Φούστες: Οι νέες τάσεις, τα νέα σχέδια της φετινής σεζόν και πως να τις φορέσεις σωστά!

Φούστα! Το πιο θηλυκό κομμάτι της ντουλάπας σου φέτος έχει διάθεση κλασική αρκετά πιο βαριά από τα προηγούμενα χρόνια με σχέδια που δεν αποκαλύπτουν και πολλά. Οι οίκοι εκφράζονται με έναν πιο συντηρητικό τρόπο και κάνουν συνδυασμούς που άλλοτε κολακεύουν τη φύση μας κι άλλοτε απλά κάνουν… μόδα.

Ποια σχέδια μπορείς να επιλέξεις, πως μπορείς να κάνεις συνδυασμούς και ποιο είναι το ύφασμα που αν το βρεις εκεί έξω αξίζει να το επιλέξεις; Το TLIFE σου αναλύει το κλασικό κομμάτι της ντουλάπας σου με τα δεδομένα της σημερινής εποχής. Για να δεις το αγαπημένο παντελόνι και πως άλλαξε κάνε “κλικ” εδώ.


Mini


Από αριστερά: Kenzo, Miu Miu, Yudashkin

Οι κοντές φούστες δεν θα φύγουν ποτέ από την επικαιρότητα, η μόνη αλλαγή που θα υποστούν είναι στο στιλ. Αν έχεις μέσα σου μία εγκλωβισμένη αθωότητα, μια girly διάθεση τότε η γραμμή στις φετινές mini θα είναι η αγαπημένη σου. Σε γραμμή Α στιλ που κολακεύει πολύ τα κορίτσια με ψωμάκια στην περιφέρεια, διακριτικό πλισέ και ψηλόμεσο κόψιμο. Τα μπλούζάκια αξίζει να είναι φορεμένα από μέσα ώστε να αναδεικνύεται η μέση σου αν όμως τα πόδια σου είναι αυτό το χαρτί που αξίζει να παίξεις τότε βγάλε τη μπλούζα από έξω κάλυψε τη φούστα αφήνοντας μόνο 3 δάχτυλα από το τελείωμα της να φαίνεται, συνδύασε την με ψηλές γόβες και ετοιμάσου για την πιο επιτυχημένη εμφάνιση της εβδομάδας.

Midi

Από αριστερά: Celine, Salvatore Ferragamo, Gucci

Ποιος είπε πως οι midi είναι μόνο για κλασικές εμφανίσεις; Φέτος μπορείς να τους δώσεις έναν πιο casual χαρακτήρα με t-shirt μέσα από την ψηλόμεση στενή pencil φούστα σου, δερμάτινα τοπ αλλά και πουκάμισα σε πιο loose γραμμή. Οι στενές φούστες μέχρι το γόνατο αποκτούν πιο παιχνιδιάρικη διάθεση με prints, χρυσό αλλά και το βελούδο να παίζουν με την ευρηματικότητα στο στιλ σου.

Φούστα πάνω από το παντελόνι

Από αριστερά: Chanel, Prada, Louis Vuitton

Eίναι αυτές οι τάσεις που γίνονται για χάρη της μόδας. Ε, μία από αυτές είναι κι αυτή γιατί δεν μπορείς ακόμη κι αν δεν σε ενοχλεί να βρεις και πολλά στοιχεία θηλυκότητας σε αυτό το trend. Μόνο στιλ. Παρόλα αυτά θέλω να παίξω λίγο με το μυαλό σου και να σου πω πως οκ, δεν υπάρχει λόγος να βάλεις τόσα πολλά ρούχα μπορείς όμως να φορέσεις φούστα μακριά με διαφάνεια κι από κάτω ένα κολάν από απλό μαύρο, μέχρι βινίλ με χρώμα ή και δαντέλα. Το ίδιο ισχύει και για τις μακριές πουκαμίσες φορέματα που εύκολα συνδυάζονται με ένα στιλάτο κολάν από μέσα αφήνοντας τα τελευταία της κουμπιά ανοιχτά.

Maxi

Aπό αριστερά: Kenzo, Valentino, Dior

Οι μακριές φούστες για ακόμη μία σεζόν παραμένουν στην επικαιρότητα και πρέπει να σου πω πως φέτος είναι στην πιο casual γραμμή τους. Βγάλε από το μυαλό σου τα επιβλητικά τοπ και τα παιχνίδια εντυπωσιασμού – η φούστα αρκεί – και συνδύασε την με πουλόβερ, μπλούζες από cashmere και φλατ ankle boots. Τον ίδιο ρόλο μπορεί να παίξει κι ένα τζιν πουκάμισο ακόμη και σε militaire γραμμή. Tόλμησε να ρίξεις τους τόνους λοιπόν με έναν πιο creative τρόπο.

Δέρμα

Από αριστερά: Lanvin, Givenchy, Dior

Δεν χρειάζεται να σου το πω εγώ το γνωρίζεις πολύ καλά κι από μόνη σου πως αν ένα υλικό φέτος είναι το must wear αυτό είναι το δέρμα. Ό,τι ύφος ή στιλ φούστας κι αν επιλέξεις αν τη βρεις σε δερμάτινη δείξε την προτίμησή σου. Συνδύασέ την με μεταξωτά πουκάμισα, τζιν πουκάμισα, militaire πανωφόρια, μονόχρωμα t-shirts (γκρι, μαύρα, κόκκινα, λευκά). Η δερμάτινη φούστα σου μπορεί να μοιάζει πιο “επίσημη” δεν είναι όμως και αυτό μπορείς να το αποδείξεις επιλέγοντας το σωστό παπούτσι το οποίο δεν έχει όριο -από φλατ μπαλαρίνες, oxfords, ankle boots μέχρι και αρβυλάκια και biker boots.

Read More

And More