Μαρία Μπεκατώρου: “Έχω χάσει 7 κιλά, από τότε που άρχισε το Just”. Πώς;

Βαριέται τη γυμναστική, δεν κάνει δίαιτα κι όμως τον τελευταίο καιρό έχει αδυνατίσει και έχει ομορφύνει πολύ. Η Μαρία Μπεκατώρου μπήκε δυναμικά στις ζωές μας με το Just The 2 Of Us και συνεχίζει…

Μιλάει στο TLIFE και αποκαλύπτει με ποιον τρόπο σε αυτήν την πορεία των τελευταίων μηνών έχασε 7 κιλά!

Μπήκες ποτέ στη διαδικασία να κάνεις δίαιτα;
Ναι, έχει γίνει αυτό αλλά γενικά πάντα προσέχω. Χρειάστηκε στην εφηβεία μου να κάνω αρκετά αυστηρή δίαιτα. Μετά απλά έκανα μόνη μου και μια χαρά τα κατάφερνα.

Τι είναι δηλαδή αυτό που κάνεις για να προσέχεις τη διατροφή σου;
Πίνω πολύ νερό, δεν τρώω γλυκά, δεν τρώω ψωμί, δεν πίνω αναψυκτικά! Τηγανητά, δεν τρώω το βράδυ. Γλυκό μπορεί να φάω μια φορά στις 10 μέρες. Εγώ κάπως έτσι τα έχασα τα πρώτα μου κιλά τώρα που έχω αδυνατίσει. Έχω χάσει 7 κιλά, από τότε που άρχισε το Just the 2 Of Us και μέχρι πριν ένα μήνα, χωρίς να πάω σε διαιτολόγο.

Μήπως όμως είσαι πολύ αυστηρή με τα πράγματα που τρως;
Δεν τρώω μόνο κρέας με λαχανικά. Τρώω κανονικά. Θα φάω το κρέας μου με ρύζι. Πατάτες δεν πολυτρώω, αλλά όλα τα άλλα τα τρώω. Μαγειρεμένα κανονικά, στην κατσαρόλα! Κοκκινιστά και τέτοια τρώω. Τα τηγανητά αποφεύγω.

Δηλαδή δεν υπάρχει κάτι στο οποίο να μην μπορείς να αντισταθείς; Η σοκολάτα ας πούμε…
Εγώ δεν είμαι της σοκολάτας, είμαι της κρέμας. Εντάξει… πολλές φορές θα ήθελα να είχα ένα μιλφέιγ να το τσακίσω… Αλλά το τρώω όταν πρέπει και το ευχαριστιέμαι πιο πολύ.

Με την γυμναστική ασχολείσαι;

Α, πα, πα! Βαριέμαι. Παλιά έκανα λίγο και είχε φτιάξει το σώμα μου. Αλλά βαριέμαι πολύ. Λίγο διάδρομο… και αν. Έκανα τα πάντα, αερόμπικ, όργανα… για 5-6 μήνες μια, δυο φορές και μετά βαρέθηκα.

Δεν έχεις κάποια φίλη να σε παρακινήσει να πηγαίνετε παρέα;
Μα, με φίλη πήγαινα! Μετά έχασα τη φίλη, δεν ερχόταν, οπότε δεν πήγαινα κι εγώ

Ασχολείσαι με τη μαγειρική;
Πολύ. Πάρα πολύ! Μαγειρεύω.

Ποια θα έλεγες πως είναι η σπεσιαλιτέ σου;
Γενικά, μαγειρεύω πάρα πολλά φαγητά. Μου αρέσουν τα πάντα. Φτιάχνω πολύ ωραία φαγητά στη γάστρα, ωραίες πίτες, τάρτες, σούπες. Όλα καλά τα κάνω μπορώ να πω. Είμαι κανονική μαγείρισσα, με μεγάλη συλλογή συνταγών. Δεν χωράμε πια εμείς στο σπίτι από τα βιβλία των συνταγών.

Ποια επώνυμη, Ελληνίδα ή ξένη, θαυμάζεις για το σώμα της;
Ελληνίδα. Θαυμάζω το σώμα της Ελένης Πετρουλάκη. Γιατί ενώ είναι πολύ γυμνασμένη είναι ταυτόχρονα και σέξι. Εμένα το πολύ γυμνασμένο, όταν είναι πολύ γραμμωμένο δεν μου αρέσει. Η Ελένη Πετρουλάκη όμως είναι και σέξι, για αυτό μου αρέσει.

Έχεις κάποιο μυστικό που θα ήθελες να μοιραστείς με τις αναγνώστριες του TLIFE;

Το σημαντικό είναι το πολύ νερό και να μην τρώμε το βράδυ. Δηλαδή, να τρως ένα γιαούρτι με κανένα φρούτο. Γιαούρτι… Όχι φαγητό.

And More