Paris, London, Milan Street Fashion Cam! Όλη η μόδα στους δρόμους…

H μόδα τα τελευταία χρόνια έχει βρει εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνεί με το ευρύτερο κοινό τα νέα της trends κι αυτό οφείλεται στους fashion φωτογράφους που βγήκαν στους δρόμους και απαθανάτισαν τα πιο καλοντυμένα κορίτσια. Η γυναικεία φύση ανέκαθεν ήθελε τον καλλωπισμό και πόσω μάλλον όταν κυκλοφορείς σε μεγάλες πρωτεύουσες και πλέον ξέρεις πως ο φωτογραφικός φακός με ένα “κλικ” μπορεί να σου αλλάξει τη ζωή. Πάρε για παράδειγμα την Alexa Chung που με το στιλάτο ντύσιμό της κατάφερε να γίνει πρότυπο για πολλές κοπέλες αλλά και να αναδειχθεί σε μία από τις γυναίκες που εμπνέει όλες εμάς στο τι να φορέσουμε.

Το TLIFE βγαίνει έξω στους δρόμους και απαθανατίζει πάντα τα κορίτσια με ωραίο στιλ και ντύσιμο με άποψη. Αν θέλεις να στείλεις τη δική σου in fashion φωτογραφία μπορείς στο tlifenow@gmail.com και να μπεις στην παρέα μας με τις καλοντυμένες της Ελλάδας.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να δεις όλη τη μόδα της Άνοιξης να κυκλοφορεί στους δρόμους μεγάλων πόλεων και να σου δίνει έμπνευση για το πως να συνδυάσεις κι εσύ τα ρούχα σου φέτος.


Ένας ασπρόμαυρος συνδυασμός με μεταξωτό τοπ και δερμάτινο σορτσάκι που προδίδουν αυτόματα έντονο στιλ και προσωπικότητα. Ενώ το μακρύ αξεσουάρ στο λαιμό δίνει λάμψη και η απόχρωση του χρυσού φανερώνει σωστή ενημέρωση για την φετινή μόδα.


Η Οlivia Palermo δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού κι αυτή είναι μία από τις celebrities που είδε τη δημοτικότητα της να εκτοξέυεται μέσα από τα “κλικ” των street fashion photographers. Έκανε ένα κλασικό σύνολο να μοιάζει απόλυτα μοντέρνο με ψηλόμεσο υφασμάτινο παντελόνι σακάκι σε κοραλί απόχρωση και γόβες Manolo Blahnik. Δικαιωματικά έχει τον τίτλο του fashion icon.


Μακριά φορέματα συνδυασμένα με μπότες και δερμάτινο jacket. Ένα σύνολο που γίνεται πολύ εύκολα αφού τα ρούχα και τα αξεσουάρ δεν είναι δύσκολο να βρεθούν και να σε αναδείξουν σε ένα από τα κορίτσια με πιο edgy στιλ.


Το τζιν δεν έπαψε ποτέ να φοριέται αλλά φέτος έχει την τιμητική του αφού αποτελεί μία από τις πιο ισχυρές τάσεις της σεζόν. Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι με γυρισμένα ρεβέρ και συνδυασμένο με τζιν πουκάμισο σε πιο σκούρη απόχρωση του μπλε. Τα snake skin μποτάκια σίγουρα δίνουν έναν άλλο πιο fashionistas άερα.


Η συγκεκριμένη κυρία φαίνεται από μακριά πως είναι ιταλίδα και μάλιστα θα μοιραστώ μαζί σου πως ξεκίνησε ως βοηθός της στιλίστριας Anna dello Russo. Η fashionistas επέλεξε το φλοράλ και τόλμησε να συνδυάσει το παντελόνι της με έντονο φλοράλ τοπ αλλά και καμπαρντίνα. Ένα σύνολο που θέλει αρκετή δεξιοτεχνία και γνώση για να βγάλει ένα τόσο σωστό αποτέλεσμα.


