COAXMED CRF: Η μέθοδος που θα σε απαλλάξει από την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος!

Αισθάνεισαι κάποιες φορές τα όπλα σου να μην αρκούν στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας; Νιώθεις πως όση γυμναστική και να κάνεις η λεγόμενη “όψη” πορτοκαλιού παραμένει για πάντα εκεί! Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα, αλλά και το τοπικό πάχος με τη βοήθεια της επιστήμης. Το COAXMED CRF είναι η “ακτίνα” που θα διαπεράσει όλο σου το σώμα και θα το κάνει πιο λαμπερό, σφιχτό και σέξι από ποτέ.

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου μας δίνει τις λεπτομέρειες…

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ
Η COAXMED CRF είναι μια μέθοδος, μη επεμβατική, η οποία εκπέμπει πολύ ισχυρή ραδιοσυχνότητα και υπερήχους χαμηλής συχνότητας με τις οποίες θα λιώσεις τα ενοχλητικά “μπιλάκια” της κυτταρίτιδας και θα επαναφέρεις τη λεία επιδερμίδα στους γλουτούς, αλλά και ολόκληρο το σώμα. Στην ουσία το όνομα της θεραπείας είναι και το όνομα του σύγχρονου μηχανήματος που θα εφαρμόσει ο αισθητικός, πλαστικός χειρουργός στα σημεία όπου υπάρχει πρόβλημα για να αντιμετωπιστεί η κυτταρίτιδα.

“Με τη δράση της συσκευής έχουμε ένα ισχυρό θερμικό αποτέλεσμα στους βαθύτερους ιστούς και κυρίως στον λιπώδη ιστό ενώ ταυτόχρονα με τον υπέρηχο (CAVITATION) δημιουργείται εντός των λιποκυττάρων το φαινόμενο της σπηλαίωσης (μικρές κυψελίδες εντός των λιποκυττάρων) με αποτέλεσμα την οριστική καταστροφή τους” εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου.

ΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΚΑΨΕ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ
Το μηχάνημα αυτό έχει διαφορετικές κεφαλές εργασίας, κάθε μία για άλλο σημείο τους σώματος. Συγκεκριμένα δύο είναι για το σώμα και μία για το πρόσωπο. “Η πρωτοποριακή δράση του COAXMED CRF έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μια σειρά από δύσκολα αισθητικά προβλήματα και κυρίως στην κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος αλλά βέβαια και στην χαλάρωση της επιδερμίδας” επισημαίνει ο κ. Αθανασίου. Έτσι εκτός από την κυτταρίτιδα, ο ειδικός μπορεί να εντοπίσει το τοπικό λίπος και να το διαλύσει, φροντίζοντας παράλληλα για τη σύσφιξη της επιδερμίδας.

Με την κεφαλή για το πρόσωπο μπορείς να δεις μοναδικό αποτέλεσμα lifting χωρίς νυστέρι με σύσφιξη και τόνωση της επιδερμίδας του προσώπου. “Οι υψηλού επιπέδου αισθητικές και κοσμητολογικές εφαρμογές που έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε με το COAXMED CRF, στο Athens Beverly Hills Plastic Surgery, το κατατάσσουν σε ένα από τα ισχυρότερα θεραπευτικά πολυμηχανήματα στον κόσμο” αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου.

ΠΟΣΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ;
Μην σε ανησυχεί η θεραπεία. Δεν χρειάζεται καν νάρκωση αφού είναι μη επεμβατική και διαρκεί μόλις 1 ώρα. Αμέσως μετά τη θεραπεία θα μπορέσεις να επιστρέψεις στις ασχολίες σου χωρίς κανένα πρόβλημα και κυρίως χωρίς κανείς από το περιβάλλον σου να καταλάβει πως μόλις βγήκες από το ιατρείου του πλαστικού χειρουργού.

Ο πλαστικός χειρουργός Αθανάσιος Αθανασίου προτείνει για τα καλύτερα αποτελέσματα 8-12 συνεδρίες συνολικά. Σε διάστημα 3 μηνών, κάνοντας μια συνεδρία την εβδομάδα θα δεις θεαματικά αποτελέσματα στο τοπικό πάχος, την κυτταρίτιδα και το πρόσωπο. “Αποτελέσματα και διάρκεια αποτελεσμάτων βλέπει κανείς από την δεύτερη συνεδρία και το αποτέλεσμα είναι οριστικό” εξηγεί ο κ. Αθανασίου.
Το κόστος κατά προσέγγιση ανέρχεται από 150 ευρώ τουλάχιστον ανά θεραπεία.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον
Πλαστικό χειρουργό Αθανάσιο Αθανασίου και
το Athens Beverly Hills Plastic Surgery
τηλ. επικοινωνίας: 210-7230502

Read More

And More