Gisele: Με την οικογένεια της στην Costa Rica μετά την απόφαση της να εγκαταλείψει τις πασαρέλες!

Ακριβώς αυτό που έγραφε η ανακοίνωση της αδερφής και manager της Patricia, πως η Gisele “θα αφιερώσει περισσότερο χρόνο στη βασική της προτεραιότητα: την οικογένειά της”, κάνει η Βραζιλιάνα καλλονή. Η Gisele μαζί με τον σύζυγό της Tom Brady και τα δύο παιδιά τους Benjamin και Vivian, ταξίδεψαν στην Costa Rica, την πανέμορφη χώρα όπου το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2009.

Μπορεί η πανέμορφη Βραζιλιάνα να αποφάσισε να εγκαταλείψει τις επιδείξεις μόδας και τις πασαρέλες, αλλά το εκπληκτικό κορμί της θα συνεχίσει να τραβά το ενδιαφέρον του φωτογραφικού φακού. Τις φωτογραφίες από τις οικογενειακές διακοπές της Gisele, δημοσίευσε η Daily Mail.

.Οι paparazzi κατέγραψαν τις τρυφερές στιγμές με τον σύζυγό της ενώ κρατούσε στην αγκαλιά της την κόρη τους Vivian.

Μαζί τους έχει ταξιδέψει στην Costa Rica και ο μεγαλύτερος γιος του Tom Brady, από προηγούμενη σχέση του, ο 7χρονος John, δύο από τα σκυλιά της οικογένειας και μία φίλη του ζευγαριού.

Η Gisele και ο σύζυγός της αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν αυτό το διάστημα που ο αθλητής δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις για να πραγματοποιήσουν ένα οικογενειακό ταξίδι αναψυχής. Το μοντέλο δεν έχει σχολιάσει τα δημοσίευματα που αφορούν την απόφαση της να απομακρυνθεί από τις πασαρέλες, ωστόσο η στάση της δείχνει πως είναι αποφασισμένη να επικεντρώσει την προσοχή της στην όμορφη οικογένεια της.


Ο Tom Brady με τον γιο του ζευγαριού Benjamin βούτηξαν μαζί, με τις σανίδες τους στην θάλασσα.

Read More

And More