Emma Stone: Τι γυμναστική κάνει; Ποια διατροφή ακολουθεί και έχει αυτό το αδύνατο σώμα;

Ο Woody Allen φαίνεται πως βρήκε τη νέα μούσα του στο πρόσωπο της Emma Stone. Η ηθοποιός με τα μεγάλα εκφραστικά γαλανά μάτια και τα κόκκινα μαλλιά, πρωταγωνιστεί φέτος στη νέα ταινία του διάσημου σκηνοθέτη “Παράλογος Άνθρωπος” και έχει κάνει τους πάντες να συζητούν για το ταλέντο και την σπάνια ομορφιά της. Η Emma τα τελευταία χρόνια, έχει αδυνατίσει πολύ και έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα σφριγηλό και γυμνασμένο σώμα. Τι γυμναστική κάνει και τι διατροφή ακολουθεί για να μένει σε φόρμα; Μάθε εδώ όλα τα μυστικά της!

Τι γυμναστική κάνει
Απολαμβάνει περισσότερο τη γυμναστική στη φύση αλλά και τις πιο extreme δραστηριότητες, όπως αναρρίχηση, γιατί όπως λέει αυξάνει την αντοχή και τη δύναμή της. Η αναρρίχηση βοηθάει επίσης στην απώλεια βάρους και στην ενδυνάμωση μυών. Adventurous η κυρία Stone… Εσύ θα το δοκίμαζες;


Το μόνο που δεν βαριέται είναι… η pilates!

Τι άλλο κάνει; Pilates, γιατί τη βοηθά να έχει ίσιο κορμό και ευελιξία καθώς επίσης και μια επίπεδη κοιλιά. Επίσης τη βοηθά στους πόνους της μέσης, κάτι που αντιμετωπίζει η νεαρή ηθοποιός λόγω των πολύωρων γυρισμάτων. “Η pilates με κάνει πραγματικά χαρούμενη. Είναι ίσως το μοναδικό πράγμα που απολαμβάνω και δεν βαριέμαι” έχει δηλώσει σε συνέντευξή της. Επίσης μια φορά τη βδομάδα, πηγαίνει για κολύμπι γιατί έτσι διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και νεανική. Είναι και μία από τις καλύτερες ασκήσεις για μακριά γυμνασμένα χέρια και πόδια, όπως έχει και η Emma άλλωστε.

Περπάτημα: το μυστικό είναι απλό

Τέλος, περπατάει πολύ -ακόμα κι όταν πρόκειται να πάει σε κάποια δουλειά. Προτιμά να πάει με τα ποδαράκια της παρά να χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητο και οπωσδήποτε περπατά 30 λεπτά κάθε φορά. Ο ιδανικός τρόπος για να τονώσεις την κυκλοφορία του αίματος και να γεμίσεις με οξυγόνο και φρέσκο αέρα. “Είναι σημαντικό για την υγεία μου και προσπαθώ όσο και όποτε μπορώ να γυμνάζομαι” λέει η όμορφη σταρ.

Μακριά από τις δίαιτες!
Είναι γεγονός πως η Emma Stone έχει χάσει αρκετά κιλά από τότε που τη γνωρίσαμε. Δεν είναι αποτέλεσμα όμως μιας εξαντλητικής δίαιτας καθώς όπως έχει αναφέρει, μισεί τις χολυγουντιανές δίαιτες που απαγορεύουν τα πάντα και εξουθενώνουν το σώμα και το μυαλό. “Οι δίαιτες του Χόλυγουντ σε προτρέπουν να φας λίγες πιρουνιές κοτόπουλο μαζί με λίγα φασόλια και να γυμνάζεσαι 2 ώρες κάθε ημέρα. Όχι! Αυτό δεν μου ταιριάζει καθόλου” λέει η Emma.

Για αυτό λοιπόν και ακολουθεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής που της επιτρέπει μια στο τόσο να τρώει τα αγαπημένα της cupcakes. Εδώ σου έχουμε και περισσότερες λεπτομέρειες για το τι περιλαμβάνει ενδεικτικά η μέρα της.

Η διατροφή που ακολουθεί
-Πρωινό: 1 μεγάλο μπολ με βρώμη και άπαχο γάλα, με μια κουταλιά μέλι, φράουλες, αμύγδαλα και καρύδια. Αυτό το θρεπτικό πρωινό συνδυάζει πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και φυτικές ίνες που κρατούν τον οργανισμό πλήρη για περισσότερη ώρα.

-Σνακ:
Φυσικό χυμό (κατά προτίμηση πορτοκάλι) και σπιτική λεμονάδα, τα οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία ενώ προστατεύουν την καρδιά, το δέρμα και κρατούν υγιή τα νεφρά.

-Μεσημεριανό:
Ψητό κοτόπουλο ή γαλοπούλα με ένα μεγάλο μπολ από φασόλια και πολλά λαχανικά όπως καρότο, μπρόκολο, πατάτες, μαρούλι, κόλιανδρο και μαύρο πιπέρι. Πρωτεϊνικό το κυρίως γεύμα της!

-Απογευματινό:
Smoothie με μπανάνα, κάσιους και αμύγδαλα.

-Βραδινό:
Ψητό σολομό με πράσινα λαχανικά και ένα κομμάτι μηλόπιτα.

Λατρεύει τα cupcakes!
Ναι δηλώνει γλυκατζού και δεν μπορεί να στερήσει από τον εαυτό της ένα κομμάτι λαχταριστού cupcake. “Μια φορά ζεις! Φάε το cupcake σου χωρίς να το σκέφτεσαι!” λέει η Emma σε όσες από εμάς νιώθουμε τύψεις που υποκύπτουμε στις γλυκές αμαρτίες.

Όπως κατάλαβες η Emma κάνει απλά πράγματα για να μένει αδύνατη. Προσέχει τη διατροφή της, απολαμβάνει το γλυκάκι της με μέτρο και προσπαθεί να περιλαμβάνει στην καθημερινότητά της την φυσική δραστηριότητα.

And More