10 μυστικά που θα σε προετοιμάσουν και θα σε κάνουν να λάμψεις στο Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν!

Οι ημέρες για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων πλησιάζουν και σίγουρα απασχολεί το μυαλουδάκι σου το τι θα κάνεις εκείνη την ημέρα αλλά και πως θα είσαι στην καλύτερη δυνατή φόρμα. Όταν λέω φόρμα δεν εννοώ μόνο την γραμμή του σώματός σου αλλά αυτές τις λεπτομέρειες που θα σου δώσουν λάμψη, θα σε γεμίσουν με αυτοπεποίθηση και θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις.

Αυτό που χρειάζεσαι είναι μία λίστα! Μία σωστά οργανωμένη λίστα με πράγματα που πρέπει να κάνεις πριν το ρεβεγιόν. Κι επειδή των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν άφησε το άγχος πίσω σου γιατί έχεις αρκετό χρόνο ακόμη και να χάσεις extra πόντους.

Πριν διαβάσεις τα 10 μυστικά που θα σε προετοιμάσουν για το ρεβεγιόν, θα σου δώσουν λάμψη, θα σε κάνουν να νιώσεις πιο όμορφη και πάνω από όλα θα χτίσουν το πιο δυνατό κομμάτι του σεξαπίλ σου που δεν είναι άλλο από την αυτοπεποίθηση, θυμήσου πως είναι γιορτές και μετράει πάνω από όλα να περάσεις καλά και να διασκεδάσεις.

1. Κάνε beaute!

Ξεκίνησε όλη τη διαδικασία λάμψης από τον ίδιο σου τον εαυτό. Δώσε τον απαραίτητο χρόνο και πήγαινε στο κομμωτήριο – αν τα μαλλιά σου απαιτούν κάποια βαφή κάν’ την, γιορτές είναι! Κλείσε ραντεβού για να κάνεις αποτρίχωση αλλά και να περιποιηθείς τα νυχάκια σου. Το βράδυ του ρεβεγιόν το δέρμα σου θα είναι έτοιμο για το λαμπερό μακιγιάζ.

2. Φόρεσε glamorous ρούχα

Επέλεξε το ρούχο εκείνης της ημέρας να είναι αρκετά επίσημο ώστε να βγάλεις από μέσα σου την κρυμμένη ντίβα που καλά κρύβεις. Η βραδιά το επιτρέπει και η μόδα σου δίνει πολλές επιλογές. Φόρεσε μαύρο βελούδο, μαύρη δαντέλα, λαμπερά φορέματα και μεταξωτά – αέρινα υφάσματα.

3. Δώσε λάμψη στο τζιν σου

Αν θέλεις να φορέσεις ένα τζιν ή ένα μαύρο παντελόνι δεν είναι λάθος να το επιλέξεις, αρκεί να κάνεις έναν λαμπερό συνδυασμό. Ένα τοπ σε καλή ποιότητα, με πέτρες, με βαθύ σκίσιμο στο ντεκολτέ, εξώπλατο ή ακόμη κι ένα σακάκι με εντυπωσιακές λεπτομέρειες θα αναβαθμίσουν το κομμάτι που μέχρι σήμερα είχες συνηθίσει να φοράς μέσα στην ημέρα.

4. Επέλεξε πολύ εντυπωσιακά και ψηλά παπούτσια.

Άφησε την Cinderella που κρύβεις μέσα σου να εκφραστεί επιλέγοντας ένα ζευγάρι εντυπωσιακά γοβάκια ή πέδιλα. Φέτος μπορείς να επιλέξεις ζωηρά χρώματα, λουστρίνι αλλά και γόβες από βελούδο. Ενώ οι γόβες με glitter θα σε μεταμορφώσουν σε πραγματική σταχτοπούτα.

5. Κράτησε clutch

Ένα μικρό λαμπερό τσαντάκι αρκεί για να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Μην υποτιμάς την ποιότητά του και προτίμησε το σατέν, τα φτερά αλλά και τα πολυ glamorous glitter κομμάτια.

6. Φόρεσε τη γούνα σου

Επέλεξε για πανωφόρι σου γούνινα σακάκια, γούνινα μαντό ακόμη και εσάρπες. Η βραδιά επιτρέπει τα φουντωτά πανωφόρια και μπορείς πάντα να το ρίξεις στην πλάτη σου μετατρέποντας το πανωφόρι σε κάπα. Tres chic!


7. Βγες βόλτα στα μαγαζιά

Ακόμη κι αν δεν έχεις τα χρήματα που θα ήθελες να διαθέσεις στο ντύσιμό σου αφιέρωσε λίγο χρόνο σε μια βόλτα στα μαγαζιά είτε με φίλες είτε και μόνη σου. Θα δεις με πόσες εικόνες και styling ιδέες θα γυρίσεις πίσω και πόσο η διάθεση σου θα ανέβει και το πνεύμα των εορτών θα τρυπώσει στην ψυχή σου.

8. Κάνε δώρο στον εαυτό σου

Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και είθισται να κάνουμε δώρα σε αυτούς που αγαπάμε. Φέτος κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου. Βάλε ένα ποσό μικρό ή μεγάλο, ανάλογα με την οικονομική σου δυνατότητα, στην άκρη και πάρε κάτι για εσένα. Μία ολόκληρη χρονιά φτάνει στο τέλος της, κάνε τον απολογισμό σου και δες πόσο καλό κορίτσι ήσουν. Πες μπράβο στον εαυτό σου!

9. Μην το παρακάνεις με το φαγητό

Το ξέρω πως είναι δύσκολο να συγκρατηθείς στις Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές αλλά αν συγκρατηθείς θα νιώσεις διπλή χαρά που θα βγεις το βράδυ του ρεβεγιόν ανάλαφρη, ανανεωμένη και με όλους να παρατηρούν πως μάλλον αδυνάτισες. Δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο, ούτε εξαντλητικές δίαιτες και ατελείωτο “χτύπημα” στο γυμναστήριο. Το δικό μου μυστικό είναι να μην τρώω βραδινό για λίγες ημέρες, να αποφεύγω τα γλυκά και το ψωμί, να τρώω κανονικά το φαγητό μου και να επιλέγω για σνακ αντιοξειδωτικά φρούτα και λαχανικά. Διάβασε εδώ τον πιο εύκολο τρόπο για να εμφανιστείς με επίπεδη κοιλιά μόλις την επόμενη ημέρα.

10. Φόρεσε πολλά αξεσουάρ

Φέτος κάν’ το. Βάλε πολλά βραχιόλια και στα δύο χέρια. Επέλεξε χρυσές ζώνες ή πολλά κολιέ με χρωματιστές πέτρες και κάνε το little black dress να μοιάσει καινούριο.

Have fun, girl! Be the queen of the night…

Read More

And More