Hypno diet: Για να χάσεις τα κιλά που σε εκνευρίζουν δεν έχεις παρά να… κοιμηθείς!

Στη διάρκεια της ημέρας βρίσκεις λίγο χρόνο και παίρνεις έναν εικοσάλεπτο “υπνάκο“. Το βάζεις στο πρόγραμμα. Κάθε μέρα εξοικονομείς ένα μισαωράκι σχεδόν και χαλαρώνεις… Μετά από αυτό, όπως υποστηρίζει η Hypno Diet, θα αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου!

Η Hypno Diet υπόσχεται να σε μυήσει στην καλή διατροφή, να σε κάνει να αναζητάς σαν εθισμένη τη γυμναστική και να διώξεις κάθε κακή συνήθεια. Κι όλα αυτά απλά με τη βοήθεια ενός βιβλίου, ενός CD κι ενός χαλαρωτικού “υπνάκου”!

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η HYPNO DIET
Ένα βιβλίο και ένα CD. Εκεί μέσα κρύβεται το μυστικό της Hypno Diet. Θα σε βοηθήσουν να μάθεις τεχνικές για να βυθίζεσαι σε βαθύ ύπνο. Στόχος είναι να φτάσεις στο υποσυνείδητο και να “φυτέψεις” εκεί τις σωστές συμπεριφορές που θα σε κάνουν να αδυνατίσεις. Με λίγα λόγια, “κοιμάσαι” και η τύχη σου δουλεύει…

Δημιουργός της είναι η ψυχοθεραπεύτρια – υπνοθεραπεύτρια Susan Hepburn, η οποία ειδικεύεται σε ζητήματα απώλειας βάρους εδώ και 20 χρόνια. Η Susan ανέπτυξε την μέθοδο αυτή και την εφαρμόζει σε χιλιάδες πελάτες της σε Ευρώπη και Αμερική. Μπορεί να έχει το συνοδευτικό diet στο όνομά της, όμως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση για δίαιτα. Ούτε φυσικά για ένα θαύμα που θα σε “θεραπεύσει” ως δια μαγείας.

Η μέθοδος δεν περιλαμβάνει ούτε στέρηση, ούτε ενοχές! Σου επιτρέπει να συμφιλιωθείς με το φαγητό και το σώμα σου μια για πάντα. Όλα τα μυστικά του βρίσκονται στο βιβλίο και το CD που θα σε μάθει να αποκτήσει νέες, υγιείς συνήθειες γύρω από την άσκηση και τη διατροφή.

Τα βήματα της Hypno Diet

– Πρώτα αφαίρεσε από το υποσυνείδητό σου όλες τις συναισθηματικές “εξάρσεις” που σε κάνουν να το ρίξεις στο φαγητό, όταν στην πραγματικότητα δεν πεινάς.

– Total Recall: Το επόμενο βήμα είναι να επαναπρογραμματίσεις το μυαλό σου, “εγκαθιστώντας” υγιείς και θετικές συμπεριφορές στη διατροφή και τη γυμναστική. Τι πρέπει να κάνεις; Να βρεις 20 λεπτά κάθε μέρα, ώστε να κάνεις υπνωτισμό και να καταφέρεις να χαλαρώσεις σε μυαλό και σώμα. Κατά τη διάρκεια του υπνωτισμού, μπαίνεις στο REM ύπνο (το κομμάτι εκείνο του ύπνου όπου παρουσιάζονται τα όνειρα) και αναγνωρίζεις όλες σου τις αδυναμίες. Αυτές είναι που πρέπει να αντικαταστήσεις με άλλες πιο σωστές συνήθειες.

– Βάλε “μυαλό” στη διατροφή: Το τρίτο και πολύ σημαντικό στάδιο, το οποίο και σου μαθαίνει η μέθοδος είναι να απολαμβάνεις συνειδητά το φαγητό σου. Να γεύεσαι πραγματικά το κάθε πιάτο και ό,τι παίρνεις από αυτό. Όταν έχεις επικεντρώσει την προσοχή σου σε αυτό που τρως, θα επιλέγεις πιο υγιεινές τροφές. Θα διαλέγεις εκείνα τα τρόφιμα που σου αρέσουν, όμως με μέτρο.

Smart Tips για να πιάσει τόπο η προσπάθεια
Η Susan Hepburn σου δίνει έξυπνες συμβουλές με τις οποίες θα φτάσεις πιο εύκολα και ανώδυνα στο επιθυμητό αποτέλεσμα:

Κράτησε διατροφικό ημερολόγιο. Μαζί με τις συνεδρίας υπνωτισμού θα μπορέσεις καταγράφοντας τις καθημερινές σου διατροφικές συνήθειες, να εντοπίσεις τις αδυναμίες και τα συναισθήματα εκείνα που “ενεργοποιούν” την συναισθηματική υπερφαγία σου. Μάθε περισσότερα με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Βάλε τη ζυγαριά στην άκρη: Η ψυχoθεραπεύτρια συστείνει να αποφύγεις την αγχωτική αναμέτρηση με τη ζυγαριά. Μια διαδικασία που σαφώς είναι αγχωτική και επίπονη. Θα καταλάβεις πως η προσπάθειά σου έχει αποτέλεσμα στα ρούχα σου.

Ηχορύπανση: Ωραία όλα αυτά, σκέφτεσαι! Που θα βρεις όμως 20 λεπτα ησυχίας; Καλό είναι να ψάξεις για την ώρα εκείνη της ημέρας που θα είσαι σίγουρη πως δεν θα σε ενοχλήσουν. Βάλε το Do Not Disturb έξω από το δωμάτιο… και χαλάρωσε. Φυσικά και θα υπάρχουν φωνές και φασαρία από τα γύρω δωμάτια. Πρόκειτα όμως για καθημερινούς ήχους, του οποίους αναγνωρίζεις και δεν πρόκεται να σε παρενοχλήσουν.

CELEBRITY ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

H διαδικασία της ύπνωσης για να χάσεις κιλά, όπως αντιλαμβάνεσαι δεν θα μπορούσε να μην τραβήξει το ενδιαφέρον των διαφόρων celebrites.

Η Lily Allen δηλώνει πανευτυχής, που μετά από τις συνεδρίες με τη βοήθεια του βιβλίου, έχει βρει τον καλό της εαυτό:

“Μετά τον υπνωτισμό, έχω την ακατανίκητη επιθυμία να πηγαίνω στο γυμναστήριο κάθε μέρα, αλλιώς νιώθω άσχημα. Απλά θέλω να αισθάνομαι fit και υγιής. Όλα πηγαίνουν πολύ καλά προς το παρόν – ποτέ δεν υπήρξα πιο χαρούμενη”!

Διάβασε περισσότερα για τα fitness μυστικά της Lilly Allen με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ
Αν πιστεύεις πως η ύπνωση είναι η δική σου λύση, δεν έχεις παρά να μπείς και να παραγγείλεις το εν λόγω βιβλίο και CD από το προσωπικό site της ψυχοθεραπεύτριας. Και τα δύο, μαζί με τα έξοδα αποστολής θα σου κοστίσουν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μας δίνει η ίδια η Susan Hepburn 33€.

Read More

And More