Φθινόπωρο – Χειμώνας 2015/2016: Οι 20 τάσεις της νέας σεζόν που πρέπει να ξέρεις

Με τα ασπρόμαυρα graphic prints, το σκληρό πανκ, το tribal-φολκλόρ, το στρατιωτικό στιλ, την επιστροφή δεκαετίας του ογδόντα και την συνέχιση της δεκαετίας του εβδομήντα από το καλοκαίρι, η μόδα αφηγείται μια ιστορία πολλαπλών επιρροών για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015-2016, σε μια γιορτή του προσωπικού στιλ. Εμείς επεξεργαζόμαστε τις τάσεις των catwalks για την επερχόμενη σεζόν και σου μεταφέρουμε τις 20 που ξεχώρισαν!

Μετακινήσου προς τα κάτω για να τις δεις!

Graphic black and white
src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/2-9/ctwks/1.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/2-9/ctwks/2.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/2-9/ctwks/3.jpg
Valentino, Saint Laurent, Emilio Pucci

Ρίγες, καρό και ζέβρα μοτίβα όλα ήρθαν στο προσκήνιο αυτή τη σεζόν. Ασπρόμαυρα prints σε Valentino, Saint Laurent και Emilio Pucci δημιούργησαν μια οπτική ψευδαίσθηση στιλ, έτοιμη να αντικατοπτριστεί στο δρόμο με άπειρους τρόπους.

Reefer jackets
src=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/2-9/ctwks/4.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/2-9/ctwks/5.jpgsrc=/files/Image/fashion/2015/SEPTEMBER/2-9/ctwks/6.jpg
Chloe, Nina Ricci, Michael Kors

Βασισμένα στα σταυρωτά μπλε παλτό του αμερικανικού ναυτικού, τα reefer jackets είναι πίσω για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015- 2016. Δίνοντας ναυτική ηχώ στη στρατιωτική τάση, στην Chloé φορέθηκε πολύ μακρύ, στη Nina Ricci σε συνδυασμό με μια φούστα από δαντέλα ενώ στον Michael Kors ριγμένο πάνω από τους ώμους, σε ιταλικό στιλ.


Aρκτική γούνα


Dsquared², Lanvin, Sacai

Η τάση tribal του καλοκαιριού έρχεται και για το Φθινόπωρο. Οι Dsquared² εμπνεύστηκαν από τους εσκιμώους της Αρκτικής με γούνινες κουκούλες, ο Alber Elbaz γύρισε στην πατρίδα του το Μαρόκο με τα folk prints για τον Lanvin, ενώ στον Sacai, οι στολισμένες προβιές του με τα μεγάλα πλεγμένα νήματα θύμιζαν αφρικανική βασίλισσα.

Βελούδο

Ralph Lauren Collection, Valentino, Chloé

Κάνοντας την εμφάνισή του στους Ralph Lauren, Valentino και Chloé, το βελούδο είναι μεγάλη για τη νέα σεζόν. Μακριά, χυτά φορέματα αγκαλιάζουν το σώμα για μια εντυπωσιακή σιλουέτα που δείχνει αποφασισμένη να ντύσει τις νύχτες του φθινοπώρου.

Καπιτονέ

Fendi, Moschino, Chanel

Μια μεγάλη, ογκώδης τάση εντοπίστηκε στα φορέματα στον Fendi, στα ταγέρ της Chanel και σε έντονα χρώματα της δεκαετίας του ’90 στον Moschino, το καπιτονέ. Όσο κρύο και αν κάνει φέτος το χειμώνα, η μόδα έχει φροντίσει.

Στρατιωτικό στιλ

Gucci, Lanvin, Valentino

Με τα ναυτικά μπλε σακάκια με τις χρυσές λεπτομέρειες στον Gucci, τις μεταξωτές λωρίδες,τις φούντες και τις πλεξίδες στον Lanvin και το μακρύ μαύρο με επωμίδες και κουμπιά παλτό στον Valentino, το στρατιωτικό στιλ είναι στην επίθεση για το χειμώνα.

Βινύλ

Dior, Loewe, Maison Margiela

“Ως κάτι πιο απελευθερωμένο, πιο σκοτεινό, πιο σεξουαλικό » ήταν το πώς ο Ραφ Σίμονς περιέγραψε τον Dior για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015-2016 με το βινύλ να κυριαρχεί στο show του. Το είδαμε όμως και στο runway της Loewe και του Maison Margiela.

Breton stripes

Isabel Marant, Saint Laurent, Sonia Rykiel

To κλασικό, γαλλικό στιλ-οι ρίγες breton για τον ερχόμενο χειμώνα, πήραν πανκ μορφή στον Saint Laurent, αγκάλιασαν το σώμα στην Isabel Marant και και απέκτησαν lurex λάμψη στη Sonia Rykiel.

