ΤΗΕ FASHION ICON: Δέσποινα Βανδή! Το TLIFE στο καμαρίνι της λίγο πριν βγει στη σκηνή

Υπέροχη φωνή, εμφανίσεις γεμάτες ενέργεια και ρυθμό, τραγούδια που έχουν σπάσει το φράγμα του χρόνου. Τέλειο σώμα και ευχάριστος, ακομπλεξάριστος, γλυκός χαρακτήρας. Στιλ και πολύ δουλειά… Γιατί η επιτυχία δεν έρχεται ποτέ τυχαία!!!

Από τις ελάχιστες Ελληνίδες σταρ που γνωρίζουν από μόδα… Έχει άποψη, τολμάει, πειραματίζεται και πάντα γίνεται talk of the fashion town. Η Δέσποινα Βανδή είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες και σου το υπογράφω πως δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει τραγουδήσει κάποιο από τα τραγούδια της.

Κάθε χρόνο λοιπόν, περίπου τέτοια εποχή, η Δέσποινα επιστρέφει με νέα δισκογραφική δουλειά αλλά και με νέες εμφανίσεις στις οποίες οι στιλιστικές της επιλογές σε κάνουν να θέλεις να μην πάρεις λεπτό τα μάτια σου από πάνω της!

Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό και ακούγοντας non stop το καινούριο της τραγούδι “Moυ ‘χεις περάσει” περίμενα πως και πως την πρεμιέρα της Δέσποινας στο Fever ώστε να τραγουδήσω μαζί της όλες της της επιτυχίες. Και φυσικά να δω τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ με τα οποία θα εμφανιστεί onstage! Πόσο πιο ωραίο όμως να μπει και η κάμερα του TLIFE μέσα και να μεταφέρει όλη την ενέργεια και τη διάθεση της προετομασίας, σκέφτηκα, και φυσικά να σου δείξει, τί άλλο από τα ρούχα και τα παπούτσια της Δέσποινας!

Η επιθυμία πραγματοποιήθηκε και το TLIFE τρύπωσε στα παρασκήνια και απαθανάτισε κάθε λεπτό της Δέσποινας Βανδή πριν βγει στη σκηνή. Δες όλες τις αποκλειστικές φωτογραφίες…


Από το πλευρό της φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη και πολύ ταλαντούχα στιλίστρια, Aλεξάνδρα Κατσαΐτη που για ακόμη μια φορά επιμελήθηκε το styling της Δέσποινας. Η συνεργασία αυτή αναμφισβήτητα προδίδει πως οι δύο γυναίκες έχουν χημεία αφού το αποτέλεσμα μιλάει από μόνο του… Τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Δέσποινας το επιμελήθηκε ο Δημήτρης Γιαννέτος.


Η Δέσποινα επέλεξε οι μπότες της για φέτος να έχουν την υπογραφή του αγαπημένου της σχεδιαστή, Alexander McQueen.


To γάντι είναι Persephoni και οι μπότες Alexander McQueen τα οποία και φόρεσε στην πρώτη της εμφάνιση.


Η ολόσωμη φόρμα της Δέσποινας που άφηνε όλη την πλάτη έξω είναι Balmain! Πάντα απαιτητική, ενημερωμένη και απολύτως in fashion…


Φέτος το στιλ της Δέσποινας είναι πολύ ανανεωμένο και ιδιαίτερο θα το χαρακτήριζα αφού μέσα από την minimal
επιλογή της, για την πρώτη της εμφάνιση, παρέμεινε το αποτέλεσμα να είναι απόλυτα sexy.


Η ενέργεια στα παρασκήνια ήταν πολύ χαρούμενη – σχεδόν ενθουσιώδης θα έλεγα – από όλους τους συνεργάτες της μα πάνω από όλους από την ίδια την Δέσποινα που είχε μία πολύ γλυκιά λαχτάρα και αγωνία για να βγει στην σκηνή.


Eίναι από τις λίγες γυναίκες που παρ’ όλη την sexy της σιλουέτα και εμφάνιση είναι αγαπητή πολύ και στις γυναίκες. Γεγονός που το πρόδωσε η αντίδραση των αντρών (προφανώς) αλλά και των γυναικών, με το που βγήκε στην σκηνή.


Δολοφονικά ψηλοτάκουνα, σωστές αναλογίες σε total black ρυθμούς. H πλάτη να ξέρεις είναι από τα πιο ερωτικά σημεία μιας γυναίκας και κυρίως μιας γυναίκας που γυμνάζεται και προσέχει τον εαυτό της. Εδώ το αποτέλεσμα είναι εμφανές. Θεά!
Όλοι μαζί τραγουδούσαν το ολοκαίνουριο τραγούδι της Δέσποινας “Μου ‘χεις περάσει” που κέρδισε από την πρώτη στιγμή τις καλύτερες εντυπώσεις. Η εμφάνιση τα “σπάει”!

Στην δεύτερη εμφάνισή της η Δέσποινα Βανδή επέλεξε ένα πολύ εντυπωσιακό φόρεμα Vrettos Vrettakos Haute Couture από κρύσταλλα και δαντέλα. Η αγαπημένη μας σταρ, γνωρίζει από μόδα και πάντα τιμά και τους Έλληνες σχεδιαστές. Ο Vrettos Vrettakos είναι ένα από αυτούς που τα τελευταία χρόνια φοράει πάντα μια δημιουργία του. Είναι άλλωστε η μούσα του, όπως έχει παραδεχτεί και ο ίδιος.


H κεντημένη λεπτομέρεια επάνω στην δαντέλα μαγνήτισε κι έδωσε μια πολύ glam αίσθηση! O Vrettos ξέρει να χειρίζεται με δεξιοτεχνία άλλωστε τις μεταλλικές λάμψεις…


Η Δέσποινα συνδύασε το εντυπωσιακό mini φόρεμά της που αναδείκνυε τα καλογυμνασμένα της πόδια, με μποτάκια Alexander McQueen. Ένα editorial μόδας επί σκηνής… και η θερμοκρασία ανεβαίνει κι άλλο.

Η Δέσποινα μαζί με τον Vretto Vrettako, την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη και τον Δημήτρη Γιαννέτο λίγα λεπτά πριν βγει στην σκηνή…

Just perfect! Τhe Dream Team of success!!! Γιατί το τέλειο αποτέλεσμα εξαρτάται ακόμα και από τις τελευταίες λεπτομέρειες, γιατί τίποτα δεν είναι τυχαίο…!

Τα λόγια είναι περιττά… Θεά!!!!

Η νυχτερινή ζωή της Αθήνας άρχισε να ζεσταίνεται. H θερμοκρασία ανεβαίνει. Ώρα για διασκέδαση… Την έχουμε ανάγκη!

She gives us… FEVER!!!

‘Ολες οι φωτογραφίες είναι της PATRIZIA MUNSTER.

Read More

And More