Ποια είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε τη νέα σεζόν; Ποιες είναι οι τάσεις;

Κάθε σεζόν που αλλάζει φέρνει μαζί της νέες τάσεις, κοψίματα, σύνολα αλλά και χρώματα. Πολλές φορές τα χρώματα έχουν να κάνουν και με την εποχή αφού ξεκάθαρα τα πιο ζωηρά και φωτεινά έρχονται μαζί με την Άνοιξη. Σιγά σιγά το καλοκαίρι μας αποχαιρετά και η νέα σεζόν έχει πολλές νέες αφίξεις που πρέπει να προσέξεις ώστε να είσαι απόλυτα επίκαιρα ντυμένη.

Τις δύο προηγούμενες εβδομάδας είδαμε τα 20 trends που οι μεγάλοι οίκοι μόδας από τις μεγαλύτερες μητροπόλεις της μόδας επιβάλλουν για φέτος. Ενώ αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με τα χρώματα. Τα χρώματα φέτος είναι αρκετά μουντά, με βάθος, χωρίς ιδιαίτερες εξάρσεις και διάθεση κλασική, διαχρονική, γήινη.

/
Από αριστερά: Chanel, Valentino

Το μπλε φέτος κυριαρχεί και δεν παίζει ρόλο σε τι ύφασμα ή στιλ ρούχου θα το επιλέξεις πρέπει να το φορέσεις. Μπλε ηλεκτρίκ για εκείνες που θέλουν ένταση στο ντύσιμό τους και blue – black για εκείνες που το σκοτάδι είναι το αγαπημένο τους. Όποια απόχρωση κι αν προτιμάς τα χρυσά αξεσουάρ σε συνδυασμό με τις γκρι και μαύρες λεπτομέρειες θα δώσουν άλλο “βαρος” στην εμφάνιση σου.

/
Από αριστερά: Chloe, Isabel Marant

To μπορντό δεν είναι και το πιο αισιόδοξο χρώμα παρόλα αυτά φέτος το συναντάμε σε φορέματα, παλτό, μπλούζες ακόμη και skinny jeans. Είναι μία πιο μουντή απόχρωση του κόκκινου που θα τη φορέσεις με μπεζ, γκρι και μαύρο. Δεν είναι από τα χρώματα που ενθουσιάζουν τα αγόρια αλλά θα φορεθεί πολύ ακόμη και στο μακιγιάζ.

/
Από αριστερά: John Galliano, Givenchy

Το καφέ είναι αγαπημένο χρώμα για το χειμώνα. Είναι ζεστό, γήινο, κομψό και μου αρέσει αρκετά η απόχρωση της σοκολάτας που αφήνει μια γλύκα πίσω της. Τα αξεσουάρ και τα παπούτσια σου θα γίνουν σίγουρα καφέ ενώ τα πανωφόρια, τα σακάκια και τα παντελόνια σου από μαλλί θα ζεστάνουν τις κρύες μέρες του χειμώνα. Συνδυασμός που μου άρεσε πολύ τα καλσόν σε γκρι απόχρωση με καφέ φόρεμα.

/
Από αριστερά: Lanvin, Miu Miu

Το πρασίνο φέτος δεν θα χρειαστεί να το αποχωριστείς απλά να το φορέσεις σε λίγο πιο σκούρα version. Επέλεξε φορέματα, κοστούμια, φούστες και σακάκια σε πράσινο κυπαρισσί και θα δεις πως τελικά δεν είναι και τόσο βαρύ όσο φαίνεται. Ενώ το πράσινο στην απόχρωση της μέντας έρχεται να δώσει λίγο “φως” στη ζωή σου.

/
Από αριστερά: Alexander McQueen, Valentino

Ένα χρώμα δεν μπορεί να λείψει από καμία σεζόν… Κι αυτό είναι το κόκκινο! Κόκκινο της φωτιάς, κόκκινο του πάθους κι ετοιμάσου να αφήσεις θύματα σε κάθε σου πέρασμα. Αν θέλεις λάμψη και φως τότε το κόκκινο είναι το χρώμα σου για φέτος. Οι άντρες το λατρεύουν και δεν υπάρχει λόγος να διστάσεις να το φορέσεις αφού σου το φοράνε ούτως ή άλλως οι οίκοι.

/
Από αριστερά: Lanvin, Valentino

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις το χρώμα αυτό αφού είναι ένα από τα δύο βασικά ή αλλιώς και μπαλαντέρ αφού ότι κι αν επιλέξεις να φορέσεις με ένα μαγικό τρόπο έρχεται και δένει. Αυτό που θέλουν από εμάς τις απλές θνητές οι μεγάλοι οίκοι είναι να κάνουμε total black σύνολα από την κορφή ως τα νύχια και δεν μου φαίνεται καθόλου δύσκολο να γίνει.

/
Από αριστερά: Dolce&Gabbana, Valentino

Ποιός είπε πως είναι το χρώμα το καλοκαιριού; Σίγουρα αναδεικνύεται καλύτερα επάνω στο ηλιοκαμένο σώμα αλλά το χειμώνα του 2012-13 θα το φορέσεις σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις. Ο συνδυασμός που θα λατρέψεις είναι ο ασπρόμαυρος ενώ ακόμη κι ένα λευκό πουκάμισο με ένα δερμάτινο παντελόνι θα σε κάνει να νιώσεις απόλυτα in fashion.

Read More

And More