Γωγώ Μαστροκώστα: Συνεχίζει τις διακοπές στη Ρόδο και ποζάρει μπροστά στην πισίνα!

Στο πλευρό του συζύγου της Τραϊανού Δέλλα βρίσκεται η Γωγώ Μαστροκώστα στη Ρόδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Hello, ο προπονητής της ΑΕΚ, θα βρίσκεται εκεί μέχρι και την Κυριακή καθώς παρακολουθεί στο νησί των Δωδεκανήσων σεμινάρια προπονητικής της UEFA Pro.


Το πρώτο από τα συχνά ταξίδια της Γωγώς Μαστροκώστα στη Ρόδο πραγματοποιήθηκε όταν πριν από 2 εβδομάδες βρέθηκε καλεσμένη της εκπομπής “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” που μεταδόθηκε από το νησί.

Η Γωγώ Μαστροκώστα συνδυάζει λοιπόν τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της με λίγες ημέρες οικογενειακής χαλάρωσης στη Ρόδο. Η ίδια και η κόρη της Βικτώρια χαίρονται μαζί τον ήλιο και την θάλασσα και συναντιούνται με τον μπαμπά της οικογένειας Τραϊανό Δέλλα μετά τη λήξη του καθημερινού προγράμματος του σεμιναρίου που παρακολουθεί. Ίσως γι’ αυτό στην φωτογραφία που πόσταρε αργά το απόγευμα η Γωγώ Μαστροκώστα σχολίασε: “Η αγαπημένη μου ώρα”.

Love this hour….

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Gogomastro (@gogomastro) στις


Η γυμνάστρια πόζαρε μπροστά στην πισίνα με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα και η σιλουέτα της σε συνδυασμό με το ειδυλλιακό τοπίο έκλεψαν δικαιωματικά τις εντυπώσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Read More

And More