Η ξανθιά κοπέλα επέλεξε φλοράλ τοπ και κράτησε σε γήινες αποχρώσεις το παντελόνι και το σακάκι της. Παρ’ όλα αυτά αν παρατηρήσεις θα δεις πως δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα χρώμα αλλά επέλεξε δύο από τα χρώματα της μπλούζας της για τα αξεσουάρ της.


Το σύνολο αυτό παίζει με τις έντονες αντιθέσεις αφού το jacket σε military γραμμή με τα πέδιλα Christian Louboutin αλλά και το mini φόρεμα δίνουν ένα πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η oversized τσάντα για μέσα στην ημέρα είναι απόλυτα κομψή.


Παντελόνια με χρώμα θέλει να φορέσουμε φέτος και τι πιο ωραίο από ένα ροζ παντελόνι σε κλασική γραμμή συνδυασμένο με γκρί γούνινο jacket και πουκάμισο με κλειστό γιακά.


Colour blocking και μπότες κάτω από το γόνατο είναι μόνο δύο από τα πολλά trends που θα συνεχίσεις να φοράς και του χρόνου το χειμώνα. Η φίλη μας επέλεξε πιο σκούρες αποχρώσεις με το μωβ, το πρασινο και το πορτοκαλί να δηλώνουν “παρών”.


Μεταλλικές λεπτομέρειες είδαμε φέτος στα κοσμήματα αφού τα chokers δύσκολα τα έβγαλες από το λαιμό σου. Αυτό ισχύει και για τις φούστες που επιτρέπουν το βιίλ να δώσει τη λάμψη του. Τα trends που συναντάς εδώ δεν είναι μόνο το βινίλ αλλά και η maxi εντυπωσιακή φούστα σε συνδυασμό με μακρύ σακάκι.


Το βελούδο μπορεί να μην το φορέσεις την Άνοιξη σίγουρα όμως θα το φορέσεις τον ερχόμενο χειμώνα σε συνδυασμό με μαύρο ανοιχτό καλσόν που θα αντικαταστήσεις στο 100% τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος.


Πλισέ και λουλούδια στην ίδια απόχρωση με την φούστα. Ένα έξυπνα συνδυασμένο σύνολο που το μαύρο καλσόν και μαύρα δερμάτινα ankle boots επιτρέπουν να αναδειχθεί. Η τσάντα με αλυσίδα ήταν το must hold της σεζόν και θα συνεχίσ οπότε επένδυσε σε αυτό το στιλ.


Colour blocking με έντονα φλούο ρχώματα. Ένα σύνολο που δεν υιοθετείται έυκολα μέσα στην καθημερινότητα αλλά δίνει την ευκαιρία να επιλέξεις ένα κομμάτι να δώσεις “φώς” στο σύνολο σου. Τόλμησε τις φλούο αποχρώσεις μέσα στο καλοκαίρι που το δέρμα σου θα είναι πιο σκούρο.


Αν αποφασίσεις να φορέσεις ένα φλοράλ στενό φόρεμα ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι από τους πιο κομψούς. Μαύρα ankle boots, με ανοιχτό μαύρο καλσόν και τζιν μακρύ jacket που εύκολα μπορεί να πάρει τη θέση του κι ένα τζιν πουκάμισο.


Η απόδειξη της δύναμης του φλούο επάνω σε ένα total black σύνολο. Η φούστα αμέσως σου τραβάει την προσοχή ενώ η μαύρη μονοχρωμία δίνει ένα πιο chic χαρακτήρα στο trend της σεζόν.


Το συγκεκριμένο παντελόνι μπορείς πολύ εύκολα αν όχι το ίδιο παρόμοιο να βρεις στην αγορά οπότε η επιλογή της φίλας μας του να εστιάσε σε ένα από τα χρώματα του παντελονιού της είναι πολύ έξυπνη.


Φυσικά δεν θα μπορούσε να κλείσει καλύτερα η μόδα στους δρόμους από την εμφάνιση της Anna dello Russo. Η γνωστή στιλίστρια αλλά και λάτρης των catwalk looks επέλεξε ψηλές δερμάτινες μπότες peep toes που και φώτισε όλο της το σύνολο με γούνινο πανωφόρι σε έντονη κίτρινη απόχρωση.

Read More

And More