Το TLIFE στα γυρίσματα της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη! Αποκλειστικές εικόνες

Μετά από 9 ολόκληρα χρόνια και το αγαπημένο ”Παρα πέντε” ο Γιώργος Καπουτζίδης θα συνεργαστεί ξανά με την Σμαράγδα Καρύδη. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος επιστρέφει και πάλι στην μικρή οθόνη με την σειρά “Εθνική Ελλάδος”.

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα συνεργαστώ ξανά με τον Γιώργο. Είναι ένα εξαιρετικό σενάριο για ακόμα μία φορά αυτό που έχει γράψει. Νομίζω ότι θα γίνει μια σπουδαία δουλειά. Και να πούμε πως εκτός από τον Γιώργο στη σειρά είναι και ο Αντώνης Αγγελόπουλος, που είχε σκηνοθετήσει και το “Παρά 5”. Είναι σαν γυρίζω ξανά σε ένα σπίτι που ξέρω. Είναι πολύ ωραίο”, είχε δηλώσει η Σμαράγδα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Τα γυρίσματα της σειράς βρίσκονται σε εξέλιξη και το TLIFE σου εξασφάλισε αποκλειστικές εικόνες. Συναντήσαμε τους πρωταγωνιστές στο Παγκράτι και συγκεκριμένα σε μία στάση τρόλεϊ επί της οδού Ευτυχίδου, κοντά στο άλσος του Παγκρατίου.

Σε αυτό το γύρισμα είδαμε την Σμαράγδα μαζί με την Κωνσταντίνα Μιχαήλ και κατά την διάρκειά του δεν ήταν λίγοι οι περαστικοί που κοντοστάθηκαν να δουν τι συμβαίνει. Από τα αστεία στιγμιότυπα ήταν όταν ένα τρόλεϊ έκανε στάση και άνοιξε την πόρτα φωνάζοντας “ανεβείτε κορίτσια”, με την Σμαράγδα να του απαντά “Μπα, φύγε… Δεν θα έρθουμε”.

Δες αποκλειστικό βίντεο από τα γυρίσματα!

Ρεπορτάζ: Καρολίνα Μισέλ
Επιμέλεια κειμένου: Άρτεμις Θύμιου

Read More

And More