CARGO PANTS: Τα πιο cool παντελόνια της σεζόν και πως να τα φορέσεις!

Αν βγήκες πρόσφατα μια βόλτα στα μαγαζιά για shopping ή αν τσέκαρες κάποιο περιοδικό ή site μόδας σίγουρα θα έχεις καταλάβεις πως το military trend φέτος ζητάει την προσοχή σου… Από τα χακί parka jackets μέχρι τα πουκάμισα τις φούστες και τα παντελόνια, μέχρι τα outfits με print παραλλαγής υπάρχουν πραγματικά πολλοί τρόποι να την υιοθετήσεις. Εμείς όμως σήμερα θα αναλύσουμε τον πιο cool τρόπο που μπορείς να τη φορέσεις αυτή τη στιγμή και αυτός δεν είναι άλλος από τα cargo pants!

Σε loose ή και πιο στενή γραμμή, ψηλόμεσο ή χαμηλόμεσο πρόκειται για ένα ρούχο πολύ ευέλικτο και για να σου το αποδείξουμε σου συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικούς φρέσκους τρόπους για να αναδείξεις αυτό το ιδιαίτερο fashion item καθώς επίσης και μερικά από τα ωραιότερα κομμάτια της αγοράς για να το βάλεις κι εσύ στην γκαρνταρόμπα σου σε περίπτωση που δεν το έχεις ήδη…

ME ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΥΛΙΚΑ

Isabel Marant, Zadig & Voltaire

Με ένα φανταχτερό sweater ή sweatshirt φτιαγμένo από πολυτελή υλικά μπορεί να δημιουργηθεί ένα εντυπωσιακό outfit κατάλληλο για ένα βραδινό look, αλλά και για ένα καθημερινή polished-εμφάνιση. Ολοκλήρωσε τα σύνολά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες ή booties για να τα απογειώσεις!

MΕ ΕΝΑ LADYLIKE TOP Ή ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Emilio Pucci, Emilio Pucci

Σε συνδυασμό με ένα μεταξωτό πουκάμισο μπορείς να έχεις ένα σοφιστικέ look ενώ με ένα θηλυκό τοπ διαφανές, με βολάν ή πιέτες έχεις ένα εντυπωσιακό outfit για μια βραδινή εμφάνιση. Ολοκλήρωσε τα σύνολά σου με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα για ένα ultra-sexy look!

ME ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ Ή DENIM JACKET

Το χακί αγαπάει πολύ το μαύρο δέρμα αλλά και to denim. Συνδύασε λοιπόν το παντελόνι σου με ένα t-shirt και ένα δερμάτινο ή με το αγαπημένο σου τζιν jacket. Tόλμησε να το δοκιμάσεις και με ένα ρομαντικό δαντελένιο τοπ για ένα look ενδιαφέρουσες αντιθέσεις.

ME OYΔΕΤΕΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Ο πιο safe τρόπος να το φορέσεις είναι με ρούχα και αξεσουάρ σε ουδέτερες αποχρώσεις. Το χακί ταιριάζει πολύ με το μαύρο, το γκρι και το λευκό, ταίριαξε λοιπόν το cargo παντελόνι σου με ένα απλό sweater και ολοκλήρωσε το outfit σου με μαύρα δερμάτινα booties για ένα minimal-chic look.

ΜΕ PRINTS

H ιδανική προσθήκη για να δώσεις ενδιαφέρον σε κάθε outfit, είναι το μοτίβο. Συνδύασε το cargo pants σου με ένα printed top, πουκάμισο ή jacket και έχεις αμέσως ένα look που δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Ολοκλήρωσε τα looks σου με minimal αξεσουάρ και διακριτικά κοσμήματα.

Δες εδώ και τα cargo pants που διαλέξαμε για σένα!

Read More

And More