Τριήμερο Αγίου Πνεύματος! 10 έξυπνα και χρήσιμα μυστικά για να φτιάξεις τη βαλίτσα σου σωστά

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος! Φεύγεις; Ετοιμάζεις βαλίτσα; Μισό λεπτό…

Αν είσαι σαν κι εμάς, μισείς το πακετάρισμα. Υπάρχει πάντα κάτι: Και αν δεν είναι αυτό η επίπονη, χρονοβόρα διαδικασία του να βρεις τι να πάρεις και τι να αφήσεις πίσω, τότε είναι η οδυνηρή συνειδητοποίηση ότι τα πέντε ζευγάρια παπούτσια που θέλεις να πάρεις μαζί σου θα καταλαμβάνουν περίπου το μισό χώρο της βαλίτσας σου. Λοιπόν, σήμερα τα νέα είναι πολύ ευχάριστα αφού σου συγκεντρώσαμε 11 απλά αλλά πολύ αποτελεσματικά tips συσκευασίας που θα κάνουν την οργάνωση των ειδών πρώτης ανάγκης σου πολύ ευκολότερη (και θα σε βοηθήσουν να τα χωρέσεις όλα φυσικά)!

Μετακινήσου προς τα κάτω και διάβασε προσεκτικά…

1. Βάλε τα εύθραυστα αντικείμενά σου μέσα σε κάλτσες: Προστάτευσε με αυτόν τον τρόπο το άρωμα και τα καλλυντικά σου.

2. Χρησιμοποίησε ένα κουμπί για τα σκουλαρίκια σου: Για να μη χάσεις τα μικρά σκουλαρίκια σου και για να μην ψάχνεις τα ζευγάρια τους πέρασε το κάθε ζευγάρι ξεχωριστά μέσα από ένα παλιό κουμπί.

3. Βάλε τα ακουστικά και το φορτιστή σου μέσα σε μια θήκη γυαλιών: Για να αποφύγεις το μπλέξιμο ή το να χάσεις τελείως το φορτιστή του κινητού σου συσκεύασέ τον μέσα σε μια παλιά θήκη από γυαλιά.

4. Βάλε τα λεπτεπίλεπτα κολιέ σου μέσα σε καλαμάκια: Για να μην μπλεχτούν μεταξύ τους οι αλυσίδες από τα διακριτικά σου κολιέ πέρασέ τα μέσα από καλαμάκια πριν τα πακετάρεις.

5. Αντί να διπλώσεις τα ρούχα σου, τύλιξέ τα! Τυλίγοντας τα ρούχα σου σε ρολάκια όχι μόνο εξοικονομείς χώρο στη βαλίτσα σου αλλά τα προστατεύεις και από το να τσαλακωθούν.

6. Εξοικονόμησε επιπλέον χώρο: Εάν έχεις έλλειψη χώρου, βάλε τις κάλτσες και τα προϊόντα ομορφιάς (που δεν θα ανοίξουν ή θα τρέξουν ) στο εσωτερικό των παπουτσιών σου.

7. Μην πάρεις περιττά πράγματα: Προσπάθησε να φτιάξεις τα σύνολά σου με βάση το πρόγραμμα του τριημέρου σου.

8. Πάρε 3 tops για κάθε κάτω μέρος ρούχου: Αν δεν σετάρεις ακριβώς τα σύνολα σου, πάρε 3 επάνω μέρη για κάθε 1 κάτω μέρος. Εκτός από το γεγονός ότι πιάνουν λιγότερο χώρο, είναι πολύ πιο εύκολο να φορέσεις για 2η φορά ένα παντελόνι ή φούστα παρά ένα top.

9. Τοποθέτησε τα παπούτσια σου μέσα σε στα σκουφάκια μιας χρήσης για το ντους: Προστάτευσε με αυτό τον τρόπο τη βαλίτσα αλλά και τα ρούχα σου από τις βρώμικες σόλες των παπουτσιών.

10. Βάλε τα πράγματα σε σειρά: Τοποθέτησε τα βαρύτερα αντικείμενα (παπούτσια, καλλυντικά, σεσουάρ, κοσμήματα, κλπ) στο κάτω μέρος, ώστε να μην τσαλακώσουν τα ρούχα σου ακόμα περισσότερο. Συνέχισε με τα jeans και τα πιο ανθεκτικά υφάσματα, και τελείωσε με τα πιο ευαίσθητα ρούχα σου στην κορυφή.

Read More

And More