Οι 9 must aνοιξιάτικες τάσεις και πως να τις φέρεις στα μέτρα σου

Πολύ συχνά λαμβάνουμε σχόλια για τις νέες τάσεις από αναγνώστριες που διαμαρτύρονται για το πόσο ακριβά και extreme είναι τα look της πασαρέλας και φυσικά τονίζουν το πόσο δύσκολο είναι να τα ακολουθήσει μια κοπέλα!
Η πασαρέλα και όλα τα fashion shows δεν γίνονται προκειμένουν να δώσουν λύσεις στο το τι να βάλεις στο γραφείο και στο club! Η πασαρέλα είναι show και γίνεται για ένα εκατομμύριο διαφορετικούς λόγους, διαφημιστικούς και εμπορικούς! Σκοπός μας είναι να σου δείξουμε τις τάσεις που φέρνει η φετινή άνοιξη και πως εσύ μπορείς να τις φέρεις στα μέτρα σου! Σκοπός σου δεν είναι να γίνεις φερέφωνο της πασαρέλας αλλά να μάθεις σε ποια κομμάτια πρέπει να επενδύσεις φέτος και πως θα αξιοποιήσεις τα παλιά σου ρούχα!

Κάνε κλικ στις φωτογραφίες για να μάθεις που θα βρεις και πόσο κοστίζει το κάθε κομμάτι!

Ρίγες!

Οι ρίγες φέτος γίνονται σημείο συνάντησης της μαρινιέρας και των pop χρωμάτων! Προτίμησε οριζόντιες στα σημεία που θέλεις να δώσεις όγκο. Στο πάνω μέρος εάν έχεις μικρό στήθος και στο κάτω εάν δεν έχεις καμπύλες. Η συγκεκριμένη τάση ευνοεί τις μικροκαμωμένες. Επένδυσε σε μια ριγέ φούστα!

Color Block

Το καλοκαίρι σε παρασύρει σε έντονα χρώματα! Η τάση απαιτεί γενναίους συνδυασμούς, φωτεινά χρώματα στο πάνω και στο κάτω μέρος. Βασική παλέτα είναι το πράσινο, κόκκινο, φούξια, πορτοκαλί, κίτρινο. Συνδυασμοί γίνονται μόνο ανά δύο!

Digital Prints

Τα ψηφιακά μέσα για καθημερινή χρήση! Δώσε ένταση στο σύνολο επιλέγοντας το πιο δυνατό χρώμα από το print της φούστας για το τοπ! Μπορείς να κάνεις το αντίστροφο εάν επιλέξεις τοπ με ψηφιακό πριντ. Εάν επιλέξεις φόρεμα φρόντισε για μίνιμαλ make up και χρώμα μόνο στα χείλη.

Jeans!

Τζιν με τζιν πάει; Ναι! Προτίμησε τις μίνιμαλ εκδοχές χωρίς έντονο χρώμα στα αξεσουάρ! Για παράδειγμα ο καλύτερος συνδυασμός είναι τζιν πουκάμισο, τζιν παντελόνι, ταμπά ζώνη και ταμπά παπούτσι.

Δαντέλα

Εάν επενδύσεις σε δαντέλα, θα τη χαρείς όλο το χρόνο, χειμώνα και καλοκαίρι, με το ανάλογο styling! To καλοκαίρι επιβάλλεται να φορέσεις παπούτσι σε nude απόχρωση για να φαίνονται και πιο αδύνατα τα πόδια σου!

New Western

Όλα ξεκινούν από ένα τουίντ σακάκι και τελειώνουν σε ένα girly σορτσάκι ή φούστα! Απαραίτητο αξεσουάρ το καπέλο! Για μια πιο chic και όχι wild west εκδοχή διάλεξε ένα ψάθινο όπως αυτό που φοράει η Λετίβια στη φωτογραφία.

Φλοράλ

Τα φλοράλ μοτίβα μυρίζουν καλοκαίρι από μακριά! Οι κοπέλες με μικροκαμωμένη σιλουέτα μπορούν να επιλέξουν total look όπως μας έδειξαν οι D&G, διαφορετικά επένδυσε σε μια φλοράλ φούστα ή σορτάκι και συνδύασε με λευκό τοπ και έντονα χρωματιστά αξεσουάρ!

Seventies

Απαραίτητα αξεσουάρ για ένα πετυχημένο seventies look είναι: Μπαντάνα, Καμπάνα, Κρόσσια, Clogs και Φολκλόρ μοτίβα! Δεν ενδείκνυται για το γραφείο, περίμενε τις διακοπές αλλιώς υιοθέτησε μόνο ένα από τα παραπάνω στοιχεία του look.

Ανδρόγυνο

Για την καλοκαιρινή εκδοχή του ανδρόγυνου επένδυσε σε ένα σακάκι σε ανοικτό χρώμα και παίξε με τα παστέλ χρώματα σε αξεσουάρ! Προτίμησε baggy παντελόνι ή αλλιώς μια βερμούδα!

Φωτογράφος: Χρήστος Πρεντουλής, Γιάννης Βλάμος (pixelformula.com)
Styling: Σοφία Σούζα
Βοηθός Styling: Χριστίνα Αλιώτη
Mοντέλο: Λετίβια, We Models

Read More

And More