Η Geri των Spice Girls παντρεύεται και οι γονείς του γαμπρού αρνούνται να έρθουν στον γάμο!

Η Geri Halliwell μετά από δύο αποτυχημένους αραββώνες ετοιμάζεται να ανέβει επιτέλους τα σκαλιά της εκκλησίας την ερχόμενη εβδομάδα στο πλευρό του boss της Formula 1, Christian Horner. Η εκρηκτική κοκκινομάλλα των Spice Girls όμως, θα βρεθεί στην εκκλησία χωρίς τις δύο από τις αγαπημένες της Spice Girls, την Victoria Beckham και την Mel C καθώς εκείνες έχουν άλλες υποχρεώσεις.

Οι απουσίες αυτές όμως, δεν θα είναι οι πιο “ηχηρές” της τελετής. Από τον γάμο της Geri Halliwell θα λείπουν και οι γονείς του γάμπρου, αφού δεν εγκρίνουν την σχέση του γιου τους με την τραγουδίστρια. Ο λόγος; Η σχέση αυτή ξεκίνησε λίγους μήνες αφού ο Christian Horner, άφησε την πρώην σύντροφό του μετά από 14 χρόνια σχέσης και λίγο αφού είχε φέρει στον κόσμο το παιδί τους.

Παρόλα αυτά η Geri Halliwell δεν πτοείται και ετοιμάζεται για τον γάμο της με τον εκατομμυριούχο σύντροφό της. Ο γάμος τους σύμφωνα με την Daily Mail θα έχει έντονο βρετανικό άρωμα, ενώ ιδιαίτερο ρόλο στην τελετή θα έχουν και τα δύο Pomeranian σκυλάκια του ζευγαριού.

Read More

And More