Ολική επαναφορά. Πώς έχασαν οι celebrities τα κιλά της εγκυμοσύνης

Πρόσφατα έγιναν μανούλες. Πώς κατάφεραν να χάσουν τα κιλά που τους άφησε η εγκυμοσύνη οι διάσημες ελληνίδες μαμάδες; Αυτά είναι τα μυστικά που τις έφεραν και πάλι σε φόρμα.

Ελένη Πετρουλάκη

Έχασε 12 κιλά με σωστή διατροφή – 5 γεύματα την ημέρα – και γυμναστική. Ακολούθησε ένα νέο πρόγραμμα γυμναστικής PACE (Programmed Aerobic Anaerobic Accomodating Exercise), το οποίο με 30 λεπτά άσκησης υπόσχεται γρήγορα απώλεια κιλών και λίπους.

“Η συμβουλή που δίνω σε όλες τις γυναίκες που έχουν γίνει μητέρες, αλλά και σε εκείνες που πρόκειται να γίνουν, είναι να ξεκινήσουν ακόμη και σήμερα άσκηση, έστω και για 10 λεπτά την ημέρα, αλλά χωρίς να παραλείψουν το επόμενο τρίμηνο, ούτε μία φορά. Αν δεν έχετε δυνατότητα να πάτε σε κάποιο γυμναστήριο, τρέξτε γύρω από το τετράγωνο, παίξτε κυνηγητό με τα παιδιά σας, κάντε ποδήλατο στο πάρκο, ανεβοκατεβείτε σκάλες. Κάνετε οτιδήποτε αρκεί να βάλετε το σώμα σας σε κίνηση” συμβουλεύει η Ελένη στις γυναίκες που θέλουν να χάσουν κιλά.


Μπέτυ Μαγγίρα

Έχασε επίσης 12 κιλά, δηλαδή όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της. “Προσπαθούσα να τρώω όσο γίνεται πιο σωστά, παρ’ όλο που όταν θηλάζεις πρέπει να τρως καλά, να μη στερείσαι τίποτα” εξηγεί η Μπέτυ. Όταν αισθάνεται πως έχει πάρει κιλά επιλέγει να τρώει μόνο ένα γιαουρτάκι με δημητριακά και φρούτα για βραδινό.

Της αρέσει το περπάτημα και κάνει επίσης Pilates δύο φορές την εβδομάδα.

Πάντως σύμφωνα με την Μπέτυ η διατροφή είναι που παίζει τον σημαντικότερο ρόλο: “Εγώ δεν είχα πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί γενικά είμαι τυχερή, έχω καλό σκαρί. Δεν ήμουν ποτέ πολύ παχιά. Οι γυναίκες που μπορεί να έχουν πάρει πολλά κιλά στην εγκυμοσύνη θα πρέπει να προσέξουν τη διατροφή τους, αν μπορούν να τρέχουν δυο φορές την εβδομάδα και γενικά να αποφύγουν το βραδινo ή να τρώνε κάτι ελαφρύ το βράδυ!”


Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ δεν ήταν από τις τυχερές. Μετά τη γέννηση του γίου της έπρεπε να χάσει 35 ολόκληρα κιλά. “Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου πήρα περίπου 35 κιλά και κατάφερα να τα χάσω αργά και σταθερά μέσα σε δύο χρόνια” εξηγεί η Σίσσυ. Μαζί της στη προσπάθεια της είχε την βιoπαθολόγο Μαρία Ψωμά.

Όσο για γυμναστική; Η Σίσσυ έχει τον δύο ετών γιο της πίσω από τον οποίο τρέχει όλη την ημέρα. Η συμβουλή της στις γυναίκες που θέλουν να χάσουν τα κιλά της εγκυμοσύνης: “Να μην αγχώνονται και να μη ζορίζουν το σώμα τους με άσκοπες και επώδυνες δίαιτες. Το σώμα μας μάς χάρισε ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Το παιδί μας”!

Κέλλυ Κελεκίδου

Η γέννηση του γιού της Κέλλυς Κελεκίδου και του Νίκου Κουρκούλη, εκτός από ευτυχία, έφερε στην Κέλυ και 26 ολόκληρα κιλά. Η ίδια δηλώνει πως δεν έκανε κάτι ιδιαίτερο για να τα χάσει.

Πρόσεξε λίγο τη διατροφή της, ενώ όπως η ίδια πιστεύει στην προσπάθεια της να χάσει κιλά τη βοήθησε πολύ ο θηλασμός. “Προτρέπω όλες τις γυναίκες να θηλάζουν” αναφέρει η ίδια. Όσο για τη γυμναστική αρκούσαν οι περίπατοι στο πάρκο με το γιό της. “Περπατούσαμε, κάναμε βόλτες. Πιο καλή γυμναστική από το να ασχολείσαι με το παιδί σου δεν υπάρχει”.

Πηγή Stars Diet!

Ένα καινούριο περιοδικό που θα βρίσκεις στα περίπτερα και θα σε ενημερώνει για τις διατροφικές συνήθειες των celebrities, αλλά και για όλα όσα σε απασχολούν …για τα κιλά σου και τις διατροφικές σου συνήθειες!

Read More

And More