Πώς σου φάνηκε η Ζέτα;

Κάθε εμφάνιση της Ζέτας διχάζει! Κάποιες φορές τα ρούχα, άλλες φορές τα μαλλιά και το μακιγιάζ… Πάντα κάτι συμβαίνει και η συνολική εμφάνιση της Ζέτας δεν παίρνει άριστα… από όλους. Αντίθετα γίνεται αφορμή για ποικίλα σχόλια!

Η Ζέτα χτες φόρεσε ένα μίνι nude φόρεμα με απλικαρισμένα κρύσταλα Celia Kritharioti Haute Couture και ψηλοτάκουνα nude με ενισχυμένη φιάπα από τον οίκο Giuseppe Zanotti! Εντυπωσιακό look, δεν μπορείς να πεις. Λαμπερό.
Τα μαλλιά της όμως αφαιρούσαν από τη φρεσκάδα, τα νιάτα και την ομορφιά της Ζέτας!

Πρόκειται ίσως για την ωραιότερη ελληνίδα. Είναι μια καλλονή. Και ένα τόσο ωραίο πρόσωπο δεν χρειάζεται πολλά πολλά. Κινήσεις που ίσα να αναδεικνύουν τη φυσική ομορφιά της και όχι υπερβολές που αποπροσανατολίζουν.
Ένα ωραίο ρούχο, ένα περίτεχνο χτένισμα, ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ μπορεί μερικές φορές να θεωρηθεί σωστό και άλλες λάθος. Εξαρτάται από το πρόσωπο, το ύφος, το timing!

Και καλό είναι λοιπόν σε κάθε εμφάνιση η υπερπαραγωγή να είναι μία. Όταν λοιπόν έχεις ένα τόσο λαμπερό ρούχο τα υπόλοιπα πρέπει να ακολουθήσουν, να συμπληρώσουν, να “κάνουν ένα βήμα πίσω” για να αναδείξουν το υπόλοιπο.
Τα υπέροχα πόδια, το πανέμορφο πρόσωπο.

Η Ζέτα είναι πολύ όμορφη και κάθε προσπάθεια υπερβολής στο χτένισμα ή στο μακιγιάζ συνήθως “κλέβει” από τη δροσιά της αντί να προσθέτει.


Πως σου φαίνεται; Άσε το σχόλιο σου εδώ!

Read More

And More