ΚΑΠΕΣ: Η πιο hot τάση στα πανωφόρια και πως να τη φορέσεις!

Πιθανότατα έχεις ήδη στην γκαρνταρόμπα σου ένα anorak, το παρκά σου φαίνεται κάπως ξεπερασμένο, και ποιος μπορεί να φανταστεί μια ντουλάπα χωρίς ένα μάλλινο πανωφόρι;

Η υπόθεση κάπα είναι το μόνο πραγματικά update στα παλτό αυτό το χειμώνα!

///
Ralph Lauren, Valentino, Saint Laurent

Ο Ralph Lauren παρουσίασε πλούσιες κασμιρένιες κάπες στο catwalk του για το φθινόπωρο-χειμώνα 2014, ο Valentino oλοκλήρωσε τα 60’s inspired looks του με κάπες σε όλα τα μήκη και ο Hedi Slimane έδωσε στην κάπα την edgy σφραγίδα έγκρισής του για τον οίκο Saint Laurent (σε συνδυασμό με super-mini και Mary Janes φυσικά). Ποια λοιπόν να αγοράσεις;


ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΟ ΣΤΙΛ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ


Αν έχεις επιλέξει μια cropped κάπα -ή capelet, όπως λέγεται (και είναι μια μικρογραφία της κάπας που το μήκος της ταλαντεύεται πάνω από το ισχίο), τότε φόρεσέ τη με μίνι φούστες ή skinny ψηλόμεσα παντελόνια με crop-tops και πουλόβερ.

ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕ ΤΙΣ ΣΙΛΟΥΕΤΕΣ

Αν η κάπα σου έχει άφθονο ύφασμα και πτυχώσεις, για να αντισταθμίσεις τον όγκο, ταίριαξέ την με μια pencil φούστα!
Αν η επιλογή σoυ είναι πιο στενή και προσαρμοσμένη, ένα μίνι καθιστά τον ιδανικό παρτενέρ. Όποια σιλουέτα και αν διαλέξεις σε φούστα, φόρεσε την κάπα σου με οπάκ καλσόν και over-the-knee boots, ενώ όσο πιο πλούσια είναι η κάπα, τόσο καλύτερη θα δείχνει σε συνδυασμό με ένα skinny παντελόνι.

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕ ΤΟ ΕVENING LOOK ΣΟΥ

Αναβάθμισε το look σου για το βράδυ με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα ή γόβες, ή διάλεξε ένα cape-dress. Για ένα μοντέρνο twist στο κοστούμι σμόκιν, αντικατάστησε το blazer σου με μια κομψή μαύρη κάπα. Απροσδόκητες προσθήκες, όπως ένα τσόχινο καπέλο μπορεί να δώσει στο look σου άμεσα ένα cool στοιχείο.

Δες εδώ πως οι celebrities φόρεσαν τις κάπες τους για λίγη ακόμα δόση έμπνευσης…

Και ψώνισε εδώ μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές σε κάπες!

Read More

And More