Ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας! Το TLIFE ήταν εκεί!

Στις οκτώ παρά δέκα ξεκίνησε ο γάμος του Νικόλαου και της Τατιάνας στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες. Υψηλοί προσκεκλημένοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό βρέθηκαν στο ιερό μυστήριο και ευχήθηκαν στο λαμπερό ζευγάρι. Το TLIFE βρίσκεται στο πανέμορφο νησί των Σπετσών για να σου μεταδώσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου, το ιερό μυστήριο και τη γαμήλια δεξίωση.

Από το πρωί, η Τατιάνα Μπλάτνικ βρίσκεται στη σουίτα του ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο” και ετοιμάζεται για την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της. Οι ομάδα των make-up artists, οι κομμωτές και οι στυλίστες βρίσκονται από το πρωί εκεί και ετοιμάζουν την λαμπερή νύφη. Να σημειώσουμε πως το νυφικό που θα φορέσει η Τατιάνα στο γάμο θα είναι μια δημιουργία της Diane Von Fustenberg. Χθες στο coctail party που έδωσε για τους καλεσμένους φόρεσε μια δημιουργία του J.Mendel.

ΩΡΑ 20:40 Βγήκαν από την εκκλησία, αφού ολοκληρώθηκε το μυστήριο. Οι νεόνυμφοι ήταν χαμογελαστοί και επιβιβάστηκαν στην άμαξα που τους περίμενε για να τους μεταφέρει στο κτήμα Κούτση όπου θα γίνει η δεξίωση.

ΩΡΑ 19:50 Το ζευγάρι μπήκε στην εκκλησία και ξεκίνησε το μυστήριο!

ΩΡΑ 19:45 Έφθασε η Τατιάνα Μπλάτνικ στην εκκλησία. Την συνόδευε ο πατριός της. Η νύφη έλαμπε μες στο λευκό νυφικό της! Η ουρά του νυφικού ήταν πάνω από πέντε μέτρα, καθώς τα παρανυφάκια προσπαθούσαν για λίγα λεπτά να την ισιώσουν. Τα μαλιά της είναι πιασμένα σε ένα χαμηλό σινιόν και έχει ένα λεπτό πέπλο που καλύπτουν το πίσω μέρος τους.

Η μητέρα της νύφης με ένα εντυπωσιακό πορτοκαλί φόρεμα!

ΩΡΑ 19: 38 Ξεκίνησε από το ξενοδοχείο “Ποσειδώνιο” η πομπή με τη νύφη που θα φθάσει στην εκκλησία με την άμαξα. Ααπό στιγμή σε στιγμή θα βρεθεί στην εκκλησία κοντά στον αγαπημένο της Νικόλαο!

ΩΡΑ 19:36 Έφτασε ο Νικόλαος στην εκκλησία. Ο γαμπρός κατευθύνεται με τους γονείς του και τους ιερείς προς την εκκλησία!

ΩΡΑ 19:33 Έφτασε ο Παύλος με τη Μαρί Σαντάλ και τα παιδιά τους

ΩΡΑ 19:31 Εφτασε η πρωτότοκη Αλεξία με το σύζυγό της.

ΩΡΑ 19:30 Έφτασαν τα αδέρφια του Νικόλαου, Φίλιππος και Θεοδώρα.

ΩΡΑ 19:20 Ήδη έχουν φτάσει πολλές βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης. Υπάρχει πολύ κόσμος στο χώρο!

ΩΡΑ 19:07 Έφθασε η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας με ένα λαμπερό κόκκινο φόρεμα

ΩΡΑ 19:00 Έφτασαν οι παράνυφες!

ΩΡΑ 18:40 Έφθασε η Αγάπη Βαρδινογιάννη και ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξανδρος Λυκουρέζος με την Ζωή Λάσκαρη και την κόρη τους.

ΩΡΑ 18:40 Μόλις ήρθε η χορωδεία…

ΩΡΑ 18:30 Οι πρώτοι καλεσμένοι άρχισαν να έρχονται με πούλμαν. Πριν λίγο έφθασαν και οι ιερείς που θα τελέσουν το γάμο.

ΩΡΑ 18:10 Το προάυλιο της εκκλησίας έχει αρχίσει να γεμίζει!



ΩΡΑ 17:30
Ο Νικόλαος έχει αρχίσει να ετοιμάζεται για το γάμο. ..

ΩΡΑ 15:05 Η εκκλησία του Αγίου Νικολάου στις Σπέτσες!

ΩΡΑ 15:00 Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη γυναίκα του Άννα Μαρία και την κόρη τους Αλεξία, βρέθηκαν στην εκκλησία για τις τελευταίες ετοιμασίες!

ΩΡΑ 12:30 Πολλοί από τους καλεσμένους είναι στο ξενοδοχείο και απολαμβάνουν το καφεδάκι τους.

Δες ένα απόσπασμα από τον γάμο:

Ρεπορτάζ: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More