Gisele – Tom Brady: Δύσκολες ώρες για την οικογένειά τους!

Δύσκολες ώρες περνά η οικογένεια της Gisele καθώς ο σύζυγός της, Tom Brady, τέθηκε σε διαθεσιμότητα για τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια της ομάδας του New England Patriots. Παράλληλα, δεν θα λάβει την αμοιβή του για κανένα από αυτά, καθώς το αρμόδιο όργανο της NFL (Nationa Football League) των Η.Π.Α. έκρινε πως ήταν ο υποκινητής για το σκάνδαλο “Deflategate” που σημειώθηκε στις αρχές της χρονιάς.


To εντυπωσιακό ζευγάρι σε παλιότερη red carpet εμφάνισή του.

Ο Tom Brady ήταν σύμφωνα με την απόφαση εκείνος που υποκίνησε δύο μέλη του προσωπικού της ομάδας του να ξεφουσκώσουν τις μπάλες που θα χρησιμοποιούσαν οι New England Patriots στους αγώνες τους τόσο ώστε να έχουν σημαντικό πλεονέκτημα εναντίον των αντιπάλων τους. Η απόφαση ενισχύθηκε από το γεγονός ότι ο Tom Brady αρνήθηκε να παραδόσει το κινητό του στους ερευνητές της υπόθεσης για να διερευνηθούν οι πιθανές συνομιλίες τους με τους δύο εργαζόμενους -οι οποίοι αναφέρονταν μεταξύ τους ξεκάθαρα στον ρόλο του Tom σε sms και συνομιλίες τους-.


Η Gisele στην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της απόφασης για τον σύζυγό της έμοιαζε φανερά προβληματισμένη.

Οι New England Patriots βγήκαν νικητές στο φετινό Superbowl αλλά η φήμη του Tom Brady, του αρχηγού της ομάδας έχει πληγεί από την απόφαση της NFL. Και μπορεί να σχεδίαζε μετά και την απόφαση της Gisele να σταματήσει τις εμφανίσεις της στις πασαρέλες να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένεια του αυτό το καλοκαίρι, τα σχέδια του όμως ανατράπηκαν από αυτή την απόφαση.

Ο σύζυγος της Βραζιλιάνας καλλονής θα ετοιμαστεί για την επόμενη φάση της “μάχης” του με την NFL καθώς σύμφωνα με τον manager του θα ασκήσει έφεση στην απόφαση. Ο Tom Brady έχει την αμέριστη υποστήριξη της ομάδας του – παρότι μαζί με τη διαθεσιμότητά του η NFL επέβαλε πρόστιμο 1 εκατομμυρίου δολαρίων στην ομάδα- σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, αλλά και της οικογένειάς του καθώς για την Gisele Bundchen και τα δύο τους παιδιά συνεχίζει να είναι ο “ήρωάς” τους.

Read More

And More