Τα 10 κομμάτια-κλειδιά που πρέπει να έχεις αυτή την άνοιξη!

Με την άνοιξη να είναι επίσημα πια εδώ, ήρθε η ώρα να αρχίσουμε να φτιάχνουμε τη λίστα με τις απαραίτητες προσθήκες στην ντουλάπα μας. Αντί λοιπόν να βγεις στα μαγαζιά στα τυφλά και να αγοράζεις ό,τι βλέπεις μποροστά σου, αφιέρωσε λίγο χρόνο για να ρίξεις πρώτα μια ματιά στον οδηγό που φτιάξαμε για το ανοιξιάτικο shopping σου!

Όπως πάντα, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Από τα ’70s inspired fashion items μέχρι τα απλά και σοφιστικέ κομμάτια, που θα κρατήσεις για καιρό στην γκαρνταρόμπα σου, εδώ θα βρεις τις must-αγορές για την ερχόμενη σεζόν!

Η φούστα σε γραμμή Α
/
Αν η pencil είναι η βασίλισσα της φούστας, τότε η A-line είναι ο σκληρότερος ανταγωνιστής της και ειδικά την ερχόμενη σεζόν. Με την ψηλή μέση και το άνετο shape στο τελείωμα, το στιλ της είναι φρέσκο και κολακευτικό.
Φόρεσέ τη με μια μεταξωτή μπλούζα ή ένα κασμιρένιο sweater για την ημέρα και ένα δαντελένιο λευκό τοπ το βράδυ για ένα look urban αλλά και ρουστίκ.

Τα platform sandals
/
Αυτή τη σεζόν τα shapes στα παπούτσια παίρνουν τη μορφή της πλατφόρμας. Είτε πρόκειται γαι πανύψηλα platform sandals ή sporty σανδάλια η μόδα φέτος λειτουργεί υπέρ μας αφού δεν χρειάζεται να υποφέρουν τα πόδια μας για να είμαστε όμορφες.

To flare cropped pants
/
Eίτε σε χαλαρή ή σε φαρδιά γραμμή (zip-culotte) το νέο μήκος στο παντελόνι είναι τολμηρό, παιχνιδιάρικο και πολύ-πολύ stylish. Φόρεσε το δικό σου με ένα στενό τοπ και jacket για να ισορροπήσεις τη σιλουέτα σου και ολοκλήρωσε το look σου με σχεδόν όποιο στιλ παπουτσιού προτιμάς. Από ψηλοτάκουνες μπότες, πέδιλα ή γόβες μέχρι oxfords ή sneakers!

H τσάντα σε ουδέτερη απόχρωση
/
Τσάντες σε τρελά χρώματα; Όχι πια. Τώρα η επένδυση σε μία καμηλό ή σοκολά τσάντα μοιάζει ξαφνικά τόσο κομψή επιλογή, είτε είναι μια κλασική handbag είτε μια καπιτονέ chain-bag.

Το λευκό πουκάμισο
/
Elegant αλλά πρακτικό, αυτό το ρούχο λειτουργεί σαν basic κομμάτι ενώ κλέβει την παράσταση. Από την cropped εκδοχή του μέχρι την διακοσμημένη με βολάν ή άλλες λεπτομέρειες το λευκό πουκάμισο θα είναι σίγουρα βασικός πρωταγωνιστής της σεζόν. Φόρεσε το δικό σου με παντελόνες και εσπαντρίγιες.

Το bohemian φόρεμα
/
Σκέψου το loose, bohemian φόρεμα σαν την καλοκαιρινή εκδοχή μιας ολόσωμης φόρμας και φόρεσέ το είτε με φλατ σανδάλια το πρωί ή με platform sandals και έντονα κοσμήματα για μια εντυπωσιακή, βραδινή εμφάνιση.

Το κοντό και στενό jacket
/
Μέχρι τώρα το hot στιλ στα jackets ήταν τo oversized, σαν να το είχες δανειστεί από την ντουλάπα του φίλου σου. Τώρα το στιλ αλλάζει και το νέο it-jacket μοιάζει σαν αυτό που θα δανειζόσουν από… την 8χρονη ανηψιά σου. Είναι πολύ πιο κολακευτικό από όσο ακούγεται, σε γραμμές κοντά στο σώμα και παραδόξως μπορεί να συνδυαστεί σχεδόν όσο εύκολα μπορεί και η loose εκδοχή του.

Κρόσσια

Αυτή την άνοιξη είναι όλα σχετικά με την κίνηση και τα catwalks γέμισαν με φούστες, παντελόνια, φορέματα, jackets και αξεσουάρ διακοσμημένα με κρόσσια! Αν ένα φόρεμα ή jacket σου φαίνεται υπερβολικό προσάρμοσε την τάση στο look με μια τσάντα!

Flare-jeans

Aν αναρωτιέσαι σε ποιο στιλ jean παντελονιού πρέπει να επενδύσεις μην ψάχνεις άλλο. Αυτό είναι το ψηλόμεσο flare-jeans και για καλή μας τύχη κολακεύει σχεδόν όλους τους σωματότυπους. Φόρεσε το δικό σου με πλατφόρμες ή platform sandals και crop-tops ή πουκάμισα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!

Read More

And More