Τι να φορέσω; Πως να το συνδυάσω; Τι ταιριάζει στο σωματότυπό μου; Απαντάμε στις ερωτήσεις σου!

Όπως όλα τα κορίτσια σίγουρα κι εσύ έχεις κατά καιρούς τις αμφιβολλίες σου όσον αφορά στο τι να φορέσεις, πως να το συνδυάσεις αλλά κι αν αυτό που έχεις στο μυαλό σου να βάλεις ταιριάζει στο δικό σου σώμα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να ρωτήσεις την γνώμη των ειδικών και να είσαι σίγουρη πως πήρες την σωστή στιλιστικά απόφαση;

Ό,τι κι αν μπορεί να σε προβληματίζει μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα της μόδας στο TLIFE. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Eρώτηση:
Γεια σας και συγχαρητήρια για τις υπέροχες συμβουλές σας. Σε ένα μηνά από τώρα έχω να πάω στη βάφτιση του ανιψιού μου και δεν ξέρω τι να φορέσω. Tο πρόβλημά μου είναι πως έχω κάποια παραπάνω κιλάκια τα οποία τα έχω στην περιφέρεια. Γενικά ο σωματότυπός μου είναι το λεγόμενο αχλάδι. Σκεφτόμουν να αγοράσω μια ψηλόμεση, είτε φούστα σε Α γραμμή, είτε παντελόνα με ένα φανελάκι σακάκι και γόβες. Φοβάμαι μήπως αντί να με κολακέψει σαν σύνολο με παχύνει ακόμα πιο πολύ… Εσείς τι μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Απάντηση:

Γεια σου Νατάσα! Τις περισσότερες φορές οι φούστες σε Α γραμμή αλλά και οι παντελόνες κολακεύουν αυτούς τους σωματότυπους. Από τα δύο θα επέλεγα για εσένα την ψηλόμεση παντελόνα σε αέρινη γραμμή ώστε να μην κολάει και τονίζει την περιφέρειά σου. Το φανελάκι που θα επιλέξεις προτείνω να είναι σε αέρινη – μεταξωτή ύφανση και να τα συνδυάσεις με ψηλά τακούνια.

Πολλά φιλιά

Eρώτηση:
Καλησπέρα! Με λένε Ηλιάνα και είμαι 21 χρόνων. Όπως οι περισσότερες Ελληνίδες, έχω και εγώ λίγο περιφέρεια. Τα ψηλόμεσα παντελόνια και τζιν αλλά και σορτσάκια είναι σωστή επιλογή για την κάλυψή της; Σας ευχαριστώ!

Απάντηση:
Γεια σου Ηλιάνα. Σίγουρα δεν είσαι η μόνη με αυτό τον σωματότυπο και δεν είναι δύσκολο να αποφύγεις λάθη. Μην το παρακάνεις με τις ψηλόμεσες επιλογές. Σημείωσε πως τα ψηλόμεσα -ιδιαίτερα τα τζιν και τα σκληρά υφάσματα- τονίζουν τις ατέλειες οπότε αν το πρόβλημα σου είναι μεγάλο απόφυγε τα σκληρά υφάσματα. Αν θέλεις να φοράς σορτσάκια τότε φρόντισε να είναι σε ανοιχτή γραμμή.

Φιλιά πολλά

Eρώτηση:
Κορίτσια του TLIFE καλησπέρα! Καταρχάς, συγχαρητήρια για τα υπέροχα θέματα και για τις πολύτιμες συμβουλές σας!
Με λένε Ηλιάνα και είμαι 20 χρόνων. Θέλω να αγοράσω μια ψηλόμεση φούστα τύπου 50s σε χρώμα μπλε ρουά! Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω λίγο περιφέρεια και αναρωτιέμαι αν μια τέτοιου είδους φούστα θα μου δώσει παραπάνω όγκο. Εσείς τι λέτε; Και αν τελικά εγκρίνετε την επιλογή μου θα ήθελα να μου προτείνετε με τι θα μπορούσα να τη συνδυάσω από πάνω και φυσικά με τι παπούτσια. Ένα απλό t-shirt με μια στάμπα για πιο απλή εμφάνιση ή ένα πουκάμισο σιθρού για πιο γκλάμουρ εμφάνιση είναι σωστή επιλογή; Σας ευχαριστώ και περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση σας! Φιλιά!

Απάντηση:
Γεια σου Ηλιάνα! Να την πάρεις τη φούστα σου, να τη φορέσεις ψηλά στη μέση σου και να τη συνδυάσεις με μοδάτα t-shirts με στάμπες αλλά και με θηλυκά κομψά τοπ που έχουν λεπτές τιράντες. Tα πουκάμισα δεν είναι λάθος αρκεί να έχεις μικρό στήθος και αδύνατα πόδια. Αν αυτές είναι οι αναλογίες σου τότε μπορούν να αποτελούν επιλογές.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας κορίτσια! Αρχές Ιουνίου θα γίνω νονά! Η βάφτιση θα γίνει απόγευμα και η δεξίωση θα γίνει σε κτήμα. Έχω 1.65 ύψος, περίπου 66 κιλά! Σκεφτόμουν για maxi φόρεμα ή πιο κοντό swing dress μιας και μου αρέσουν πολύ τα αέρινα φορέματα! Θα φορέσω σίγουρα πέδιλα μιας και τα ψηλοτάκουνα δεν θα βολέψουν καθόλου τη συγκεκριμένη ημέρα. Θα ήθελα πολύ να ακούσω την γνώμη σας.

