Τι κάνει η Salma Hayek όταν θέλει να αδυνατίσει; Detox για σκληρά νεύρα…

H Μεξικανή καλλονή έχει κατακτήσει το Hollywood. Και όλα τα αγόρια. Δεν μπορεί, θα έχεις ακούσει τα σχόλιά τους όταν γεμίζει την οθόνη με τις καμπύλες της…

Ποια είναι όμως τα μυστικά της διατροφής της; Η Salma Hayek δεν θέλει να κάνει δίαιτες και να στερείται. Όταν όμως χρειάζεται λαμβάνει δραστικά μέτρα.

“Πολλές φορές υποκύπτω σε τροφές πλούσιες σε θερμίδες. Η αποτοξίνωση είναι ο ιδανικός τρόπος να “μηδενίσω” και πάλι. Να κάνω επανεκκίνηση” εξηγεί η Salma Hayek

Η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΩΝ 5 ΗΜΕΡΩΝ
Η Salma εμφανίστηκε στην πρώτη μέρα του φεστιβάλ των Καννών και έκλεψε τις εντυπώσεις. Η σιλουέτα της εντυπωσιακή και η εμφάνισή της ολόφρεσκη. Τι κάνει όμως για να πατήσει με αυτοπεποίθηση το κόκκινο χαλί;
“Εδώ και 15 χρόνια ακολουθώ αποτοξίνωση με βάση τους χυμούς φρούτων” αναφέρει η 43χρονη Salma.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα detox κατά τη διάρκεια του οποίου τρέφεται αποκλειστικά και μόνο με χυμούς. To πρόγραμμα είναι κάπως τσουχτερό για την τσέπη – κοστίζει περίπου 40 ευρώ την ημέρα – αλλά σύμφωνα με τη διάσημη ηθοποιό έχει θαυματουργά αποτελέσματα.

Τι περιλαμβάνει;
Πολύ απλά όσο διάστημα ακολουθεί το detox πρόγραμμα αποκλείει τελείως από τη διατροφή της όλες τις επεξεργασμένες τροφές, τα ροφήματα με καφεΐνη (καφέ, τσάι, αναψυκτικά), το αλκοόλ, τα γαλακτοκομικά προϊόντα και το σούσι!
Η Salma παραλαμβάνει καθημερινά με delivery έξι χυμούς – όπως γάλα αμυγδάλου, καρπούζι και lime – που αν τους αθροίσεις δεν ξεπερνούν τις 1200 θερμίδες την ημέρα. Ακολουθώντας για 3 με 5 ημέρες το πρόγραμμα η Salma αποβάλει τις τοξίνες και χάνει τα 2-3 κιλά που θέλει κάθε φορά.

“Πάντα χάνω κιλά” αναφέρει η Hayek. “Επιπλέον, από το τέλος της τρίτης ημέρας αποτοξίνωσης, το δέρμα μου λάμπει. Αυτό με κάνει να σκέφτομαι όλα εκείνα τα ανθυγιεινά που βάζω στο σώμα μου κάθε φορά!” καταλήγει η Salma σε συνέντευξή της στο US Today!

Το πρόγραμμα γυμναστικής της

Η Salma Hayek λατρεύει τη yoga. Φροντίζει όμως να μην το παρακάνει όσο κάνει την αποτοξίνωση, την οποία και συνδυάζει με Light Yoga, όπως αναφέρει. Κι αν σου πέρασε από το μυαλό πως η αποτοξίνωση είναι εξοντωτική – που μεταξύ μας είναι πολύ πιθανό – η Μεξικανή star αναφέρει πως η απώλεια βάρους δεν είναι το μόνο πλεονέκτημα της μεθόδου που ακολουθεί. Εκτός από τις τοξίνες αισθάνεσαι ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια!!

Μάλιστα! Πέντε μέρες μόνο με χυμούς και είναι γεμάτη ενέργεια… Οκ, Salma… Ό, τι πεις! Και ό, τι πιεις!

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους
Mαρία Μπεκατώρου Παναγιώτα Βλαντή Αντιγόνη Δρακουλάκη

Shakira Rihanna Μαρία Ηλιάκη

And More