ΤHE TRENDS: Oι τάσεις της νέας σεζόν! Τι θα φορέσουμε την Άνοιξη και το Καλοκαίρι;

Αυτή σίγουρα δεν πρόκειται να είναι μια συνηθισμένη άνοιξη. Είσαι έτοιμη για τον ολοκαίνουριο εαυτό σου; Αναζήτησε τα ρούχα που θα σου επιτρέψουν να γίνεις η καλύτερη εκδοχή σου. Πως σε έχεις λοιπόν φανταστεί;

Η απάντηση είναι εδώ! Από τα pop art prints μέχρι τα κρόσσια και τα ευφάνταστα florals σου παρουσιάζουμε τις πιο chic τάσεις της νέας σεζόν!

WHITE COLLARS
Δανεισμένο από την ανδρική γκαρνταρόμπα, το πουκάμισο φέτος έχει την τιμητική του και το βλέπουμε με τη μορφή φορέματος, από διαφορετικά υλικά και σε ποικίλλες αποχρώσεις. Ποτέ πριν το πουκάμισο δεν έδειχνε τόσο ωραίο…
///
Alexander Wang, Balenciaga, Tod’s

ΑΠΛΙΚΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Aν είσαι φαν των glamorous υλικών αυτή τη σεζόν θα τη λατρέψεις! Στρώματα από παγιέτες και κρύσταλλα παίρνουν όψεις γλυπτών και δημιουργούν floral patterns ή διακοσμούν ολόκληρα τα looks με ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
///
Prada, Burberry Prorsum, Marni

FLORAL
Πριν βιαστείς να πεις ότι τα florals δεν αποτελούν κάτι νέο για τις ανοιξιάτικες συλλογές πρόσεξε τον καλλιτεχνικό τρόπο με τον οποίο τα προσέγγισαν φέτος οι σχεδιαστές. Ρεαλιστικές απεικονίσεις, απλικαρισμένες λεπτομέρειες και ζωγραφισμένα πέταλα εμφανίζονται παντού, ικανά να δελεάσουν και την πιο δύσπιστη.
///
Christian Dior, Mary Katrantzou, Thakoon

ΚΡΟΣΣΙΑ
Τα κρόσσια επέστρεψαν και επέστρεψαν δυναμικά. Φορεμένα σαν λεπτομέρειες στους γιακάδες και τα μανίκια, εμπνευσμένα από τις μαροκινές εσάρπες, σε φούστες, πόντσο και φορέματα τα κρόσσια φέτος αποδεικνύουν την ευελιξία τους.
///
Altuzarra, Proenza Schouler, Emilio Pucci

METALLICS
Οι λαμπερές υφές, τα πολύτιμα μεταλλικά prints, τα λαμέ και πολυτελή υφάσματα είναι τάση και αυτή τη σεζόν και τα συνατάμε σε όλες τις πιθανές αποχρώσεις ή με τη μορφή μεταλλικών απλικαρισμένων προσθηκών.
///
Lanvin, Saint Laurent, Etro

HOT PINK
Την έμφυτη θηλυκότητα και ικανότητα του ροζ να κολακεύει αναγνώρισαν φέτος οι σχεδιαστές και έτσι από τις παλ του αποχρώσεις μέχρι και τις έντονες φούξια, οι συλλογές της ανοιξιάτικης σεζόν είναι βουτηγμένες σε μια ζεστή, ρόδινη λάμψη!
///
Narciso Rodriguez, Miu Miu, Burberry Prorsum

POP ART
Aπό την Prada που άντλησε έμπνευση και τον Diego Rivera μέχρι τη Celine που θα έκανε περήφανο ακόμα και τον Kandinsky, το pop art στοιχείο έκανε ιδιαίτερα έντονη την παρουσία του στις ανοιξιάτικες συλλογές του 2014.
///
Prada, Celine, Chanel

SPORTY
“H ζωή είναι απλά ένα παιχνίδι”, θα μπορούσε να είναι το μάντρα της άνοιξης. Είτε είναι στο γήπεδο, είτε σε αγώνα cricket ή surfing ο αθλητικός εξοπλισμός για τις δραστηριότητες αυτές χρησιμεύει ως αναφορά για μερικά από τα πιο sporty looks της σεζόν.
///
Gucci, Balenciaga, Giambattista Valli

Read More

And More