Γωγώ Μαστροκώστα: Βρίσκει πάντα χρόνο να φροντίζει τον εαυτό της! Φωτογραφίες

Η φυσική της κατάσταση μπορεί εύκολα να χαρακτηριστεί άψογη, ενώ η εικόνα της είναι πάντα προσεγμένη. Η Γωγώ Μαστροκώστα καταφέρνει πάντα να βρίσκει τον τρόπο ακόμα και στην γεμάτη υποχρεώσεις καθημερινότητα της, να αφιερώνει χρόνο στον εαυτό της και αυτό αντανακλάται στην εμφάνιση της.

Σε ένα τέτοιο διάλειμμα από την καθημερινότητα της την εντόπισε το TLIFE στην Γλυφάδα όπου βρέθηκε σε γνωστό κέντρο αισθητικής.

/

/

Η Γωγώ Μαστροκώστα επισκέπτεται συχνά την περιοχή της Γλυφάδας καθώς εκεί γυμνάζεται τακτικά, συχνά μαζί με την καλή της φίλη Δέσποινα Βανδή. Οι δυο τους άλλωστε μοιράζονται το πάθος για τη γυμναστική ενώ μέχρι και τον προηγούμενο μήνα δεν δίσταζαν να κολυμπούν ακόμα και όταν επικρατούσαν χαμηλές θερμοκρασίες.

Όπως είχε εξομολογηθεί σε παλαιότερη συνέντευξή της στο ΕΓΩ! Weekly το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί περιλαμβάνει: TRX, pilates, spinning αλλά και περπάτημα. Τα συγκεκριμένα προγράμματα θεωρούνται τα καλύτερα τόσο για ενδυνάμωση όσο για την απόκτηση ενέργειας και καύση του περιττού λίπους από τον οργανισμό.

/

Αποκαλύπτοντας τα μυστικά της διατροφής της τόνισε πως ακολουθεί ένα προσεκτικό πρόγραμμα, πλούσιο σε πρωτεΐνες, λαχανικά και φρούτα, αποφεύγοντας παράλληλα τους υδατάνθρακες και τα γαλακτοκομικά.

/

Απόλυτη προτεραιότητα της Γωγώς Μαστροκώστα αποτελεί ο ρόλος της ως μητέρας και συζύγου. Μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα έχουν αποκτήσει μία κόρη τη Βικτώρια που μάλιστα λατρεύει τη μητέρα της. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο από το σχολείο, έρχεται μαζί μου, παρακολουθεί αυτά που κάνω και πολλές φορές κάθεται στην άκρη και προτείνει τους δικούς της συνδυασμούς. Είμαστε πολύ καλή ομάδα με την κόρη μου, δήλωνε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό ΟΚ!

Η σχεδιάστρια μόδας που υπογράφει τη σειρά ρούχων Gogo by Stalo διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της καθώς πρόσφατα ολοκλήρωσε τη νέα της κολεξιόν. Δες εδώ όλα όσα έγιναν στην παρουσίαση της σειράς Gogo by Stalo στη Λευκωσία.

Read More

And More