude δεν είναι κάτι physical.

Sexy για μένα είναι ένας άνθρωπος που βρίσκει interesting τον εαυτό του, που δεν προσπαθεί, που μαγεύεται ο ίδιος από αυτό που είναι και αυτό έχει σαν επακόλουθο να μαγεύονται και οι άλλοι. Το sexy είναι κάτι που δεν μπορείς να προσποιηθείς. Θα έλεγα λοιπόν να είναι ο εαυτός τους γιατί το sexy ή το ‘χεις ή δεν το ‘χεις. Αυτό είναι το βασικό. Από εκεί και πέρα θα τους πρότεινα να βάλουν ένα βαθύ ντεκολτέ και να φορέσουν ένα ωραίο περιδέραιο που να πέφτει μέχρι την αρχή του στήθους. Και κόκκινο σουτιέν που να φαίνεται λίγο!!!! Αυτό αρέσει πολύ στους άντρες, κορίτσια trust me, this will do the trick!!!! Και φυσικά να φορέσουν έντονο παχύ, eyeliner που θα τους δώσει ένα νυσταγμένο νωχελικό βλέμμα, έτοιμο για όλα!!!

Όσο για το τι πρέπει να αποφύγουν… το έντονο κόκκινο κραγιόν. Ι don’t like it!!!!

Μaria Patelis

Τι πιο sexy σίγουρα από ένα χαμόγελο!!

Να μην το παρακάνει στο ντύσιμό της..

Κορίτσια να είστε ο εαυτός σας! Με ρούχα που σας εκφράζουν, με ένα ζευγάρι high heels που επιβάλλεται… η super μερα θα γίνει και super νύχτα!
Love is in the air, μην το ξεχνάτε!!

O ενθουσιασμός καμιά φορά οδηγεί σε υπερβολές, που συνήθως δεν είναι σωστές.

Διονύσης Κολποδίνος


Sexy είναι η αυτοπεποίθηση… Tο να αισθάνεσαι σίγουρη για τον εαυτό σου ίσως είναι το καλύτερο αφροδισιακό!

Ένα αυθεντικό ζωηρό χαμόγελο. Όμορφα καλοσχηματισμένα πόδια… Δεν έχει σημασία να ειναι αδύνατα ή πιο παχιά,φτάνει να γνωρίζεις να τα αναδεικνύεις. Ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες στιλέτο …απόλυτο φετίχ όλου του ανδρικού πληθυσμού

Ο πραγματικός έρωτας εκφράζεται καθημερινά, οπότε ας αποφύγουμε τα στερεότυπα της ημέρας όπως:

Α.κόκκινα εσώρουχα
Β.σοκολατάκια καρδούλες
Γ.κόκκινα μπαλόνια
Δ.κόκκινα τριαντάφυλλα

Ας αρκεστούμε να κάνουμε κάτι το οποίο δεν υπάρχει στη καθημερινότητά μας όπως ένα ζεστό χαλαρωτικό μπάνιο και ένα ποτήρι σαμπάνια
ή
Μία ξαφνική μονοήμερη απόδραση σε ενα σαλέ ή κάποιο resort
ή
Ένα απλό post it στο καθρέφτη του μπάνιου γράφοντας “Σ’αγαπώ”

Μια εμπορική ημέρα είναι
Ας την χαρούμε χωρίς υπερβολές και ΠΡΕΠΕΙ

Read More

And More