Folk patchwork

Chloé, Etro, Burberry Prorsum

Σε συνέχεια της hippy αίσθησης του καλοκαιριού,οι Burberry, Chloé και Etro έδειξαν συλλογές με 70’s επιρροές σε πολυτελείς φόρμες. Ρatchworks από μετάξι και βελούδο μαζί με μποέμ prints ήρθαν και πάλι πίσω στη ζωή.

Sheepskin

Chloe, Chloe, Lanvin

Mαζί με cozy υφάσματα, απαλές γραμμές και σε απαλές αποχρώσεις του nude και του καμηλό, το πλούσιο sheepskin είναι και πάλι εδώ για το χειμώνα. Στην μάξι εκδοχή του στην Chloe, ή σε συνδυασμό με πύθωνα στον Lanvin.

Candy colors

Prada, Dolce & Gabbana, Giorgio Armani

Baby blue, ροζ του μαλλιού της γριάς, ανοιξιάτικο κίτρινο και πράσινο της μέντας έκαναν μια ευπρόσδεκτη αλλαγή από τα πιο έντονα χρώματα του καλοκαιριού, σημειώνοντας μια σαφή κίνηση προς τις παστέλ αποχρώσεις στους Prada, Dolce & Gabbana και Giorgio Armani.

Punk

Balenciaga, Saint Laurent, Givenchy

Oι σχεδιαστές κοίταξαν προς την πανκ-ροκ σκηνή για έμπνευση για το Φθινόπωρο / Χειμώνα 2015-2016 με δέρμα, cropped παντελόνια, μίνι φούστες πάνω από καλσόν και λεπτομέρειες από αλυσίδα και studs σε Balenciaga, Saint Laurent και Givenchy.

Πίσω στα 80’s

J.W.Anderson, Loewe, Moschino

Αν το καλοκαίρι όλα ήταν σχετικά με την αναβίωση της δεκαετίας του 1970, οι JWAnderson, Loewe, Moschino και πολλοί άλλοι γύρισαν μια σελίδα στην ιστορία για το χειμώνα, με μια επιστροφή στο ογδόντα γεμάτη με φωτεινά looks τονισμένα με πινελιές από lurex, λουστρίνι, βινύλιο και βελούδο.

Μεταλλικές λεπτομέρειες

Μugler, Calvin Klein Collection, Anthony Vaccarello

Οι μεταλλικές λεπτομέρειες πήραν κεντρικό ρόλο στα catwalks, σε μια ηχώ της γαλαξιακής τάσης αυτής της σεζόν. Τις είδαμε σε Mugler, Anthony Vaccarello και Calvin Klein Collection.

Λευκή γούνα

Stella McCartney, Giambattista Valli, Louis Vuitton

Μαλακό+ζεστό+ λευκό ήταν μια νικηφόρα εξίσωση για τους Louis Vuitton, Stella McCartney και Giambattista Valli- ο καθένας από τους οποίους έδωσε μια νέα ερμηνεία του κλασικού γούνινου παλτό στο πιο αγνό λευκό.


Ζέρσει φορέματα


Céline, Stella McCartney, Chloé

Εάν τον περασμένο χειμώνα ήταν όλα σχετικά μετις καμπάνες και τα ογκώδη πλεκτά, αυτή τη φορά όλα είναι γύρω από το ζέρσει φόρεμα. Το είδαμε στους Céline, Stella McCartney και Chloé.

Leopard prints

Μax Mara, Miu Miu, Louis Vuitton

Eπανερμηνείες από τo αγαπημένο λεοπάρ μοτίβο σε τολμηρές και πρωτότυπες αποχρώσεις είδαμε στα catwalks Louis Vuitton, Miu Miu και Max Mara.

Υγρή λάμψη

Paco Rabanne, Anthony Vaccarello, Bottega Veneta

Ένας κοινός παρανομαστής σε Bottega Veneta, Paco Rabanne και Louis Vuitton ήταν μια έντονη λάμψη και ένα υγρό φινίρισμα που έπαιζε με το φως.

Conceptual dresses

Junya Watanabe, Comme des Garçons, Yohji Yamamoto

Σε μια άρνηση των βασικών τάσεων της εποχής σχεδιαστές όπως οι Comme des Garçons, Junya Watanabe και Yohji Yamamoto δημιούργησαν φορέματα που θυμίζουν origami, μαξιλαροθήκες και πινάκες ζωγραφικής.

Παγιέτες παντού

Ralph Lauren Collection, Marc Jacobs, Nina Ricci

Τα κορίτσια έλαμψαν σαν glitterballs σε Nina Ricci, Marc Jacobs και Ralph Lauren και παγιέτες-κάλυψαν τα βραδινά looks της επόμενης σεζόν από την κορυφή μέχρι τα νύχια.

Read More

And More