Tα κορίτσια της μόδας απαντούν στις ερωτήσεις σου δίνοντας χρήσιμα styling tips!

Πρέπει να παρευρεθείς σε κάποιο ιδιαίτερο event και δεν ξέρεις τι να φορέσεις; Αγόρασες κάποιο καινούριο ρούχο και θέλεις μια δεύτερη γνώμη για τον τρόπο που θα το συνδυάσεις; Θέλεις να μάθεις πως να σετάρεις σωστά τα καλοκαιρινά σου ρούχα και αξεσουάρ;

Ό,τι κι αν σε προβληματίζει μην διστάσεις να επικοινωνήσεις με την ομάδα μόδας του TLIFE. Στείλε την ερώτηση σου στο styling@tlife.gr και το συντομότερο δυνατό θα σου απαντήσουμε με πολλές ιδέες και styling tips.

Ερώτηση
Γεια σας κορίτσια!
Αγόρασα προσφατα μια μαύρη μακριά φούστα κ δεν ξέρω αν μετανιώνω τώρα λόγω χρώματος. Εφαρμόζει ωραία. Θα ήθελα να μου πείτε επιλογές ρούχων (πως μπορώ να την συνδυάσω)… Παπούτσια, μπλούζες, αξεσουάρ
Σας ευχαριστώ πολύ, Ιωάννα

Απάντηση
Γεια σου Ιωάννα! Δεν πρέπει να μετανιώνεις για την αγορά που έκανες αφού μια μαύρη, μακριά φούστα είναι πολύ χρήσιμη και μπορεί εύκολα να συνδυαστεί με πολλούς τρόπους. Μπορείς να την ταιριάξεις με λευκό ή μαύρο φανελάκι, φλατ σανδάλια ή πλατφόρμες και μια μαύρη ζώνη με χρυσές λεπτομέρειες, με ένα απλό t-shirt ή ένα cropped top που είναι πολύ δυνατή τάση με φλατ σανδάλια ή και sneakers ή με πουκάμισο που μπορείς να το βάλεις μέσα από τη φούστα ή να το δέσεις κόμπο στη μέση σου. Από κοσμήματα έχεις πολλές επιλογές όπως ένα μεγάλο κολιέ ή πολλά λεπτά και μακριά, μέχρι ένα εντυπωσιακό bracelet ή πολλά βραχιόλια μαζί.

Ερώτηση
Γεια σας! Με λένε Χριστίνα και είμαι 23 χρονών! Σε λίγες μέρες πρέπει να πάω σε μια βάφτιση και δεν ξέρω πως να συνδυάσω τα ρούχα!! Αγόρασα ένα κοραλί maxi φόρεμα αλλά πλεκτό καλοκαιρινό που μέχρι τα γόνατα και λίγο πιο πάνω έχει και εσωτερική επένδυση και μετά συνεχίζει μόνο το πλεκτό! Σας παρακαλώ πείτε μου με τι χρώμα να το συνδυάσω σε παπούτσια τσάντα και αξεσουάρ! Α επίσης είμαι και αρκετά αδύνατη εάν βοηθάει κάπου αυτό!!! Ευχαριστώ πολυ!

Απάντηση
Γεια σου Χριστίνα! Εφόσον πρόκειται για βάφτιση θα σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα ωραίο ζευγάρι φλατ σανδάλια για το maxi φόρεμα σου. Διάλεξε το είτε σε κοραλί για ένα total look έιτε σε αποχρώσεις του μπεζ. Ταίριαξε το με μια τσάντα-φάκελο από φυσικά υλικά-υπάρχουν πολύ ωραίες ψάθινες-και συμπλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι χρυσούς κρίκους ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με κοράλια και πιάσε τα μαλλιά σου σε ένα sleek, χαμηλό ponytale.

Ερώτηση
Καλησπέρα,
Μέσα Σεπτέμβρη απογευματάκι, βαφτίζω την κόρη μου και επέλεξα το φόρεμα της φωτογραφίας σε βεραμάν, με τη μόνη διαφορά πως θα χρησιμοποιήσω και τις τιράντες για μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια! Τι παπούτσια και αξεσουάρ μου προτείνετε?

Ευχαριστώ πολύ!

