Gisele: Με τα παιδιά της στον τελικό του Super Bowl για να στηρίξει τον σύζυγό της!

Από τη Βοστώνη στο Phoenix της Αριζόνα ταξίδεψε η Gisele με τα δύο της παιδιά, τον Ben και την Vivian, την Κυριακή. Αφορμή για το ταξίδι τους ήταν φυσικά ο τελικός του Super Bowl. Ωστόσο η οικογένεια της Gisele είχε περισσότερους λόγους να ταξιδέψει από την αγάπη της για το αμερικανικό ποδόσφαιρο.

A photo posted by Gisele Bündchen (@giseleofficial) on


Ο τελικός του πρωταθλήματος NFL των Η.Π.Α. ήταν ανάμεσα στους New England Patriots και τους Seatle Seahawks. Στην πρώτη από τις δύο ομάδες, αγωνίζεται ο Tom Brady, ο σύζυγος της Gisele και πατέρας των δύο παιδιών της.

A photo posted by Gisele Bündchen (@giseleofficial) on

“Go daddy! Go pats!” σχολίασε η Gisele δημοσιεύοντας τη φωτογραφία των παιδιών της από τις κερκίδες του γηπέδου. Όλη η οικογένεια ήταν ντυμένη με μπλούζες της ομάδας που έγραφαν “Brady”.

Η Βραζιλιάνα καλλονή, αν και συνηθίζει να παρακολουθεί τους αγώνες του συζύγου της στο σπίτι τους στη Βοστώνη, αυτή τη φορά θέλησε να δώσει το παρών και να τον στηρίξει στην μεγάλη αυτή μάχη. Και φαίνεται πως η παρουσία της ίδιας και των παιδιών της στις κερκίδες έφεραν αποτέλεσμα αφού η ομάδα του Tom Brady κέρδισε το τέταρτο πρωτάθλημα NFL στην ιστορία της ενώ ο ίδιος αναδείχθηκε ως ο πολυτιμότερος παίκτης της ομάδας στον αγώνα.

Η Gisele τον αντάμειψε για τη μεγάλη του νίκη με ένα τρυφερό φιλί!

“Είμαστε περήφανοι για εσένα μπαμπάκα! Συγχαρητήρια!” σχολίασε η Βραζιλιάνα καλλονή.

Read More

And More