Η μόδα φέτος …μακραίνει τη φούστα σου!

Ποιο είναι το μήκος της σεζόν;

Κοινός παρανομαστής σε όλα τα fashion shows είναι το μήκος σε φορέματα και φούστες που φλερτάρει με το γόνατο! Το midi είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα βασικά στοιχεία στην ταυτότητα των φετινών τάσεων. Λίγο πάνω από το γόνατο, λίγο κάτω από το γόνατο, ακριβώς στο γόνατο.

Αν το μίνι είναι ο ορισμός του σαφέστατου σέξι, το μίντι είναι η κλασική, φινετσάτη, κομψή εκδοχή του με την αυστηρότητα να υπονοεί έναν διαφορετικού τύπου ερωτισμό.

Ο οίκος Fendi προτείνει το midi μήκος σε ένα total black look! Οι οίκοι Dries Van Noten και Louis Vuitton μας επαναφέρουν στη δεκαετία ου ’50 me midi φορέματα σε γραμμή Α.

Ο οίκος Chloe δημιουργεί μια midi φούστα από δέρμα. Ο Μarc Jacobs και ο οίκος Celine δίνουν pencil γραμμή στο midi μήκος. Η Nina Ricci ανασχεδιάζει το κλασικό ταγιέρ με γνώμονα το σέξι.

Και φυσικά οι σταρ ήταν αδύνατον να μείνουν αδιάφορες…
Η Dita Von Teese ακολουθεί την τάση με Louis Vuitton. Η Jennifer Lopez και η Victoria Beckham εφαρμόζουν το trend σε μια κοινή εμφάνιση τύπου ying yang. Η Eva Mendes στο Λος Άντζελες εμφανίζεται με ασύμμετρο midi φόρεμα από τη Lela Rose. H Δέποινα Βανδή σε μια κλασική εκδοχη του look μαύρο midi φόρεμα και κόκκινα ψηλοτάκουνα με DSquared2.

STYLING TIPS…
– Φόρεσέ το όλες τις ώρες της ημέρας! Είναι μια πολύ κομψή λύση για κάθε βραδινή εμφάνιση αλλά ταιριάζει και στο look του γραφείου. Διακριτικό, σοβαρό και συνάμα… σέξι!
– Στην pencil εκδοχή του είναι εξαιρετικά κολακευτικό για το σώμα! Επιμηκύνει τα πόδια και δίνει την εικόνα του καλλίγραμμου!
-Η πιο σέξι εκδοχή του συναντάται σε γυναίκες με καμπύλες και στενή γραμμή.
-Είναι μια πολύ αποδοτική επένδυση καθώς οι κλασικές του προδιαγραφές το καθιστούν στιλάτο κάθε σεζόν.
-Μπορείς να το τολμήσεις σε δύο εκδοχές! Τόσο σε γραμμή Α, κάτι που παραπέμπει στη δεκαετία του 50 αλλά και σε στενή γραμμή που είναι μια διαχρονική επιλογή.
-Τα bold prints είναι In. Τόλμησέ το σε φλοράλ όπως το έχουν προτείνει οι Dries Van Noten και Louis Vuitton. Εάν όμως δεν είσαι τόσο θαρραλέα δοκίμασε τη μονοχρωμία, κατά προτίμηση σε καμηλό.
– Φέτος οι φούστες φοριούνται με πουκάμισο! Είναι πολύ chic! Ολοκλήρωσε το Look με μια ζώνη στη μέση.
– Όταν φοράς midi μήκος προτίμησέ το με ψηλά τακούνια! Τα φλατ περιέχουν ρίσκο.



Read More

And More