Γιάννης Βούρος: “Μα δεν έχουμε χωρίσει με τη Λένα”!

Μπορεί η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε μπροστά στην κάμερα του Πρωινού ΑΝΤ1 για τις φήμες που αφορούν τον γάμο του με τη Λένα Κώνστα, να ήταν έντονη, ωστόσο ο Γιάννης Βούρος δεν απέφυγε να δώσει απαντήσεις σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ!

“Έχω πει επανειλημμένα ότι η Λένα είναι ηρωίδα. Νομίζω ότι η ζωή της μαζί μου περιστρέφεται ή μάλλον περιορίζεται σε τέσσερις λέξεις: γύρισμα, πρόβα, περιοδεία, παράσταση. Νομίζω ότι κατά βάθος επί 18 χρόνια, διακινδυνεύω να πω οτι επί της ουσία υπήρξα ως ει παρών.Το διακινδυνεύω, γιατί μπορεί να μεταφραστεί αλλιώς. Αλλά θέλω να είμαι ειλικρινής” λέει ο διευθυντής του Κ.Θ.Β.Ε.

“Πάρα πολλές φορές μου έλεγε η Λένα: Μα ένα Σαββατοκύριακο… Ζηλεύω τα άλλα ζευγάρια. Παρασκευή απόγευμα τελειώνουν τις δουλειές τους, κλειδώνουν το σπίτι, παίρνουν τα παιδιά και κάπου πάνε. Ή το βράδυ στις 8.00 λένε πάμε σε ένα ταβερνάκι. Δεν τα έχω ζήσει αυτά εγώ μαζί σου. Το Σάββατο και να καλούσαμε τη μητέρα της, τον πατέρα της ή τους δικούς μου να φάμε όλοι μαζί, στις 4.00 η ώρα εγώ έπρεπε να πω: Παιδιά φεύγω έχω απογευματινή. Αυτό το ρήμα “φεύγω” έχει κυριαρχήσει στην κοινή μας ζωή μέχρι τώρα”, συμπληρώνει ο ίδιος.

Ο Γιάννης Βούρος λέει για τη Λένα Κώνστα: “Κράτησε το σπίτι, μεγάλωσε τα παιδιά και τώρα πια που τα παιδιά είναι μεγάλα, φεύγουν, οπότε η Λένα ανακάλυψε τη δυστυχία, να πω, ή και την ομορφιά της μοναξιάς”. Ο ίδιος αναφέρεται στο γεγονός ότι εκείνη βρέθηκε στο πλευρό του στην κηδεία του πατέρα του, Στέφανου, και διευκρινίζει: “Μα δεν έχουμε χωρίσει (με τη Λένα). Υπάρχουν συνδετική κρίκοι ανάμεσά μας. Εδώ, για παράδειγμα με την Νταίζη (σ.σ. Σεμπεκοπούλου) έχω μια καταπληκτική σχέση λόγω του Στέφανου. Δεν μπορείς να διαρρηγνύεις τις σχέσεις σου, όταν υπάρχουν συνδετικοί κρίκοι που λέγονται παιδιά. Δεν είναι περιουσιακοί συνδετικοί κρίκοι, είναι συνδετικοί κρίκοι ψυχών”.


Αριστερά με τη Λένα Κώνστα σε μία από τις σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις τους. Δεξιά με τον γιο τους Αλέξη.

Ο ηθοποιός παραδέχεται πως δεν ξέρει ποιο θα είναι το τέλος μετά από αυτή την “απόσταση” που όπως λέει δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα μεταξύ του ίδιου και της συζύγου του. “Δεν νομίζω ότι είναι τα χιλιόμετρα. Αυτό είναι το κερασάκι σε μία τούρτα. Γεννήθηκε (η απόσταση) αυτό το τελευταίο διάστημα που το χαρακτηρίζουμε δυσκίνητο ως προς τα αισθήματα. Ποια ήταν η αρχή του και ποιο θα είναι το τέλος του, δεν ξέρω”.

Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Read More

And More