Σημεία και κρέατα… με λιγότερες από 200 θερμίδες! Συνταγές για να το τσικνίσεις με στιλ

Τι λες για BBQ Party; Απόψε η βραδιά επιβάλλει κάρβουνα, ευωδιαστές μυρωδιές από ψητό κρέας, καλό κρασί και φυσικά καλή παρέα.
Εμείς σου δίνουμε και κάποιες μικρές παραλλαγές για τις κλασικές συνταγές που θα δώσουν στη φετινή Τσικοκνοπέμπτη σου μοναδική γεύση και στιλ.

Κάνε “κλικ” επάνω στη συνταγή που σου αρέσει και δες πως θα την ετοιμάσεις. Κατέβασε τη συνταγή στον υπολογιστή σου και κράτησέ την μαζί σου δίπλα στο barbeque.

Παϊδάκια στη σχάρα! Μμμμ….. Δοκίμασε να τα φτιάξεις με την σος μελιού και το μείγμα μπαχαρικών που θα αναδείξουν το αρνίσιο κρέας. Και μην ξεχνάς, το ψητό κρέας είναι η καλύτερη επιλογή για τη δίαιτά σου.

Ψήσε μαριναρισμένο τρυφερό κρέας, μαζί με πορτομπέλο και μπες στο κλίμα της BBQ Τσικνοπέμπτης. Για εσένα που δεν είσαι και τόσο fan του αρνίσιου κρέατος.


Τι κι αν είναι Τσικνοπέμπτη; Εσύ λατρεύεις το κοτόπουλο και τις καυτερές γεύσεις. Ετοίμασε λοιπόν νόστιμες μπουκίτσες από φτερούγες κοτόπουλου και σέρβιρέ τες με καυτερή σάλτσα.

Κι όμως, εκεί που θα ανάψεις κάρβουνα για την Τσικνοπέμπτη μπορείς να φτιάξεις ακόμη και πίτσα. Προμηθεύσου με τις έτοιμες πιτούλες για σουβλάκια και φτιάξε ατομικές πίτσες με λιωμένη μοτσαρέλα και τρυφερά μανιτάρια κρίμινι. Σούπερ ορεκτικό… όσο περιμένετε να ψηθούν τα υπόλοιπα.
Τσικνοπέμπτη και το barbeque αναμένεται να πάρει φωτιά. Ακόμη και για το γλυκό σου… Ψητός ανανάς με βελούδινο παγωτό βανίλια και λαχταριστή κρέμα από εσπεριδοειδή. Delicious!

Read More

And More