Απάντηση:
Πολύ καλά τα σκέφτηκες φίλη μας τα τακούνια στο κτήμα δεν είναι καλή επιλογή! Φόρεσε τα σανδάλια σου με μακρύ αέρινο φόρεμα και θα δεις πως θα κερδίσεις εύκολα τις εντυπώσεις

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Συγχαρητήρια για τη δουλειά σας. Θα ήθελα να μου πείτε που μπορώ να βρω maxi καλοκαιρινά αέρινα φορέματα για το γάμο του γιου μου το καλοκαίρι και βάφτιση του εγγονού μου. Είμαι 45 ετών, 1,67 και 50 κιλά. Εσείς τι λέτε για την επιλογή μου σε maxi; Αν έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο ή σε φόρεμα μέχρι 200 ευρώ. Μου αρέσουν πολύ της Orsalia Parthenis. Παρακαλώ απαντήστε μου.

Απάντηση:
Γεια σου Μαρία μας! Πόσο νέα και σικάτη γιαγιά! Προτείνω να παραμείνετε στην Orsalia Parthenis επιλογή και να επιλέξετε ένα από τα πολύ κομψά κρουαζέ φορέματα που έχει στη συλλογή της. Μία βόλτα στην ιστοσελίδα της θα σας βοηθήσει πολύ όχι μόνο για ρούχα και τιμές αλλά και για το που μπορείτε να βρείτε και να δείτε από κοντά τη συλλογή.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Συγχαρητήρια για τη στήλη σας! Παντρεύω τη φίλη μου στις 18 Μαίου στην Θεσσαλονίκη και δεν έχω καταλήξει τι να φορέσω. Είμαι ανάμεσα σε φόρεμα slim σε nude απόχρωση και σε μία ολόσωμη φόρμα στράπλες μπλε. Είμαι αδύνατη. Με τι παπούτσια και τι αξεσουάρ θα μπορούσα να τα συνδυάσω και ποιο πιστεύετε ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Σας ευχαριστώ

Απάντηση:
Γεια σου Βίλμα! Επειδή το λευκό είναι το χρώμα της νύφης και επειδή ποτέ δεν ξέρεις αν θα κινηθεί σε πιο σαμπανί αποχρώσεις απόφυγε το μπεζ slim φόρεμα και φόρεσε την μπλε ολόσωμη φόρμα. Σου προτείνω να τη συνδυάσεις είτε με πέδιλα με τριχρωμία είτε με πέδιλα σε χρυσή απόχρωση.

Φιλιά πολλά


Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Πήρα το θάρρος να σας στείλω email, διότι θαυμάζω τη δουλειά σας και θα ήθελα τη γνώμη σας για ένα θεματάκι μου. Είμαι 1.65 και 74 κιλά, λατρεύω τις ολόσωμες φόρμες και τα maxi φορέματα. Βαπτίζω το παιδάκι μου τον Ιούνιο στην επαρχία και θα ήθελα να μου πείτε τι να βάλω. Ταιριάζουν σε σωματότυπους σαν το δικό μου οι ολόσωμες φόρμες ή τα μακριά φορέματα; Τι άλλο θα μπορούσα να βάλω. Σας ευχαριστώ.

Απάντηση:
Γεια σου Ιωάννα! Είναι καλύτερη ιδέα να επιλέξεις φορέματα μακριά. Ταιριάζουν καλύτερα στις αναλογίες σου κι ένα μακρύ κομμάτι σε μπλε σκούρα απόχρωση, και σύμφωνη με τις τελευταίες τάσεις της μόδας θα είναι και θα σε κολακέψει.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Καλησπέρα! Σε λίγες μέρες είναι η ορκωμοσία μου για μεταπτυχιακό. Έχω αγοράσει ένα κουστούμι ανοικτό μπεζ χρώμα της paranoia και μία μπλούζα σε κοραλί χρώμα. Τα παπούτσια είναι γόβες σε χρυσαφί χρώμα. Πιστεύετε ότι ταιριάζει αυτός ο συνδυασμός; Και τι τσάντα πρέπει να κρατήσω και τί αξεσουάρ να φορέσω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Απάντηση:
Μαράκι, ο συνδυασμός σου μας αρέσει πολύ και το ότι επέλεξες κοστούμι δείχνει πως παρακολουθείς και ενημερώνεσαι. Συνδύασέ το με τις χρυσαφί γόβες αφού τις έχεις ήδη και κράτησε ένα τσαντάκι clutch σε έντονο χρώμα ώστε να παίξεις με τις αποχρώσεις του τοπ σου.

Φιλιά πολλά

Ερώτηση:
Γεια σας! Θα ήθελα να πάρω 2 ζευγάρια μπαλαρίνες γιατί τα θεωρώ πολύ βολικά παπούτσια και με εξυπηρετούν ιδιαίτερα στη δουλειά μου! Ποια χρώματα θα μου προτείνατε, ώστε να ταιριάζουν με κάθε ντύσιμο και φυσικά στο καλοκαίρι;

Απάντηση:
Γεια σου Παυλίνα! Θα σου πρότεινα να επιλέξεις ένα ζευγάρι πορτοκαλί – κοραλί λουστίν και να παίξεις με τα χρώματα σου αλλά και μία μπεζ που αναμφισβήτητα ταιριάζει με όλα τα χρώματα στα ρούχα σου.

Στείλε κι εσύ την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr

Read More

And More