/

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου είναι πολύ ωραίο! Ταίριαξε το με ένα ζευγάρι μυτερές στιλέτο γόβες ή ένα ζευγάρι κομψές peep toes με λεπτό τακούνι χωρίς φιάπα που είναι πιο elegant. Διάλεξε το στις αποχρώσεις του nude ή του λευκού που είναι πολύ δυνατή τάση στα αξεσουάρ. Συμπλήρωσε το look σου με ένα φάκελο σε αντίστοιχες αποχρώσεις ή στο χρώμα του φορέματος ή και σε μια άλλη pastel απόχρωση. Όσο για τα κοσμήματα εφόσον το φόρεμα είναι αρκετά ανοιχτό στο μπούστο μπορείς να επιλέξεις ένα κοντό κολιέ ή ένα ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια.

Ερώτηση
Καλησπέρα! Το άλλο Σάββατο το πρωί βαφτίζω την ανηψιά μου! Έχω πάρει ένα βεραμάν προς το πράσινο φόρεμα με λευκό μπούστο. Τι χρώμα παπούτσια να πάρω και τι αξεσουάρ; Βοηθήστε με σας παρακαλώ!
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Με το φόρεμα σου θα ταίριαζαν πολύ αξεσουάρ στις αποχρώσεις του λευκού, του μπεζ ή και μεταλλικά. Διάλεξε ένα ωραίο ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα clutch bag σε αυτές τις αποχρώσεις και για να δώσεις ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο look σου μπορείς να βάλεις και μια ζώνη στο σημείο που αλλάζει το χρώμα του φορέματος. Ένα bracelet ψηλά στο μπράτσο ή ένα κοντό κολιέ θα ήταν ιδανικά για να συμπληρώσεις το outfit σου.

Clutch bag Alexi Andriotti 17,45 €-Για να το αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Κορίτσια σας χαιρετώ! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις μέχρι τώρα χρήσιμες συμβουλές σας!
Θα ήθελα τα φώτα σας ακόμη μια φορά σας παρακαλώ. Σε ένα στενό γάμο το Σεπτέμβρη σκέφτομαι να φορέσω το φόρεμα που σας επισυνάπτω. Είμαι 28 ετών, μελαχρινή 1,60, 58 κιλά. Θα ήθελα να μου πείτε κατ’αρχάς εάν συμφωνείτε με την επιλογή, και μετά, τι να χρησιμοποιήσω σε παπούτσια, τσάντα, κοσμήματα, μαλλιά. Για παπούτσια σκεφτόμουν κάτι ήσυχο, nude στιλεέτο γόβες, ψάχνω να βρω κάτι τέτοιο. Προβληματίζομαι για τη τσάντα ιδιαίτερα. Η επισύναψη φωτογραφίας θα βοηθούσε ιδιαίτερα!

Ευχαριστώ πάρα πολυ! Μαρία χχχχ

/

Απάντηση
Γεια σου Μαρία! Το φόρεμά σου είναι πολύ εντυπωσιακό και ένα ζευγάρι μυτερές γόβες σε εκρού ή χρυσό θα του ταίριαζαν πολύ. Εναλλακτικά θα μπορούσες να αναζητήσεις ένα ζευγάρι sexy, ψηλοτάκουνα ankle boots-πέδιλα στις αποχρώσεις του μπεζ. Από κοσμήματα δε χρειάζεσαι πολλά πράγματα αφού το φόρεμα σου είναι αρκετά έντονο από μόνο του. Ενα ζευγάρι χρυσοί κρίκοι είναι υπεραρκετοί.

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Είμαι μαμά και βαπτίζω το αγοράκι μου! Θα φορέσω ένα μακρύ ιβουάρ φόρεμα. Με τι χρώμα παπούτσια θα μπορούσα να το συνδυάσω;

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Με το ιβουάρ φόρεμα σου θα ταίριαζαν πολύ μεταλλικά αξεσουάρ που είναι πολύ δυνατή τάση, στις αποχρώσεις του χρυσού και του bronze. Διάλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα, ένα μικρό clutch bag και παίξε με τα κοσμήματα. Ένα εντυπωσιακό κολιέ με λευκά κρύσταλλα , ένα μεγάλο bracelet ή ένα εντυπωσιακό ζευγάρι σκουλαρίκια.
Κάνε στα μαλλιά σου ένα χαλαρό σπάσιμο και ένα μακιγιάζ σε bronze καλοκαιρινές αποχρώσεις, όπως ένα ωραίο smoky με ένα ελαφρύ κοραλί lipgloss.

