Τα fitness μυστικά της Emma Roberts: Pilates, μπαλέτο, τραμπολίνο, μπρόκολα… και pizza

Η Emma, ως γόνος της γνωστής και ταλαντούχας οικογενείας Roberts, δεν θα μπορούσε παρά να ακολουθήσει τα χνάρια του μπαμπά της, Eric, και της θείας της, Julia, και να γίνει ηθοποιός. Η 24χρονη Emma είναι γνωστή από τον ρόλο της στην σειρά American Horror Story και έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές σε ολόκληρο τον κόσμο. Γιατί πέρα από καλή ηθοποιός, έχει και μια πολύ εντυπωσιακή εμφάνιση. Έχει στιλ και η σιλουέτα της είναι πάντα άψογη. Επειδή και εμείς αναρωτηθήκαμε πώς καταφέρνει και είναι τόσο αδύνατη, ψάξαμε και μάθαμε τα fitness μυστικά της. Και στα έχουμε όλα εδώ!


Pilates για ευλυγισία και λιγότερο stress

Γενικά η Emma είναι ένα κορίτσι που προσέχει πολύ και ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Αγαπάει τη γυμναστική τόσο που ακόμα και το φορτωμένο πρόγραμμά της δεν την εμποδίζει στο να γυμνάζεται 4 φορές την εβδομάδα! Η αγαπημένη της άσκηση είναι οι Pilates γιατί όπως έχει δηλώσει και η ίδια: ”Όταν κάνω το πρωί Pilates, νιώθω αμέσως καλύτερα. Επίσης με βοηθούν να διώξω το stress και τον πόνο που νιώθω μερικές φορές στο λαιμό και στην πλάτη μου. Επίσης με βοηθούν στην ευλυγισία.”

Ballet dancer
Επίσης αγαπάει το μπαλέτο και το SoulCycle. Προσπαθεί μέσα στην εβδομάδα να κάνει όσες περισσότερες ασκήσεις μπορεί και από τα δύο, συνήθως από 1 ώρα στο καθένα. Σύμφωνα με την νεαρή star, όταν τρέφεσαι σωστά και ασκείσαι, έχεις μεγάλα αποτελέσματα και στο σώμα αλλά και στα μαλλιά και στην επιδερμίδα. ”Είναι απολαυστικό το να βλέπεις πόσο μπορείς να βελτιώσεις την εμφάνισή σου με ένα υγιεινό τρόπο ζωής” λέει η ίδια.

Free time με ποδήλατο και τραμπολίνο!
Και τι αρέσει στην Emma να κάνει όταν έχει ελεύθερο χρόνο; Μα φυσικά βόλτες με το ποδήλατό της και παιχνίδια σε τραμπολίνο. Γιατί έτσι, όπως λέει, μπορεί να διασκεδάζει γυμνάζοντας το σώμα της. Τέλος, θεωρεί πολύ σημαντικές τις ασκήσεις για τους κοιλιακούς της και για αυτό κάνει όποτε μπορεί καθίσματα που συσφίγγουν τους γλουτούς της αλλά και την κοιλιά της.

Η οικογένεια της Emma είναι ιδιαίτερα ενημερωμένη σε θέματα υγιεινής διατροφής. Η ίδια έχει αναφέρει πως οι γονείς της ήταν αυτοί που την δίδαξαν τους βασικούς κανόνες της σωστής διατροφής και ότι από το σπίτι ποτέ δεν έλειπαν τα λαχανικά, τα φρούτα και τα βιολογικά προϊόντα.


Η πράσινη διατροφή της Emma

Η διάσημη star επιλέγει τα βιολογικά προϊόντα επειδή είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και φυτικές ίνες. Και όλα αυτά ξέρεις πού τη βοηθούν… Στο να διατηρεί αυτή τη sexy και σφριγηλή μέση, η οποία πραγματικά δεν έχει ίχνος από λίπος πάνω της! Προτιμά τα σκουρόχρωμα λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το kale και τη ρόκα και προσπαθεί να τρώει όσο περισσότερα φρούτα μπορεί.

Juice lover!
Φυσικά και πίνει άφθονο νερό! Θέλει να νιώθει πάντα ενυδατωμένη, να νιώθει πιο δυνατή και ενεργή και να μην πεινάει. Γιατί μην ξεχνάς ότι το νερό ενισχύει το μεταβολισμό και βοηθά να νιώθεις πιο φουσκωμένη και να μην πεινάς. Επίσης έχει μανία με τους χυμούς. Πίνει συνέχεια ακόμα και μετά τα γυμναστική. ”Λατρεύω τους χυμούς, όχι μόνο από φρέσκα φρούτα αλλά και από λαχανικά” έχει δηλώσει η ίδια.


Ιστορία μου, αμαρτία μου… Pizza, πάθος μου μεγάλο!

Σε τι δεν μπορεί να πει όχι; Στην pizza φίλη μου! Ποια γυναίκα άλλωστε μπορεί να αντισταθεί σε ένα λαχταριστό ζεστό κομμάτι pizza;;; Και η Emma λοιπόν μας λέει ότι θα μπορούσε να τρώει κάθε μέρα pizza, αλλά επειδή ξέρει ότι δεν κάνει καλό στο σώμα της, τρώει μια στο τόσο. Και κλασικά, όπως κάθε γυναίκα, είναι εξαρτημένη από τη σοκολάτα. ”Αγαπώ τα γλυκά και ειδικά οτιδήποτε είναι σοκολατένιο. Προσπαθώ να μην τρώω πολύ αλλά μερικές φορές είναι δύσκολο όταν υπάρχουν τόσοι πειρασμοί γύρω σου”… Αχ πόσο σε νιώθω Emma μου…

Η Emma λοιπόν έχει βρει τον τρόπο για να διατηρεί αυτό το υπέροχο αδύνατο σώμα χωρίς να καταπιέζει τον εαυτό της και να απαρνείται τα αγαπημένα της φαγητά. Το μυστικό βρίσκεται στο μέτρο και την συχνότητα, και φυσικά στη συστηματική άσκηση. Τώρα που έμαθες το μυστικό, μήπως να το ακολουθούσες και εσύ;

And More