Tα πολλά δαχτυλίδια είναι της μόδας! Δες πως να τα φορέσεις, τι να επιλέξεις και τι να προσέξεις!

Μην ακούσει η γυναίκα τη λέξη δαχτυλίδια αμέσως να τις έρθουν στο μυαλό πέτρες, πολύτιμοι λίθοι και ένας γοητευτικός άντρας γονατιστός να τη ζητάει σε γάμο! Δαχτυλίδια όμως υπάρχουν πολλά κι αυτά που συμβολίζουν την αγάπη τα αφήνω για τους άντρες αφού η μόδα εκεί υστερεί και η φινέτσα και η διαχρονικότητα κερδίζουν.

Εδώ θα ασχοληθούμε με τα δαχτυλίδια eye candies δηλαδή τα δυχτυλίδα που σου ανοίγουν την όρεξη για εμφανίσεις γεμάτες στιλ. Και αν μιλάμε για μόδα στα δαχτυλίδια να σου πω πως δεν θα τα συναντήσεις σε μεγάλες πασαρέλες φορεμένα με τον τρόπο που ονειρεύεσαι. Θα τα δεις μεμονωμένα που ίσως να σε απογοητεύσουν ή να μην σου κεντρίσουν καν το ενδιαφέρον ώστε να τα βάλεις στη ζωή σου. Σημείωσε όμως πως η δύναμη των αξεσουάρ βασίζεται στον τρόπο που θα τα φορέσεις ώστε να δώσεις τον χαρακτήρα που θέλεις στο ντύσιμο σου κι όχι στο τι επιλέγεις να φορέσεις.


(Πηγή Style.com)

Φέτος λοιπόν τα δαχτυλίδια επανέρχονται πιο δυναμικά από ποτέ στο ντύσιμο σου και η καθιέρωση και η έμπνευση έρχεται μέσα από το λεγόμενο street fashion.

Styling Tip: Τα chunky rings ταιριάζουν με πιο χαλαρό city look δηλαδή: μακριές φούστες, σορτσάκι, μίνι αέρινα φορέματα, γιλέκα, ψηλόμεσα παντελόνια, τζιν πουκάμισα, δερμάτινα παντελόνια.

Αριστερά: Fullah Sugah 3,90
Δεξιά: Asos.com 4,5 ευρώ

Εκεί που απλά κορίτσια μέχρι και μεγάλες fashionistas του κόσμου επιλέγουν κομμάτια, τα συνδυάζουν και το αποτέλεσμα κάνει τα φλας των φωτογράφων να αστράφτουν.

Styling Tip: Μείνε μακριά από τα αυστηρά φορέματα τύπου midi office ή 60΄s αν θες να φορέσεις πολλά δαχτυλίδια μαζί.

Και θα με ρωτήσεις ποιο είναι το στιλ που είναι περισσότερο στη μόδα;

Δεξιά: Kenneth Jay Lane, 92 ευρώ

Styling Tip: Μπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα απλά το πρωί θα πρέπει να είσαι προσεχτική στο πόσα… θα βάλεις και πόσο μεγάλα θα είναι.


Δεξιά: Εmilio Pucci 331 ευρώ

Τα μεγάλα εντυπωσιακά δαχτυλίδια με πέτρες με χρώμα όπως ροζ, μπλε, πράσινο, τιρκουάζ είναι σίγουρα κάποιες από τις επιλογές που θα ξεχωρίσουν.

TIP: Παίξε με τις αντιθέσεις. Π.χ. φοράς κόκκινο σακάκι βάλε δαχτυλίδι με τιρκουάζ πέτρα.


Αριστερά: Balenciaga Spring Summer 2013
Δεξιά: Eddie Borgo 262 ευρώ

Styling Tip: Παίξε με άλλο χρώμα ή prints στην τσάντα σου π.χ φοράς πολλά χρυσά δαχτυλίδια στο χέρι, κράτα πράσινη suede τσάντα.

Δαχτυλίδια σε αποχρώσεις του χρυσού που άλλοτε μοιάζουν με βέρες είναι απόλυτα in fashion και ο οίκος Balenciaga για την Άνοιξη – Καλοκαίρι 2013 τα βάζει στη ζωή μας και μάλιστα σε παραπάνω από ένα δάχτυλα.

Styling Tip: Kανείς δεν αγαπά τις υπερβολές για αυτό αν θες να βάλεις πολλά μαζί μην το παρακάνεις.
Τα πολλά δαχτυλίδια στο χέρι είναι αρκετά, μην φορέσεις και κολιέ.


Δαχτυλίδια με κρύσταλλα ανεξαρτήτου μεγέθους δίνουν λάμψη αμέσως…

Styling Tip: Το βερνίκι σου πρέπει να είναι ανάλογο δηλαδή κάτι τολμηρό, μεταλιζέ, σκούρο μπλε, μαύρο όχι όμως κάτι κλασικό όπως γαλλικό, επίσης το nude αλλά και το κατακκόκινο πάνε τέλεια.


Αριστερά: Μarina Calamai 500 ευρώ
Αριστερά: Schield 375 ευρώ

Styling Tip:
Αν φορέσεις και ζώνη φρόντισε να μην έχει υπερβολική αγκράφα -μία ανδρική είναι τέλεια επιλογή.

Τα δαχτυλίδια candies με κέικ, καραμέλες και διάφορα γλυκλίσματα εκφράζουν την ανεβασμένη σου διάθεση για παιχνίδια.


Δεξιά:Asos.com 20,23 ευρώ

Τα δαχτυλίδια φιόγκοι ήρθαν πριν από δύο χρόνια και απέκτησαν πολλές φανατικές θαυμάστριες ενώ η goth διάσταση δεν θα μπορούσε να μην αγγίξει και τα αξεσουάρ.

Styling Tip: Πάνε τέλεια με μποτίνια με μπότες με loafers αλλά και με athletic wedges. Απόφυγε τις δίπατες γόβες, τις γούνινες μπότες και τα καθαρόαιμα αθλητικά.


Δεξιά: Schield 240 ευρώ

Styling Tip: Σήκωνε τα μανίκια σου αν φοράς πουκάμισο και άφησέ τα χαλαρά αν επιλέξεις κάποιο πουλόβερ.


Δεξιά: Fullah Sugah 6,90 ευρώ

Τα δαχτυλίδια με concept όπως είναι τα animal rings μοιάζουν πολύ με Bulgari κομμάτια (αν είναι κιόλας τότε φίλη μου σε παραδέχομαι)


Δεξιά: Esteban Cortazar, 300 ευρώ

Οι λιτές γραμμές υπάρχουν απλά η πινελιά SM δίνει μια ακόμη πιο sexy διάσταση.


Αριστερά: Uterque 19,95 ευρώ

Φέτος μπορείς να βγάλεις από την κοσμηματοθήκη σου ό,τι δαχτυλίδι έχεις αποκτήσει μέσα στα χρόνια και να το φορέσεις χωρίς να σκεφτείς αν ταιριάζουν ή όχι μεταξύ τους. Μία είναι η τάση: υπερβολή!

Read More

And More