Ερώτηση
Γεια σας! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας! Είμαι 21 ετών και 55 κιλά με ύψος 1.62. Τέλη Ιουλίου βαφτίζω ένα κοριτσάκι και έχω αγοράσει ένα maxi φόρεμα το οποίο μέχρι τον αφαλό έχει δαντέλα μπεζ και από εκεί και κάτω είναι κοραλί ανοιχτό, άλλο ύφασμα όχι δαντέλα. Δεν ξέρω με τι παπούτσια να το φορέσω. Βασικά σκέφτομαι πλατφόρμες για να μπορώ να κρατήσω πιο εύκολα το μωρό. Γενικά τα ψηλοτάκουνα παπούτσια δε με πολυβολεύουν. Με ένα τέτοιο φόρεμα ταιριάζουν οι πλατφόρμες ή είναι πολύ καλό το φόρεμα; Σκεφτόμουν να φορέσω σανδάλια αλλά επειδή είμαι η νονά σκέφτηκα να φορέσω κάτι διαφορετικό. Και κάτι τελευταίο, τα χρυσά αξεσουάρ πηγαίνουν με το φόρεμα; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου ακούγεται πολύ ωραίο και θα σου προτείνουμε να δοκιμάσεις να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι μπεζ πέδιλα με πιο χοντρό τακούνι και φιάπα μπροστά που τα κάνει πιο σταθερά και είναι πιο κομψά από πλατφόρμες για την περίσταση που τα χρειάζεσαι. Τα χρυσά κοσμήματα θα του ταίριαζαν πολύ σε γενικές γραμμές αλλά να είσαι προσεκτική στην επιλογή τους για να μη γίνει φλύαρο το αποτέλεσμα. Προσπάθησε λοιπόν να είναι όσο πιο διακριτικά γίνεται. Κάνε ένα φυσικό μακιγιάζ και χτένισε τα μαλλιά σου σε χαλαρούς κυματισμούς.

Mπεζ πέδιλα Χανιωτάκης 139,00 € -Για να τα αγοράσεις κάνε κλικ εδώ

Ερώτηση
Γεια σας. Θα χρειαστώ την συμβουλή σας.
Είμαι 32 χρονών, αγόρασα για γάμο ένα φόρεμα με μαύρη δαντέλα και λευκές κλωστές πάνω της (στο σχέδιο), μέχρι το γόνατο, με ένα ώμο κανονικό και ο άλλος με λεπτή σατέν μαύρη τιράντα. Με τι παπούτσια ταιριάζει (χρώμα-στυλ) και τι τσάντα να πάρω. Επίσης είμαι καστανόξανθη με σχετικά μακριά μαλλιά, τι χτένισμα να κάνω; Σκεφτόμουν χαλαρό πιάσιμο ελαφρώς στο πλάι σαν να είναι πιασμένα τα περισσότερα πάνω και τούφες κάτω. Τι κοσμήματα και σκουλαρίκια να βάλω;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!!

Απάντηση
Γεια σου φίλη μας! Το φόρεμα σου ακούγεται αρκετά ιδιαίτερο οπότε θα σου προτείνουμε να είσαι αρκετα minimal στο styling σου. Διάλεξε ένα ζευγάρι απλές μυτερές γόβες ή ψηλοτάκουνα πέδιλα σε μαύρο κατά προτίμηση και ένα μαύρο ή λευκό clutch bag. Προσπάθησε να αποφύγεις τα πολλά κοσμήματα και περιόρισε τα σε ένα δαχτυλίδι ή ενα διακριτικό ζευγάρι σκουλαρίκια σε λευκόχρυσο. Κάνε στα μαλλιά σου ένα απλό χτένισμα όπως ένα ponytale ή ίσια κάτω και βάλε λίγο χρώμα στο look σου με ένα λαμπερό κόκκινο κραγιόν.

Read More

And More