Η Ελένη Φουρέιρα αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της στις αναγνώστριες του TLIFE

Μια καλλιτέχνις που εμφανίστηκε στα εγχώρια δρώμενα και τάραξε γρήγορα τα νερά της ποπ σκηνής με τις προδιαγραφές της. Ύφος, στιλ, φωνή, κίνηση, σώμα. Δυναμική, σέξι και με ποιότητες διεθνών προδιαγραφών. Η Ελένη Φουρέιρα ήρθε και όπως όλα δείχνουν θα μείνει για πολύ… γιατί μας αρέσει!

Ήταν σχεδόν αυτονόητο. Ανακηρύχθηκε η πιο σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια της χρονιάς στα φετινά Mad Video Music Awards. Που φυσικά την απολαύσαμε στη σκηνή και για άλλη μια φορά τα σχόλια για τις ιδανικές αναλογίες πήραν φωτιά…

Τι κάνει; Τι τρώει; Τι μπορεί να περιλαμβάνει ένα ημερήσιο μενού της; Γυμνάζεται; Το TLIFE μίλησε με την Ελένη και έμαθε όλα τα fitness μυστικά της…

Χρειάστηκε ποτέ να ακολουθήσεις συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής για να χάσεις κιλά;
H αλήθεια είναι ότι δεν χρειάστηκε ποτέ να ακολουθήσω κάποιο σκληρό πρόγραμμα διατροφής απλά κάποια στιγμή που ήθελα να χάσω 3-4 κιλά, διόρθωσα κάποιες κακές συνήθειες στη διατροφή μου.

Αισθάνεσαι πως μια όμορφη και σέξι εμφάνιση απαιτεί και θυσίες σε ό, τι αφορά στη διατροφή;
Όχι! Δεν απαιτεί θυσίες, απλά απαιτεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και διατροφής.

Έχεις νιώσει ποτέ να στερείσαι προκειμένου να διατηρείσαι σε φόρμα;

Όχι, γιατί έχω καταλάβει ποιες είναι οι σωστές τροφές για την υγεία μου και έχω αποβάλει από τη διατροφή μου τις βλαβερές και κακές συνήθειες.

Υπάρχει κάποιο φαγητό ή γλυκό παρόλα αυτά, στο οποίο δεν μπορείς να αντισταθείς;
Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα τα γλυκά. Δεν μπορώ όμως να αντισταθώ σε μια υπέροχη μακαρονάδα.

Ασχολείσαι με τη γυμναστική;
Ναι, ειδικά τον τελευταίο καιρό κάνω στίβο και πολλή αερόβια γυμναστική.

Ποιο είναι το πρόγραμμα γυμναστικής σου μέσα στην εβδομάδα;
Κάνω 3 φορές την εβδομάδα στίβο και άλλες 3 γυμναστική. Η γυμναστική μου είναι 20 λεπτά τρέξιμο και 4 σετ των 15 επαναλήψεων κοιλιακούς, ραχιαίους και καθίσματα.

Υπάρχει κάποιο μυστικό διατροφής ή γυμναστικής που θα ήθελες να αποκαλύψεις στις αναγνώστριες του TLIFE που θέλουν και αυτές να αποκτήσουν σέξι κορμί;
Εγώ θα πρότεινα το τρέξιμο. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη γυμναστική για τη γυναίκα η οποία γυμνάζεται και φυσικά και αποκτά πολύ καλή φυσική κατάσταση και αντοχή.

Με την μαγειρική ασχολείσαι; Ποια θα έλεγες πως είναι η σπεσιαλιτέ σου;
Όχι, ιδιαίτερα γιατί δεν έχω χρόνο αλλά μου αρέσει πολύ. Θεωρώ σπεσιαλιτέ μου τα μακαρόνια με κιμά. Όσοι έχουν φάει λένε τα καλύτερα (γέλια).

Τι σημαίνει για την Ελένη ένα βραβείο από τα Mad ως η πιο σέξι Ελληνίδα τραγουδίστρια της χρονιάς;
Πολύ σημαντικό και πολύ κολακευτικό για μένα, αλλά και για κάθε γυναίκα θα έλεγα. Με χαροποιεί ιδιαίτερα και με κάνει να είμαι πιο απαιτητική με τον εαυτό μου και την εμφάνισή μου.

Ποια επώνυμη ξεχωρίζεις για το καλοβαλμένο και όμορφο σώμα της;
Δόξα τω Θεώ, όλες οι Ελληνίδες στη Show Biz έχουν γυμνασμένα και ωραία σώματα. Το σώμα που έχω ξεχωρίσει είναι από το εξωτερικό, της Ναόμι Κάμπελ! Πιστεύω έχει γεννηθεί με τις τέλειες αναλογίες.
Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους
Συνέντευξη στο Λευτέρη Σαββίδη

Bίκυ Κουλιανού Μονικα Μπελούτσι Μαρία Αντιμισάρη

Shakira Παναγιώτα Βλαντή Μαρία Ηλιάκη

And More